Reklama

Reklama

Daredevil - Season 2

(série)
Trailer 2
Akční / Krimi / Mysteriózní / Fantasy / Sci-Fi / Thriller
USA, 2016, 11 h 54 min (Minutáž: 49–61 min)

VOD (1)

Epizody(13)

Obsahy(1)

V Hell's Kitchen zase řádí temné síly, ale tentokrát si Daredevil musí zvolit mezi ochranou města a svých přátel. (Netflix)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (128)

gogos 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá série Daredevila je o chloupek lepší, nežli úvodní. Představují se nové postavy, začíná se více budovat Defenders universum, které mě doslova pohltilo na několik měsíců. Ale stejně jako u první série je i zde několik slabších momentů o které jsou některé jednotlivé epizody více protahovány. Nějak se nemůžu ubránit dojmu, že by Daredevilovi pomohl trošičku razantnější střih k úplné dokonalosti. ()

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Za mě skvělé, leč o něco slabší, než-li episoda první a nevím, nevím, jestli dělá komiksové záležitosti s hrdinou ulic čest, když v první polovině nejvíc bavila civilní, soudní linka (Foggy!). Velké plus míří za zjevením Punishera, který konečně dostává důstojnou podobu a jeho akce je vždy neskutečně dobrá, syrová, rychlá a brutální, což je něco, co mi scházelo u střetů samotného Daredevila, za což může neustálý zástup soubojů s ninji, což konceptu temného hrdiny, co nosí masku ďábla zrovna moc nesedí (obzvlášť v téhle "realistické" podobě), ovšem i tak je tu pár neskutečně silnejch scén (několika minutoví akční scéna bez jediného střihu!!). Suma sumárum, je to skvělé, obzvlášť když se objeví pár starých známých, přidá se Frank a tak dále a tak dále, snad se ale příště bude méně jet do komiksovitosti. ()

Reklama

Styxos 

všechny recenze uživatele

Elektra a Punisher úžasný. Celkově dokud to staví na konfliktu dvou likvidátorů zločinců, tak je to perfektní. Pak ale nastoupí dlouhá výplň, snaha napojit se na zbytek seriálovýho univerza, a věci kolem Ruky... drsný, temný a nekompromisní to je, ale ve výsledku toho chce ten seriál na můj vkus obsáhnout moc ()

Ellmariachi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá série je ve své první polovině trošku nuda. tedy do nástupu naprosto božího Punishera. Pak vše nabere určitý drive. Ten trošku upadne aby poslední díly série nabídly vynikající akční podívanou s trochou mystiky. Ruku k dílu a pomoc přidají kočka Elektra, starouš Stick a nakonec i Frank. Jeho scény mě tedy musím říci bavili rozhodně nejvíc a jeho nekompromisní jednání je výkladní skříní série. Ale postupně a odbočkami rozvíjející se linka Dardevila, Elektry a starouše je taky vynikající. 90 procent za ještě lepší podívanou než nabídla úvodní řada. ()

OG_Swifty 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Daredevil me opakovane irituje tim svym super dobractvim, coz je trochu paradox, protoze u Kapitana Ameriky to naopak mam rad.. Fisk / Kingpin se vratil, ale zatim byl upozaden do role potencialniho villaina S3, a jeho roli zastali castecne novi hrdinove Punisher a Electra a castecne zla organizace The Hand. Porad je z toho citit urcita beckovost, predevsim co se hereckych vykonu tyce, ale da se to prezit. Dost mi vadi (porad) Karen Page, ktera opet dostavala hodne prostoru jako jedna z hlavnich hrdinu serialu. Asi se mi k tomu nechce moc vic rozepisovat, i pres radu veci, ktery mi na serialu vadi, se porad jedna o zatim nejlepsi Marvelovsky serial a ve finale me to vlastne bavilo sledovat. Akorat ten herec Sticka je uz vazne starej, ze uz se neda ani CGI omladit, takze i ve flashbackovych sekvencich vypada sesle xD ()

Galerie (187)

Zajímavosti (24)

  • U jednotek Yakuzy si lze povšimnout českých samopalů CZ Scorpion EVO 3 bez pažby. (UncleMorty)
  • Jde o první epizodu, kde Punisher (Jon Bernthal) nosí své slavné logo lebky na své neprůstřelné vestě. (Epistemolog)

Související novinky

Punisher dostal vlastní seriál

Punisher dostal vlastní seriál

30.04.2016

Marvelácký uberdrsňák má za sebou tři celovečerní filmy, nejvíc ale zabodoval letos ve druhé sérii Daredevila. Jak jste možná postřehli, fanoušci ihned začali volat po tom, aby se Punisher s tváří… (více)

Reklama

Reklama