Reklama

Reklama

Musím tě svést

všechny plakáty
TV spot

Obsahy(1)

Ve své komedii rozehrává scenáristka a režisérka Andrea Sedláčková příběh podivného manželského trojúhelníku. Autorka, která střídavě žije v Praze a v Paříži, nalezla inspiraci ve skutečném případu, který se odehrál na francouzské politické scéně. Události kolem pokusu o diskreditaci vrcholné političky přesadila do domácích reálií. Ministryně Martina žije v neuspokojivém vztahu s neúspěšným manželem Karlem, kvůli své politické kariéře však odmítá rozvod. Karel společně s cynickým kamarádem Otou nastrojí léčku, jejímž cílem je Martinu zkompromitovat. Jednotliví aktéři se ale do bezohledné hry o city zapletou více, než původně zamýšleli. Film stojí především na hereckých výkonech ústředního trojúhelníku – Ivany Chýlkové, Jana Krause a Ivana Trojana. (Česká televize)

(více)

Videa (1)

TV spot

Recenze (164)

Deimos 

všechny recenze uživatele

DivX/// Obsazení 5/10 Děj 5/10 Hudba 7/10 Efekty 3/10/// +příjemná hudba, dobře zahrané, občas i úsměvné -pomalejší tempo, pouze ústřední trojlístek, málo dramatické/// Sice to není kdovíjaký terno a jsou to spíše slabé 3*, ale přesto film pobaví a vykouzlí na tváři usměv. Zřejmě se na film napodruhé nepodívám, ale zapamatuji si příjemný dojem z tohoto snímku./// Celkem 50%/// ()

Martin741 odpad!

všechny recenze uživatele

Keby "pani reziserka" a "umelkyna" Andrea Sedlackova natocila 3hodinovu kravinu o miesani betonu, tak sa stavim, ze miestne podozrive entity a prechytrale tlchuby /Bluntman, Madsbender/ tu budu zase verejne dristat svoje pseudoynteleguanske blaboly o tom, ako sa "pani reziserke" skvele podarilo zobrazit psychologicky rozbor vody v mixe miesajuceho sa strku, piesku a cementu. Pochopitelne by potom cumeli kamerou do miesacky z roznych uhlov /90 stupnov, 180 a 270 stupnov/ aby pred rovnako postihnutymi kolegami vyzerali dostatocne kul a mudro. A pritom by sa stale len miesal beton v miesacke! Jo, jo - aj ja uznavam Sedlackovu. Uznavam jej miesto medzi takymi reziserskymi lamami ako bol isty profesor Vojtech Trapl, normalizacny Rezucha a nemecky Uwe Boll. No nic, tak zase a strucne : herci hrali hovno, reziu to nemalo, dej tiez nie a ja sa takymto "skvostom" velmi rad vyhybam. Xbliti. 0 % ()

Reklama

gipper 

všechny recenze uživatele

Jsem ráda, že konečně vím, odkud že se to vzal Šestý smysl - Anna K, Tomáš Vartecký.. s tím jsem si poměrně dlouho lámala hlavu. Nemluvě o dalších.. film je celý provázen hudbou Anny K a Kurtizán z 25. avenue, což mi bylo velice sympatické. Stejně tak mi byla sympatická Ivana Chýlková. Příběh byl spíš tak trochu hořký, ale rozhodně jsem se nenudila. Chýlková s Trojanem hráli parádně, Kraus se mi tam místama trochu příčil. Ale vcelku se jedná o docela povedené dílko si myslím. ()

hekla 

všechny recenze uživatele

Zajímavé překvapení, netradiční příběh, trochu drama, trochu komedie, skvělá Ivana Chýlková a chemie mezi herci. Celý film má zvláštní, ne český, jakoby americký nádech, což velmi oceňuji a také skvělý soundtrack. Některé dialogy jsou trochu umělé, ne vždy jsou herci přesvědčiví a nevím nevím ten konec, ale jelikož to vybočujez řady, dávám za 3,5. ()

decouble 

všechny recenze uživatele

Po dvaceti letech to působí jako takovej obstojnej televizní film (ale vůbec ne komedie), kterej není ani tak špatnej jako spíš divnej (ty strojený dialogy Chýlkové s Krausem jsou fakt mimo realitu). Když akceptujete Krause jako svůdníka a hlavní zápletku o domluveném svádění kamarádovy ženy, zbyde podivný background story o paní ministryni, kterou sleduje BIS. Z čistě historickýho hlediska to ale má i tu hodnotu, že to ukazuje, jak před dvaceti lety vypadala Praha a prsa Ivany Chýlkové. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (6)

  • Svůj druhý celovečerní film natočila scenáristka a režisérka Andrea Sedláčková na základě soudničky ve francouzském tisku. (Taninaca)
  • V roce 2002 získal Ivan Trojan ocenění Český lev za Nejlepší mužský herecký výkon ve vedlejší roli. (M.B)

Reklama

Reklama