Reklama

Reklama

Noc v New Yorku

  • Česko Osudná noc (více)
Trailer

Brooke spěchá domů do Bostonu, ale pronásleduje jí smůla. Okradou ji a navíc jí ujede poslední vlak. Nádraží zavírá, nemá ani dolar a venku ji čeká jen noční New York... V tu chvíli se osud smiluje a pošle jí do cesty zachránce v podobě pouličního hudebníka Nicka (Chris Evans). A tak začíná jedna noc v New Yorku, která může mnohé změnit... (Bohemia MP)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (228)

poz3n 

všechny recenze uživatele

No sakra. Kapitán Indie to zvládl ukočírovat a rozdrtil mě na celé čáře. Postupné zatápění pod vztahovým kotlem každou minutou, trocha vtipu, trocha šarmu, naprosto přirozená, netrapná ústřední dvojice a opravdu skvěle ukočírovaný a o to víc drtivý závěr. Kdo by nechtěl něco podobného prožít. Už dlouho jsem nenarazil na tak příjemnou a překvapivě silnou romantickou konverzačku. Stačí se nechat unášet. 9/10 ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Nicku Vaughane, vezmeš si mě, Brooke Daltonovou, za falešnou přítelkyni?" Takové nabídce se nedá odolat a to zejména proto, že hrdinové se bejvalek nebojí. Nick mi sice připadal, že se nebojí vůbec ničeho, tedy kromě setkání s bejvalkou, ale stavěl se ke všem problémům naprosto skvěle. Zkrátka ještě nikdy se nestalo, aby to nějak nedopadlo, takže nač se stresovat. To bylo inspirativní, noc s Nickem a Brooke taky utekla celkem příjemně, ale žádný důvod probdít v New Yorku nějakou další noc jsem v tom nenašel. ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

A ono to jde, a ne že ne. Romantika bez patosu, bez zbytečné přecitlivělosti, prostě tak, jak si ji přejete. Neprvoplánovou a krásnou. Až mě - přiznám se - překvapilo, že tohle režíroval Chris Evans. Je vidět, že v něm něco je a já doufám, že se do režie pustí i někdy příště. Tohle bylo prostě krásné. Až je neuvěřitelné, jak přirozeně film vyzněl. ()

zdenny 

všechny recenze uživatele

Konverzačka hrající na divákovu romantickou strunu. Poměrně stupidní konverzačka mezi mužem a ženou typu „Mezi mužem a ženou“. Emocionálně plochý film o muži a ženě, kteří se do dnešního večera nikdy neviděli, kteří se ale během jednoho večera poznají natolik, že zjistí, že jejich dosavadní životy a závazky nemají žádný smysl a proto se do sebe zamilují. Protože to mají emočně plytcí diváci rádi a my tvůrci jsme přece hodní a tu sračku jim ještě vice osladíme. Modelová situace: ženu v cizím městě okradou a ona se vydá všanc pennerovi, který jí každou chvíli slibuje a přesvědčuje o tom, že její trable v mžiku vyřeší. Dokonce se vydá do doupěte loupežníků s tím, že jí přinese její ukradenou kabelku zpět. Myslím, že být to jiný žánr, kluci by mu udělali z prdele tupý mlýnek na maso. Přičemž řešení je velice jednoduché – jít na policii, nahlásit krádež nebo přepadení a ztotožnit se. Ne, ta hloupá kráva se místo toho bude celou noc tahat po ulicích s pitomým muzikantem, který u sebe nemá ani cent. Stupiditu celé té srandy podtrhuje scéna, kdy se jde muzikantík v baru zeptat své dávné přítelkyně, jestli o něj ještě nemá zájem. A světe div se, ona mu po šesti letech řekne, že ne. No a on po této překvapivé odpovědi slavnostně zjistí, že vlastně miluje holku, se kterou se seznámil před pár hodinami. Těch věcí, co útočí na nejprimitivnější city a opravdu nízké IQ tam je fakt hodně. ()

Krysa SPK 

všechny recenze uživatele

Prej romantická oddychovka. Prosím, více takových oddychovek ! Žádná uslintaná limonáda se nekoná. Už dlouho jsem ve filmu neviděl dva tak sympatické, perfektně napsané charaktery. Navíc skvěle zahrané a především Chris Evans dává zřetelně najevo, že neumí jen Captaina Americu. A jeho režie ? Nechce se mi věřit, že je to jeho debut. Přenádherně nasnímaný večerní New York a přesný soundtrack jsou už jen třešničkou na dortu. Secsakramensky doporučuju ! ()

Galerie (18)

Zajímavosti (7)

  • Brooke (Alice Eve) do Ameriky prišla z Londýna. Herečka Alice Eve sa v Londýne skutočne narodila. (toi-toi)
  • Natáčení filmu trvalo 19 dní, snímek byl filmován na ruční kamery v ulicích zimního New Yorku. (VERA)

Reklama

Reklama