Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Objev legendárního sumce Jana Žižky z Trocnova v místním rybníce převrátí život v Křeticích. Řada obyvatel se chystá na výjimečný úlovek, ale pro porybného Machra je to zlomový okamžik v jeho bohatém alkoholickém životě. (TV Prima)

Recenze (4)

rakovnik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dodávka a degustace chardonnay byly opravdu vtipné, Nebřenského sommeliér je vynikající. Ostatně i sezení na rybách mám rád, i když tvůrci o rybaření mnoho neví a chudákovi sumci visel ze spodní čelisti provaz, aby při natáčení neutekl. ()

tranquill 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Já jsem po tvrdým trochu divokej, tak to zapijem nealkem.. Ale dyť to je víno!" - "Střízlivost je sviňa! Plíží se, pomalu a potichu. Nakonec se tě zmocní, a když si nedáš pozor, tak už tě nepustí!" - "Střízlivej bych si na to nikdy nesed, to bych se bál..." - "Partneři jsou vod toho, aby si vyndávali háčky z prdele, ne?"- "To jakože mám jítk vám dobrovolně pít víno? To se radši dobrovolně nechám fackovat od manželky..." ()

Sa.sa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rybářský háček v prdeli, sex kde se podíváš, rybaření, antabus v lékovce od vitamínů... A machr co nechce pít a tak bere antabus a vydrží to 2 dny 😅😅😅 Ten sumec byl teda pořádný... Jinak super konec ()

Reklama

Reklama