Reklama

Reklama

Obsahy(1)

"Zažila jsem konečně ten pravý orgasmus?" Podobnou otázku si časem položí každá dívka s určitou mírou podezřele nejednoznačných praktických zkušeností v oblasti sexu. Tři nejlepší kamarádky Ingen, Victoria a Lena jsou sice sexy a navíc chytré, ale snad díky Amorově škodolibosti jsou právě jejich milostné zážitky naplněny spíše než spalující vášní veselými historkami s předčasnou pointou. Ne, že by nápadníků bylo málo, ale umění milovat v středoškolských osnovách nenajdete. V takovou chvíli může vzít frustrovaná dívka do vlastních rukou nejrůznější pomůcky, nebo svůj osud. Podnikavé přítelkyně se pustí do hledání ztraceného orgasmu s pružností osmnáctiletých a důkladnou teoretickou přípravu testují v praxi. Zatímco Ingen jde na věc s přesností téměř vědeckou, Victoria vidí cíl v kvalitě zrozené z kvantity a Lena romanticky věří, že první velký orgasmus ji přinese první velká láska. Přes nečekaná dobrodružství a řadu komických úskalí dospěje hledání ztraceného orgasmu u všech tří kamarádek k překvapivě působivému vyvrcholení. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (255)

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Zdalipak ten film zvedl prodejnost kol v Německu a přilehlých oblastech? Ani už vlastně nevím, jestli se mi to před lety líbilo, ale teď mě to docela bavilo. Může za to hlavně dobrý výběr ústřední trojice dívek, který se fakt povedl. Úsměvné scénky (kolikpak lidí asi zkoušelo nafukovat kondom?) a naprosto tupí kluci jsou taky jen k dobru. ()

ScreamJay 

všechny recenze uživatele

Jednou šel takhle jeden soudruh z německa a zřel amíckou úleťárnu Prci, prci, prcičky. A řka: "Proč tohle neudělala po nemecku a fíc gut s dífčinama?" sesmolil tuhle ptákovinu. Ovšem narozdíl od American Pie je tohle absolutně nezábavné, humor popírající a zábavu zabíjející. S příběhem si tu nikdo hlavu moc nelámal, takže "strastiplná" cesta za poznáním onoho magického pocitu zvaného "orgasmus" asi patrně nikoho nepřekvapí. Prakticky za celou dobu sem ze zasmál jen třikrát, dvakrát u filmu a potřetí když sem si přečetl vtip v časpopise. Dobře erekční psten a jeho odnímání má punc originality a místo extáze servírované pilulky na potenci dejmetomu taky, ale vytrhne to celý film? Rozhodně ne! Takže váhám nad totálním odpadem, jenž se za ladného pohupování na sedle kola rozjiždí kamsi v zapomnění bězného filmového fanouška a jednou hvězdičkou za snahu a odvahu, udělat něco typicky amerického typicky evropským, tedy spíše řečeno německým. Mít svůj styl a nekopírovat, asi by to i za něco stálo....... ()

Reklama

Likan7 

všechny recenze uživatele

Prcičky sice nebyl bůh ví jaký film, ale v porovnání s tímhle to je veledílo. Němci na přelomu tisíciletí točili jednu hloupou komedii za druhou a tohle je přesně ten příklad. Nesympatičtí herci, spoustu přisprostlých scének a chybějící humor. Jediný, o čem se dá mluvit jako o pěkný věci, jsou prsa Diany Amft, jinak je to trapný až na půdu. ()

Zeek odpad!

všechny recenze uživatele

Dočkal jsem se přesně toho, co jsem od tohoto filmu čekal a to do posledního puntíku. Trapná teenagerovská komedie z Německé produkce, snažící se napodobit ty americké, které taky nestojí za nic. Nechápu za jakým účelem se tyhle filmy točí, na to se snad nemůže nikdo dívat. Teda krom mé mladší ségry, no asi se pár lidí najde, ale mě už odrazuje samostnej název. Jestli nechcete 90 minut trpět, tak se na to nedívejte. Moje hodnocení: Odpad !!! ()

figliar 

všechny recenze uživatele

Nemci sú zvláštny národ. Točia jeden béčkový film za druhým a podľa mňa bez ohľadu na zisk či prijatie kritikov. Nevravím že tento film je dobrý, ale oproti podobným nemeckým teenage komédiám je predsa o niečo lepší. Aj keď 90% filmu je trápnych, nájdu sa tu zo dve podarené scény. Takže beriem tieto fakty do úvahy, dve hviezdičky sú na mieste. ()

Galerie (22)

Související novinky

Statham předává kurýrskou štafetu

Statham předává kurýrskou štafetu

11.02.2014

Kurýr dodnes patří mezi nejznámější filmy Jasona Stathama. Neohrožený řidič Frank Martin to dotáhl na tři celovečeráky, předloni se pak přesunul i na malou obrazovku, kde si ho zahrál Chris Vance.… (více)

Reklama

Reklama