Reklama

Reklama

V původním a velmi poutavém snímku, plném živých hudebních vystoupení, Streep ztvárňuje postavu Ricki Rendazzové, slavné kytaristky, která se ve snaze splnit si své sny o rockandrollové slávě dopustila nepřeberného množství životních chyb. Během návratu domů dostává tváří v tvář své rodině šanci tyto chyby napravit a změnit se. (Falcon)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (133)

ibeh 

všechny recenze uživatele

Film jsem dodívala jenom kvůli Meryl, na kterou jsem byla zvědavá, jak si s rolí poradila. Celkem to šlo, zpívala pěkně, ale jinak průměr. Ostatní mě herecky vůbec nepřesvědčili, nedokázala jsem jim jejich postavy věřit. Děj byl jednoduchý, slátaný a konec hrozný. Už od začátku na mě špatně působila věta v popisku, že rocková hvězda má kvůli rodině šanci se napravit a změnit - a to v americkém podání :) ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Miestami parádne zvládnuté scény, miestami však dosť „umelo vykonštruované“ snímky. Ako vždy, M. Streep je tá ktorá na seba najviac upozorní. Keď niekoho príbeh neláka (je to však zo skutočného života a v každej rodine sa to môže objaviť), tak aspoň môže vidieť jeden z ďalších hereckých tvár skvelej M. Streep. Jej hra a postava bol veľmi dobrá! Osobné hodnotenie: 78% (***) ()

Reklama

mira.l 

všechny recenze uživatele

Když mě film nudí prakticky od začátku a během jeho sledování nejsem línej zapnout noťas a začít na půl oka sledovat něco jinýho, zatímco je mi vcelku jedno, jaký dialog právě na obrazovce probíhá, tak je asi něco špatně. A to byl přesně tenhle případ. Od úplného odpadu to snad zachránila jen Meryl (i když jsem se nemoh ubránit dojmu, že jí to moc nesedí a že je na takovou roli už poněkud...no proč to neříct na plnou hubu - stará) a celkem poslouchatelný hudební doprovod (teda většinou). Za to dávám dvě *, ale víc ani ň. Za zmínku stojí i lehce vyšinutá dcera, protože ta tady svým výkonem asi přehrála svoji filmovou (i skutečnou) mámu. Rodinka to byla vskutku povedená. ()

Majkak 

všechny recenze uživatele

Jednotlivé motivy jsou ze života, netvoří však žádný celek, co by dával zapomenout podívat se na hodinky. Žádné zvláštní drama se neodehrává a nehrozí ani záchvaty smíchu. Většina charakterů je mírně jalových a nikdo nic mimořádného neřeší. Režisér Jonathan Demme zůstává ve standardu filmu o stárnoucích rodičích, co úplně nezvládli manželství a výchovu dětí, aniž by se přičinil o důvod, pro který stojí si tento film pamatovat. Do lehkého nadprůměru se dostává díky Meryl Streep a starým dobrým songům hraným naživo. ()

Vxxx 

všechny recenze uživatele

Tak jsem právě byla v kině na filmu, který by se do kina vůbec nedostal, nehrát v něm Maryl Streep. Je to přesně ten typ filmu, který vysílá TV Nova ve všední večery po svých seriálech, které vymazávají lidem mozky. Je to snad první film, kde mi Maryl nesedla. Její postava mi byla silně nesympatická. Vlastně většina postav byla hodně nesympatická. Kdyby u každé postavy maličko ubrali z jejich vlastností, byly by to uvěřitelné charaktery. Ale takhle je jedna postava moc bláznivá, druhá moc střelená, další moc úzkoprsá atd... Z filmu jsem hodně zklamaná, trošku naštvaná, protože jsem od toho opravdu čekala víc. Hudebně taky nic moc. Většina scén působila kýčovitě a zápletky tak nějak vyvrcholily bez nějakého průběhu. Prostě střih a bylo to. Nic pro mě. 2* (Nutno podotknout, že letos už podobný snímek v kině byl. Danny Collins. Velmi podobné téma a mnohem lépe zpracované. To byl film, který za to stál.) ()

Galerie (34)

Zajímavosti (14)

  • Kytara, kterou vlastní Greg, skutečně patří jeho představiteli Ricku Springfieldovi. Zpěvák na této kytaře napsal svůj nejznámější hit „Jessie's Girl“. (jezurka42)
  • Meryl Streep (Ricki) za celé natáčení nepromluvila se svou dcerou Mamie Gummer (Julie), požádal jí o to režisér filmu Jonathan Demme, ale její dceři se o tom nezmínil, protože chtěl aby mezi nimi bylo napětí. (Streeper)

Reklama

Reklama