Reklama

Reklama

Richard (Pierce Brosnan) je úspěšný univerzitní profesor, který se vzdá svého zaběhléno životního stylu – krásných vysokoškolaček na jednu noc - kvůli o mnoho let mladší Kate (Jessica Alba), se kterou čeká dítě. O tři roky později se Kate zamiluje do někoho jiného a odstěhuje se. Zároveň posílá svou sestru Olivii (Salma Hayek), aby zkontrolovala, jestli se Richard dobře stará o jejich syna. Je totiž přesvědčena, že se Richard vrátil ke svému nezodpovědnému bonvivánskému životu. Jenže Olivia se do něj ke svému velkému překvapení sama zamiluje... (Magic Box)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (73)

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Příšerně napsaný scénář likviduje i charisma Pierce Brosnana. Uznávaný profesor se přestěhuje z Anglie do Ameriky za svou výrazně mladší přítelkyní a jejich synem a musí vzít za vděk prací na škole, kde jeho přednášky nikoho nezajímají, nejméně pak studenty. A pak nastává – ale bohužel zdaleka ne tak rychle, jak to teď napíšu: Blik – partnerská krize, Blik – flirt se skorošvagrovou, Blik- potíže se Zelenou kartou, Blik – lehké potíže s chlastem, Blik – problémy s prací, Blik – potíže s otcem, Blik – totálně nesmyslné zakončení. Zhruba tak hlubokým prožitkem to vše působí, takže osudová láska ke skoropříbuzné je nejenomže neuvěřitelná, ale skoro i nepostřehnutelná, jak je rychle odbytá. Zdálo by se z výčtu, že snímek nabízí mnoho motivů, což sice jo, ale tak nevýrazně, nezáživně zpracované, že je skoro utrpení film přežít. ___ Láska po anglicku je nechutně zvětralý a vychladlý čaj. ()

tom.nosek 

všechny recenze uživatele

Přestože ve filmu hraje mnoho hereckých es, děj tomu bohužel neodpovídá. Dostáváme tak příběh, který sice dává smysl, ale je šíleně nudný. Je to něco mezi dvěma a třemi hvězdami, ale vzhledem k tomu, že jsem se mnohokrát přistihl, jak si říkám, jak je to nudné a že by se už konečně mohlo něco dít, dávám nakonec dvě. ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Jako romantický film je to celkem strašné, ale jsou tu natolik zajímaví herci, kteří mě dovedou dostat jen svou přítomností, že jsem si na tom alespoň trochu toho, co mě bavilo, našel. Malcolm McDowell je můj dlouhodobý oblíbenec a Pierce také, od té doby, co přenechal Bonda Danielu Craigovi. Ale stejně je tady největší výhrou Salma, která je pořád neskutečně sexy a nádherná. ()

JohnSmith 

všechny recenze uživatele

Nevím, co se tu lidem nelíbí na téhle komedii. Není to moc romantický, ale rozhodně vtipný a to hlavně díky Salmě Hayek a Brosnanovi. Svou troškou přispěl i výborný veterán McDowell. Ano, Alba je tu jen na okrasu a nedostala navíc naštěstí ani moc prostoru. Vtipnou postavičkou je i McKenzie, který je z Brosnanovi přítomnosti nejdříve nenadšen a posléze vyloženě nadšen. Já jsem se teda upřímně velice dobře bavil. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Absolutně jsem nevěděl do čeho jdu a čím mě vlastně snímek zaujal. Nejspíš hlavně tím obsazením. Jelikož Pierce Brosnan je můj nejoblíbenější Bond a Salma Hayek zas dlouhodobá oblíbenkyně. I jako vysloužilý agent umí Pierce naprosto prodat svoje charisma a musím říct, že jsem ani jeho ani Salmu v takové herecké poloze ještě neviděl. Občas film zkouzne do zajetých klišé nebo neuvěřitelných ujetin, ovšem po většinu času jsem se dobře bavil a vychutnával si věsměs povedené gagy a atmosféru prosluněné Kalifornie. Uzavřel bych to asi tím, že u mě prostě Pierce nejde nemilovat. Pro mě fantastické (zjevně) guilty pleasure...85% ()

Galerie (189)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama