Reklama

Reklama

Od A do Z

(seriál)
  • USA A to Z
USA, (2014–2015), 4 h 35 min (Minutáž: 21–23 min)

Tvůrci:

Ben Queen

Kamera:

Joe Kessler

Hudba:

Craig Wedren

Hrají:

Ben Feldman, Cristin Milioti, Henry Zebrowski, Lenora Crichlow, Christina Kirk, Parvesh Cheena, Hong Chau, Nancy Friedrich, John Gabriel Rodriquez (více)
(další profese)

Epizody(13)

Od A do Zet, aneb 8 měsíců, 3 týdny, 5 dní a 1 hodina romantické lásky Andrewa a Zeldy. (TV Nova)

Recenze (24)

Spooner 

všechny recenze uživatele

Jo, "Matka" Christin Milioti je stále neskutečně sympatická a mezi ní a hlavním hrdinou to zatím hezky jiskří. Jenže to je tak všechno, čím vás tato ničím neobjevná romantika osloví. Humor tu moc nefunguje, vedlejší postavy jsou silně nesympatické a ani ten feeling ala HIMYM feat. 500 Days with Summer tu moc nefunguje. Brzké zaříznutí bylo bohužel zcela zasloužené. 50% ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

Tak jsme nakonec po třinácti - Dost symbolicky, protože Američané jsou hodně pověrčiví.. - (l)epizodkách skončili někde u eMka, a tak bych se příliš nezdráhal označit tenhle projekt za scenáristický Mrdník, či za dost nepodařenou Mutaci jiného zde velmi oblíbeného sitcomu, totiž HIMYM.. Matku už jsme totiž poznali, tak proč ji nezkusit nacpat do další série, která se bude snažit opisovat co nejméně okatě, že ?! Navzdory té nechtěné pěsti na oko, a zejména dík poměrně zdařilým dialogům se slušnými popkulturními šťouchanci se tenhle pokus docela příjemně sleduje, jeden ovšem zároveň chápe, proč se tvůrcům utnul tipec.. Ben Queen si nejspíš myslel, že po práci na jednom výborném animáku automaticky zvládne vlastní sólo projekt.. Jakkoli je Cristin Milioti nesmírná kočka, některé matky bych raději nepoznal.. ()

Reklama

Olík 

všechny recenze uživatele

Cristin Milioti - sympatická, nevýrazná. Ben Feldman – sympatický, nevýrazný. Od A do Z – sympatický, nevýrazný. Co se týče komediálních seriálu, tak už tady za ty léta bylo téměř všechno a pokud chcete na nelítostném trhu uspět, musíte přijít s nějakou peckou nebo něčím úplně jiným…..zkrátka nestát jako panenka v koutě a doufat, že si vás najdou. Tahle tuctovka neměla valné šance. ()

geklon 

všechny recenze uživatele

Extra bída. Tak jo uděláme seriál, kde bude hrát ta, co hrála matku, kterou Ted Mousby devět let hledal. Šoupneme k ní nějakýho fešáka, kterej bude uplnej trouba a celý to bude v nějakým sotisfikovaně romantickým námětu. Děte do prdele. Nemáto koule, šmrnc a ani punc výmečnosti. Jenom si to na něco hraje a je to strašně trapný. Fuj. ()

dO_od 

všechny recenze uživatele

// Tohle bude kultovka, má to všechno, dobře napsané dialogy, chemii mezi hlavním párem, zatím skvělé vedlejší postavy a předem stanovený cíl, od A do Z :). (500) Days of Summer se špetkou Himym, já si to nechám moc moc líbit a budu držet palce, aby se povedly všechny nadcházející epizody minimálně tak senzačně, jako pilot. 2. díl - krasojízda pokračuje! ()

Galerie (311)

Reklama

Reklama