Reklama

Reklama

V původním a velmi poutavém snímku, plném živých hudebních vystoupení, Streep ztvárňuje postavu Ricki Rendazzové, slavné kytaristky, která se ve snaze splnit si své sny o rockandrollové slávě dopustila nepřeberného množství životních chyb. Během návratu domů dostává tváří v tvář své rodině šanci tyto chyby napravit a změnit se. (Falcon)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (133)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"V poledne mám terapii, tak si musím umýt orgány. Jinak mě čeká další kázání o hygieně." Linda alias Ricki mě nebavila, i když obvykle mám velkou slabost pro holky s kytarou. Jenže tahle špindíra pořád něco dramaticky řešila, napravovala chyby z minulosti a ono to tak nějak šlo mimo mě. Vrcholem všeho byla závěrečná rozjuchanost, která na mne působila stejně falešně, jako šílený úsměv černošského manažére Troye. Takže nakonec slušná muzika a jedinečně zádumčivá dcera pro mne byly jediným důvodem k hvězdám. ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Já když se podívám na Meryl, tak i kdyby vypadala jako příjezdová cesta k našemu JZD, mám slzy na krajíčku. To mám teda na tý polňačce pokaždý, když jí projíždím na kole, ale trošku z jiných důvodů. Jasně, tenhle film by v zemi šablon mohl dělat krále i královnu najednou, jenže mně když je někdo sympatický nebo když mě něco pobaví, je mi nějaká šablona docela ukradená. Vtipná oddychovka s muzikou, která má grády. Teď už jenom doufám, že se mě nějaký chytrák nebude ptát, jestli bych dal čtyři plecky i kdyby v tom nehrála Streepová... ()

Reklama

Streeper 

všechny recenze uživatele

Film není nic úžasného, není to nic, co bychom už dříve neviděli, ale má jednu velkou výhodu a to, že ho táhne Meryl Streep, která opět ukázala, že dokáže zahrát cokoliv a zároveň si to i užít. Je tam pár vtipných hlášek, o které se většinou postará její dcera Mamie Gummer a samozřejmě skvělá hudba plná energie. Já jsem si užívala každou minutu a i když tam je pár chybiček i tak je to skvělá podívaná plná energie a Meryl Streep. ()

Hepy13 

všechny recenze uživatele

Na tenhle film se většina lidí podívá asi hlavně kvůli Meryl Streep. A udělají dobře, protože jejich oblíbená herečka je pravděpodobně potěší. Bohužel zbytek je jedna velká nuda, a pokud budete čekat něco navíc než jen vaši oblíbenou Merryl, tak to máte smůlu. A nezachrání to ani rockové písně. Koukat na to znova, by bylo doslova mučení. ()

Gaia.M 

všechny recenze uživatele

Pro mě osobně hodně průměrný film. Asi nikdy nedokážu pochopit, že se někdo dokáže takhle zhroutit z rozchodu s mužem. No jo, já vím, jsem obrovská romantička, ehm. No ne. Meryl předvedla dobrý výkon, to je fakt. Kevina Klinea prostě miluju, takže dobrý. "Děti" dost průměrné, nezáživné, nevěřila jsem jim ani nos mezi očima. Skvělé písničky. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (14)

  • Film je věnován památce baskytaristy Ricka Rosase, který zemřel těsně po dokončení filmu. Rick se podílel na tvorbě Neila Younga, dlouhá léta s ním hrál ve skupině Crazy Horse. (jezurka42)

Reklama

Reklama