Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Čtrnáctiletá fashion bloggerka Viktorie si musí po smrti matky vybrat, zda žít v dětském domově nebo na malé vesnici s otcem, kterého nikdy neviděla. Venkovské prostředí na ni zpočátku působí jako zoo plné exotů, kteří jsou sice zajímavou náplní pro její blog, ale žít se s nimi nedá. Její otec navíc úspěšně vzdoruje všem pokusům o převýchovu a raději se věnuje své praxi zvěrolékaře a poklidnému popíjení s kamarády. Do rodinného souboje je postupně zatažena celá vesnice i sociální pracovnice, která hrozí násilným rozdělením nově vzniklé rodiny. A to právě ve chvíli, kdy Viktorie kromě vztahu k otci nachází i první lásku... (Indigo Film)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (272)

Pierre 

všechny recenze uživatele

Naše generace je samozřejmě plná blogerek a občas i dost hloupých blogerek. Hlavní postava tohoto filmu je ovšem megablbá, megaprotivná a nikdo by s ni nevydržel v jedné místnosti ani zlomek sekundy. Je to už jenom tím jak je napsaná, taková sbírka klišé o blogerkách jí ještě zbavuje veškeré lidskosti a plastičnosti. Ech, ale o co se tady vlastně snažím? O nějákou seriozní kritiku? Tady je vše hloupé a klišoidní. Je to film přesně ve stylu komerční televize a přesně pro svou cílovku která bude nejspíš nadšená. Já nadšen rozhodně nebyl, ale koukal jsem se sourozenci a dalo se to...některé momenty jsou celkem snesitelné. Zrovna Řezníček je fajn (jen kdyby zase neměl tak debilně napsanou postavu, ach jo), Latinák asi nikdy nic nezkazí a neherec Mišík naštěstí moc často na plátně neotravuje. Obsazeíní Jablonského s Knorem jsem nepochopil ale co už. Ve výsledku se Andílek dá přežít bez nežádoucích, vedlejších ale ani pozitivních účinků. ()

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Tohle by podle mě mohla být taková ta klasická letní komedie, kterými by v posledních letech chtěl být Zdeněk Troška. Není to nikterak objevný snímek, není ani třeskutě vtipný (kromě pár trapných momentů, že jo Kateřino Hrachovcová s Puňťou Herčíková) a hlavně se tu konečně začínají objevovat nové tváře nebo alespoň herci, které jsem ve filmu dlouho neviděla (Linda Rybová, Miroslav Vladyka, Vlasta Žehrová nebo Pavel Řezníček). Ano, působí to instantním dojmem (umělé řasy, celý ten plastový svět a najednou prásk přerod ve venkovskou děvčicu) a celé je to dost růžové, naivní, sluníčkové... Ale ve svém žánru to zkrátka není špatné a snad už se konečně trochu rozhýbou vody českého filmu. PS: Ústřední trojice Řezníček (sexy veterinář), Kadeřávková (sexy poloviční sirotek) a Mišík (sexy sexoň) mi tedy nesedla. Zachraňuje to právě postava Lindy Rybové a pak, a to mě samotnou dost překvapilo, Petra Černocká. Zkrátka takové ty normálnější a možná i potkatelné postavy. ()

Reklama

OG_Swifty odpad!

všechny recenze uživatele

Další hvězdná sračka z českých filmových studií, tentokrát bych to tipoval na film z produkce ministerstva školství, mládeže a tělovýchovy nebo možná zemědělství, protože se dozvíme, že vesnice jsou hrozně super. Ve filmu hraje tradičně vysoký počet "oblíbených" osobností české kinematografie, např. Vladyka, Linda Rybová, Petra Černocká nebo skvělá Kateřina Hrachovcová a stejně tak je tam pár herců-neherců, kteří ještě nejsou tak provaření (Kadeřávková nebo ten Justin Bieber), ale všichni hrajou úplně nemožně, takže se zkušenosti beztak nepočítají.. Řezníček je strašně sympatickej chlap (tohle je ironie, není) a přiveze si na vesnici "pipinu" z města, o kterou se ale nedokáže postarat, takže se o jeho 17-ti letou dceru najednou začne zajímat sociálka odněkud z Galanty a snaží se mu dceru z péče odebrat. Mezitím na vesnici dochází k humorným (opět ironie) scénkám vyobrazujícím předsudky o vesničanech a naopak o lidech typu Dominiky Myslivcový a postupnýmu vzájemnýmu předávání toho dobrýho - prostě úplnej shit. Jo a pokud jste ještě nikdy neviděli žádný zvíře (např. psa) a zajímá vás, jak vypadá, tak ve filmu jsou i štěňátka, který si vesnickej "veterinář" asi vytáhne z prdele, protože ten pes (fena) rozhodně březí nebyl. Jo a ještě tam ve filmu vyskakujou pořád hashtagy s píčovinama, asi aby to zdůraznilo trendovost vlny, na který se tahle píčovina celá nese... ()

claudel 

všechny recenze uživatele

Já mám Annu Kadeřávkovou rád, je sympatická, hezká a má tuze příjemný hlas. Roli namyšlené husičky zvládla slušně, Pavel Řezníček podává rovněž vždy sympatický výkon. Nenásilná a nenáročná oddechovka, jež obsahuje jen pramálo trapností aneb další pohádka na téma napravení zlobivé dcery/zkrocení zlé ženy apod. ()

BMW12 

všechny recenze uživatele

Na tenhle film jsem nedobrovolně koukal, když jsem byl na návštěve. No to byla blbost. A ta mladá blondýna to byla kráva (ta její postava). A ono i ta herečka (jestli to je vůbec herečka, nikdy jsem o ní neslyšel) hrála příšerně. Stejně jako ten blb Mišík, o tom jsem se teprve nedávno dozvěděl, že prý je to nějaký zpěvák. No mě už je od pohledu nesympatický. Jediní celkem dobří tam byli Pavel Řezníček a Lukáš Latinák, o tom jsem ani nevěděl, že stejně jako já umí krom slovenčiny i češtinu :-) ()

Galerie (57)

Zajímavosti (10)

  • Anna Kadeřávková (Viktorie) na své instagramovém účtu prozradila, že během natáčení byla nemocná a některé scény natáčela v horečkách. [Zdroj: cervenykoberec.cz] (SONY_)
  • Dominika Myslivcová (Sabrina) musí ve filmu působit starším dojmem. Aby tvůrci tohoto efektu lépe docílili, nadabovala ji při postsynchronech René Slováčková. (funhouse)
  • Když Tomáš (Adam Mišík) prováží Viktorii (Anna Kadeřávková) malotraktorem kolem rybníka, mluví o vylepšeních svého traktoru, jako třeba o „novém karburátoru“, což je nesmysl, protože tento malotraktor jezdí na naftu a karburátor proto nemá. Každý diesel má vstřikování. (pjotri)

Reklama

Reklama