Reklama

Reklama

Ještě rychlejší a zběsilejší

  • USA Superfast! (více)
Trailer 1

Policajt v utajení Lucas White (Alex Ashbaugh) má za úlohu infiltrovať sa do gangu nelegálnych pouličných pretekárov v Los Angeles, ktorý vedie Vin Serento (Dale Pavinski). Sú rýchli a zbesilí a plánujú lúpež zameranú na kráľa zločinu v Los Angeles Juana Carlosa de la Sola (Omar Chaparro), ktorý svoje peniaze ukrýva vo svojej reštaurácii Big Ass Taco v centre mesta. Lúpežný plán gangu je rovnako odvážny ako smiešny a budú v rámci neho ťahať celú tú prekliatu reštauráciu šialenou rýchlosťou cez polovicu mesta. (TV Markíza)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (84)

Litvicek 

všechny recenze uživatele

Samozřejmě, je to sračka ale má to i své světlé momenty. Přirovnal bych to k hledání kvalitního porna na uloztu mezi různým odpadem a žánry, které se nikomu nelíbí. Sice toho musím prohledat víc ale najde se tam soubor, který si zaručeně stáhnu. Špatná metafora? Nemyslím si. Ještě bych dodal to, že nerozumím, jak někdo může dostat rozpočet na určité debilní scény. Jde to přeci lépe a jinak, stačí použít hlavu a mít dobrý smysl pro humor. Typické scény, které se dají předvídat, nebo jsou tak hloupé, že to spíše nasere, než pobaví. I tohle zde najdete, bohužel. Jinak je to koukatelné, takže dvě hvězdy tomu dávám. ()

MartinTerran 

všechny recenze uživatele

Tohle je ukázka jak parodie vypadat nemá. Film je plný prvoplánových vtipů a absurdně přehnaných věcí, což za moc vtipné nepovažuju. Pár narážek/vtipů bylo povedených (Rockův olejíček, etnická rozmanitost, tahání trezoru a nesmyslně vybuchující auta), ale jinak to bylo většinou trapné. Škoda no, ale inteligentní humor už zřejmě vyšel z módy. Řekl bych, že F&F 7 je lepší parodie na celou sérii než tohle. Hodnocení: 28/100. ()

Reklama

borohub 

všechny recenze uživatele

Po dlouhé době povedená parodie.. Možná je to dáno tím, že to parodizuje pouze jeden film (respektive celou řadu) a nebyly tam kvůli tomu nějaké zbytečně vnucené přeplácanosti.. Hodně fóru je originálních a nepředvídatelných, hlavní postavy jsou úžasné (Rock je asi nejlepší, Diesel ale taky není špatný) a rychle a zběsile to fakt skvěle vystihuje.. 80% ()

Henry007 

všechny recenze uživatele

V minulém století parodie přinášely chytré vtipy a příběh, který ustál sám o sobě (např. Bláznivé střely, Žhavé výstřely). Poté, zřejmě Scary Movies, přidaly zbytečné nechutné vtipy. Následovala řada různých céčkových "movies", které parodovaly vše, byly naprosto debilní, sprosté, přepálené a s nimi v podstatě žánr parodií umřel a přesunul se v jiných formách na YouTube. Superfast je zřejmě poslední relikt té nejpozdější éry filmové parodie. Je tu spousta zbytečných hloupých vtipů (sperma na obličeji Rocka) a paroduje to tehdy 14 let starý film, což odporuje základní myšlence parodií - aktuálnost a relevantnost. Naštěstí v druhé polovině přidaly parodii i na pátý díl rychlé ságy a dá se tak říct, že to parodie celou sérii. Na jeden dobrý vtip se tu ale objeví 10 dalších, které vtipné nejsou. Co se ale bezchybně tvůrcům povedlo je, že tato parodie se zdála o půl hodiny delší než by jí slušelo, stejně jako u všech nových dílů Rychle a zběsile. ()

Blazis34 

všechny recenze uživatele

Velká parodie na kultovní sérii Rychle a zběsile. Co říct, snad jen to, že mě film hodně bavil, rozesmál a vůbec nenudil. Líbilo se mi, že tvůrci vybrali vtipně podobné herce, lokace i děj. Opravdu v každé minutě zazněla nějaká perla a i když většinou byla trapná, sem tam se divák prostě musel pousmát. Též chválím, že se film nesoustředil jen na jeden díl, ale tak nějak vystihl z každé části něco. Většinu parodií mám opravdu rád a tento (blbý) humor mi dokáže často vyloudit úsměv na tváři. Dávám 70% - lepší tři hvězdy. ()

Galerie (43)

Zajímavosti (11)

  • Kvôli tragickému úmrtiu Paula Walkera, ktorý je v snímke taktiež parodovaný, bolo pozastavené natáčanie, no producenti sa nakoniec rozhodli film dokončiť. (m.a.t.o.)
  • Vo filme je tiež parodovaná kultová počítačová hra z názvom „GTA San Andreas“ od Rockstar Games. (Zeker)
  • Po skončení filmu nasledujú nevydarené scény. (Zeker)

Reklama

Reklama