Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mezinárodní zločinec Beaupre se dohodne na „obchodu“ s ukradeným raketovým čipem. Se svými komplici – Alicí, Jerniganem a Ungerem – ho na tejné schůzce získá a ukryje ho do hračky, dálkově ovládaného autíčka. Při celním odbavení na letišti dojde k záměně tašky, kterou si do Chicaga odveze paní Hessová. Zločinci znají jen přibližně její adresu, a tak musí prozkoumat několik vilek na tichém předměstí. Osmiletý Alex, který dostal od paní Hessové autíčko, je nemocný a dalekohledem podezřelé osoby pozoruje. Vždy zavolá policii, ale zločincům se podaří včas zmizet a nikdo mu nevěří. Alex pochopí, že proti zločincům mezinárodního formátu, kteří mají k dispozici nejmodernější techniku, musí bojovat jenom svým důvtipem – vybaven tím, co mu poskytne dům a jeho skříň s hračkami… (TV Prima)

(více)

Recenze (505)

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Nick Glennie-Smith: 1. My Town - Cartoon Boyfriend [3:18] ,2. All I Wanted Was a Skateboard - Super Deluxe [2:34] ,3. I Want It All - Dance Hall Crashers [3:19] ,4. Almost Grown - Chuck Berry [2:20] ,5. School Day (Ring! Ring! Goes the Bell) - Chuck Berry [2:42] ,6. Bad Bad Leroy Brown - Jim Croce [3:00] ,7. Green Eyed Lady - Sugarloaf [3:40] ,8. Let It Snow, Let It Snow, Let It Snow - Dean Martin [1:56] ,9. Home Again - Oingo Boingo [5:26] ,10. Nite Prowler - The Deuce Coupes [1:45] ,11. Tall Cool One - The Wailers [2:34] ,12. Home Alone 3 Suite - Nick Glennie Smith [8:00], ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Tak ako, ja nemam rad Culkina, to je velmi diplomaticky povedane, v skutocnosti ho neznasam- nevie hrat. Rozjel ale uspesnu seriu, ktora mala az 5 pokracovani. A trojka je hodne, hodne nepravom podceneny film. Jaxom si zistoval, tocilo sa to v Chicagu, chyba tu Pesci a Stern, no a aj klasicka MacCallisterova rodina /John Heard, Catherine O´Hara.../, ale stale ako slaby podpriemer to obstoji. Mnoho ludi tu vo velkom odpaduje, mne sa nezda zeby to bolo az tak spatne - ostatne casti uz boli spatne, to jo. Takze ci s Kalkinom ci bez, obcas na Vianoce sa to pozriet da - scena ked sa chlap vyvalal v mokrom kasovitom snehu premiesanom s vodou sa mi vidi doteraz. Druha scena ktora sa mividi je ked zlodejovi pricvakla prsty pasca na mysi  : 35 % ()

Reklama

Motinski 

všechny recenze uživatele

Je to veľmi slabé, no ajtak nie až tak aby bolo hodnotenie 22 %. Sám doma 3 dopláca hlavne na to že dva predošlé diely sú úplne niekde inde. Scenár je o mnoho tupší a ničím výnimočný aby si film niekto opakovane púštal. Záporný tým nemá poriadne čím rozosmiať a ani tu nemáme hlbšie posolstvo. Herci mi boli miestami až nesympatický a trochu asi funguje spomienkový optimizmus. Zívať od nudy pritom nebudem, a určite nedám odpadové hodnotenie. Takých 40-45 % je podľa mňa adekvátnejšie. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Už to nebylo ono. Výměna Culkina za Alex D. Linze je dost chabá. Linz postrádá charizma a i režisérsky série zaznamenala propad. Raja Gosnell sice není nejhorší, ale s bídným scénářem mohl sotva nadělat zázraky. Pár vtipů se povedlo, ale v drtivé většině už to není směšné, ale spíše nenápadité a bez jiskry. ()

tron 

všechny recenze uživatele

Raja Gosnell robil strih na jednotke a dvojke a tak keď sa robila trojka, niekomu to stačilo a ponúkol mu rovno jej réžiu. A Raja vzal. Žiaľ. Ono to ale čisto objektívne žiadny sequel to nie je (vzhľadom na úplne iné postavy). Skôr remake. Hlavne ale zlý film. S odstupom rokov to síce nie je až také megasklamanie, ako na Vianoce 1997, no kvalitná vianočná komédia bez debaty vyzerá inak. Lúpežníkov radikálne pribudlo, ale nič pozitívne z toho nevyplýva; na Marva a Harryho nemajú ani keby sa na korčule postavili. Ani keby ich bolo o 100 viac. Ústrednému Alexovi D. Linzovi chýba geniálna Culkinova roztopašná prostorekosť a kto by čakal šťavnaté vedľajšie postavy, ako boli v predchádzajúcich dieloch bezdomovci, čudáci alebo Kevinova rozvetvená rodina (Buzz!), ten tiež zostane kruto sklamaný. Rozpočet 32 miliónov, celosvetová tržba 48. Fakt trápne. 2* za snahu. ()

Galerie (57)

Zajímavosti (9)

  • Náklady na výrobu byly přibližně 32 milionů amerických dolarů. (NIRO)
  • Natáčelo se v Chicagu, Evanstonu a Skokii ve státu Illinois. (Cheeker)

Reklama

Reklama