Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mezinárodní zločinec Beaupre se dohodne na „obchodu“ s ukradeným raketovým čipem. Se svými komplici – Alicí, Jerniganem a Ungerem – ho na tejné schůzce získá a ukryje ho do hračky, dálkově ovládaného autíčka. Při celním odbavení na letišti dojde k záměně tašky, kterou si do Chicaga odveze paní Hessová. Zločinci znají jen přibližně její adresu, a tak musí prozkoumat několik vilek na tichém předměstí. Osmiletý Alex, který dostal od paní Hessové autíčko, je nemocný a dalekohledem podezřelé osoby pozoruje. Vždy zavolá policii, ale zločincům se podaří včas zmizet a nikdo mu nevěří. Alex pochopí, že proti zločincům mezinárodního formátu, kteří mají k dispozici nejmodernější techniku, musí bojovat jenom svým důvtipem – vybaven tím, co mu poskytne dům a jeho skříň s hračkami… (TV Prima)

(více)

Recenze (504)

klerik 

všechny recenze uživatele

Je to zbytočný film s kopu klišé a trápneho humoru, ale deti (ktoré nepoznajú klasiku) by ho mohli zhltnúť... A možo aj nie... ________Napokon som zvládol aj druhé pozretie a opantaný debilitou vianočnej produkcie dávam prckovi dve hviezdy... Ale vidieť škaredú Scarlett Johansson sa určite oplatí... ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Co to? 30. nejhorší film? To jako proč? Vždyť se na to dá koukat. Je to sice slušná hovadina, těžící ze skvělé jedničky a dvojky, ale mě to celkem bavilo a zkouknul jsem to celé. Pobavení nebylo sice nic extra, ale i tak bych to nezařadil tak nízko mezi tragické filmy. Zkuste se na to podívat z jiného úhlu pohledu, jako na rodinný film pro děcka. 45% ()

Reklama

borec999 

všechny recenze uživatele

Ja osobne by som to vôbec nevidel tak tragicky. Áno, hlavný herec nesiaha Macaluayovi Culkinovi herectvom a charizmou ani po členky a Harry s Marvom sú tiež nenahraditeľní, ALE-stále je to podľa môjho názoru vcelku fajn rodinná komédia, s veľa dobre vymyslenými, zaujímavými a vtipnými pascami, mladou Scarlett Johansson a pár osviežujúcimi nápadmi(autíčko na diaľkové ovládanie, papagáj). Raja Gosnell, ktorý sa na prvých dvoch dieloch podieľal ako strihač si natočil vlastnú lacnejšiu a slabšiu verziu Home Alone, ktorá ma ale na rozdiel od 4ky,5ky a remaku z 2021 nijako neurazila. 3* a štvrtá subjektívne navrch-film v čiernej farbe a v rebríčku top najhorších filmov skrátka vyzerá inak... ()

choze 

všechny recenze uživatele

Jeden by řekl, že dvakrát tolik útočníků bude se rovnat dvakrát tolik zábavy, ale chyba lávky. Po atmosféře a výborné hudbě prvních dvou dílů není ani památky, nový klučina i padouši nestojí za nic a partyzánské finále je zoufale nenápadité a ani trochu vtipné. Přitom pod scénářem je i potřetí podepsán komediální klasik John Hughes... Hvězdičku za honičku s dálkově ovládaným autíčkem. ()

MM11 odpad!

všechny recenze uživatele

Opravdu hnus. Jelikož mě už distributor jednou tahal za nos v případě Sám doma a bohatý, jsem čekal, že i tentokrát ucítil vůni peněz. Omyl je pravdou - Američani natočili z konečného tématu, který se už neobmění, naprostý brak, bohužel navíc s neschopnými herci. Nenajdete jediné pozitivum, místo dvou záporáků rovnou čtyři, ale ani všichni dohromady nemají charisma jednoho z předchozích dílů. Jestli máte výhrady vůči nelogickému ději v úvodních dílech, tak nechtějte vidět tohle. Už text distributora je na pozvracení, ale film je ještě mnohem dál. Upřímně to bych radši viděl Sám doma 3 pod patronací Chrise Columbuse v hlavní roli s Robem Schneiderem, než tuhle stupiditu režírovanou neschopným Rajou Gosnellem. ()

Galerie (57)

Zajímavosti (9)

  • Náklady na výrobu byly přibližně 32 milionů amerických dolarů. (NIRO)
  • O tomto filmu se uvažovalo jako o posledním dílu série, který bude promítaný v kinech. (Cheeker)
  • Natáčelo se v Chicagu, Evanstonu a Skokii ve státu Illinois. (Cheeker)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno