Reklama

Reklama

Asterix a překvapení pro Cézara

  • Francie Astérix et la surprise de César (více)
Trailer

Obelix se zamiluje do nově příchozí ve své domovské galské vesnici, ale zlomí mu srdce, když k ní přijede na návštěvu její pravý milenec. Milenci jsou ale uneseni Římany. Asterix a Obelix je chtějí vysvobodit a vydají se na nebezpečnou výpravu, na které potkají gladiátory, otrokáře a byrokracii - a také se setkají se samotným císařem Juliem Caesarem... (TV Minimax)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (236)

hippyman 

všechny recenze uživatele

ale no jo, no... už jsem se nějak nedovedl dost oprostit od svého dospělého a vnímal jsem to asi dost normálníma (a trochu snad i kritickýma) očima... samozřejmě se tu a tam vyskytne univerzálně humorná scéna, ale většina z nich sází na fackovací vtipy a la šimon a matouš... být mi o dvacet míň, asi jsem z toho odvařenej, ale dnes se mi hlavně sbíhaly sliny na ty odvařený divočáky. 60% ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Určitě jeden z (nej)lepších animovaných filmů s Asterixem a Obelixem. Zároveň asi moje vůbec první setkání s tímto fenoménem (kdysi dávno v dětských létech, až pak jsem měl čest s několika málo sešity). Přímočarý košatý děj, suchý humor, zábavné postavy, skvělá animace a nezdravě chytlavá titulní píseň (Astérix est là!); i dnes jsem byl spokojen. ()

Reklama

lakikaki 

všechny recenze uživatele

Klasická Astérixovka a nutno dodať, že jedna z tých najlepších. Astérixovkám dať menej ako 3x* nemôžem, veď som predsa fanúšik (komiksom sa naozaj kreslene filmy nevyrovnajú, ale aj tak si myslím, že sú skvelé). A ako som už spomenul Astérix a prekvapenie pre Cézara je jedna z tých najlepších, takže dávam hviezdičiek štyri. ()

duddek 

všechny recenze uživatele

Perfektní ústřední písnička, kterou si pamatuju ještě z dětství. Děj je ovšem poněkud spletitý i pro dospělé, natož pro děti. A Idefixova nekonečná "plavba" kaskádovitým systémem stok obsahuje tolik pádů hloub a hloub, že musel skončit několik kilometrů pod zemí. Ale nuda to není. :) | "Ten chlap má děsnej kamenopis, nepřečtu to." ()

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

"Co!? No jenom ty dveře rozflákej, dotěro!" ~ Spolu s 12 úkoly neoddiskutovatelná pecka, tady navíc s již zmíněnou skvělou hudbou a poblázněným Obelixem. Idefix měl dostat Oscara (resp. Césara) a stačil by nějaký malý, drobný a roztomilý :) ~ "Ten chlap má děsnej kamenopis, nepřečtu to..." ()

Galerie (32)

Zajímavosti (6)

  • Příběh filmu je kombinací komiksů "Asterix legionářem" a "Asterix gladiátorem". (Czernozub)
  • Římská provincie Afrika (Africa Proconsularis), ve které se odehrává část příběhu, byla vytvořena v roce 146 před Kristem po zničení Kartága v Třetí punské válce a rozkládala se především na území dnešního Tuniska. (vojtaruzek)
  • Finále snímku se odehrává v římském Koloseu, které však v Cézarových dobách ještě nestálo. (L_O_U_S)

Reklama

Reklama