Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mezinárodní zločinec Beaupre se dohodne na „obchodu“ s ukradeným raketovým čipem. Se svými komplici – Alicí, Jerniganem a Ungerem – ho na tejné schůzce získá a ukryje ho do hračky, dálkově ovládaného autíčka. Při celním odbavení na letišti dojde k záměně tašky, kterou si do Chicaga odveze paní Hessová. Zločinci znají jen přibližně její adresu, a tak musí prozkoumat několik vilek na tichém předměstí. Osmiletý Alex, který dostal od paní Hessové autíčko, je nemocný a dalekohledem podezřelé osoby pozoruje. Vždy zavolá policii, ale zločincům se podaří včas zmizet a nikdo mu nevěří. Alex pochopí, že proti zločincům mezinárodního formátu, kteří mají k dispozici nejmodernější techniku, musí bojovat jenom svým důvtipem – vybaven tím, co mu poskytne dům a jeho skříň s hračkami… (TV Prima)

(více)

Recenze (504)

AdamesWWE 

všechny recenze uživatele

[5/10] Nič moc, priemerný rodinný film, snaží sa byť vtipný, príliš mu to nejde, až na niektoré momentky a scény ktoré sa vydarili. Z hercov zaujme len Olek Krupa. Inak málo zaujímavý herci, ale aj tak ma väčšina svojím prístupom bavili. Nedá sa to porovnávať s klasikou Sám doma, toto je slabšie, ale na pár pozretí je to bezproblémová zábava. ()

masw odpad!

všechny recenze uživatele

Je to oproti minulým dílům až moc dětské, což je hodně špatně, protože na minulé díly Sám doma se dalo koukat v každém věku. Nejhorší ale je, a to nesnáším, že se záporné postavy nejdřív chovají chytře (dejme tomu), a následně z nich je banda idiotů, kterým se smějí děti a pitomci. Jediné plus je zde malá role velmi mladé Scarlett Johansson, jo pánové to jsme ještě měli šanci ji zbouchnout a donutit ji aby si nás vzala. :) ()

Reklama

Phobia 

všechny recenze uživatele

Hvězdičku dávám pouze s ohledem na skutečnost, že chodit právě do 1. třídy ZŠ, jistě by u toho má infantilní dušička plesala a všechny ty dementně "humorné" situace by fungovaly, tedy vzbuzovaly holčičkovský smích, jako když se perličky na hajzlu přesypávají. Dětem se holt líbí kdejaká pičárna. Pro jedince s IQ nad 75 je trojka osamělého fakana v domácnosti krystalicky čirým utrpením, navzdory tomu, že smrad v hlavní roli už nemá hubu jak nafukovací panna. 10% za tu představu, že bych to viděla jako poměrně čerstvý odlitek. ()

MrCreosote 

všechny recenze uživatele

Od začátku do konce je jasné, jak se bude příběh vyvíjet a navíc je tu strašně nesympatický hlavní "hrdina". Ani ty padouši nestojí zanic, a to jsou na to 4! Navíc jsou taky 4x dementnější než původní záporácii Stern a Pesci. Nicméně když jsem onemocněl a nebylo na co se dívat, zkousnul jsem to bez jakékoli újmy na zdraví. ()

Lacike odpad!

všechny recenze uživatele

Zase taka absolutna katastrofa to nie je. Nepôsobi to nijak amatersky a dost som uvazoval aspon nad jednou hviezdickou, pretoze vsetky tie utrapy, ktore zloduchovia zazivaju su vynaliezave a po kaskaderskej stranke znova pôsobive. Ale nakoniec davam odpad, lebo na prvom mieste to ma byt komedia, ale pritom to vôbec nie je zabavne. Co z toho, ze kaskader fakt drsne niekam spadne, ked pritom nepredvedie nejaku komicku grimasu? Hlavnu pricinu vidim v mizernom kastingu. Na strane zloduchov nie je jediny komik a clenovia rodiny na cele s ustrednym malym hrdinom su absolutne nevyrazni. Dokonca aj mladucka Scarlett Johansson za nic nestoji. Filmu chyba ta nadherna rodinna atmosfera predoslych dielov a vlastne tu necitit ani Vianocnu atmosferu, co je dost divne. Cely cas to je strasne nezazivne. Pritom to napisal rovnaky scenarista ako predosle pecky. Holt v tej dobe uz bol za zenitom a pisal same sracky. Vysledkom je nudny a zbytocny film, ktory parazituje na mene slavnych predchodcov ale ani kvalitou a ani stylom s nimi nema nic spolocne. 1/10. ()

Galerie (57)

Zajímavosti (9)

Reklama

Reklama