Reklama

Reklama

Lyžařská hlídka

  • Československo Lyžařská akademie (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

V této rozpustilé komedii se parta oddaných členů horské služby vydává zachránit lyžařské středisko Snowy Peaks od zhoubných plánů chamtivého podnikatele Marise. I když jsou členové lyžařské hlídky pěkně rozpustilí, hlavní zásluhu jim nelze upřít - bezpečnost na sjezdovkách se jim daří udržovat skvěle. Nyní je ale čeká mnohem náročnější úkol, když musí bojovat proti nepřátelskému a movitému developerovi. (Peta_N)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (85)

wosho 

všechny recenze uživatele

Vzpomínky na dětsvtí občas rozostří skutečnost. Tato komedie je dokonalým příkladem. Pamatuji si ji celou, dokonale znám děj i nějaká ta hláška se v mé paměti objeví. Co si pamatuji je spojeno se zábavou a pohodou (jakmálo ke štěstí ve 12ti letech mě stačilo:-)). Bohužel (nebo snad bohudík) je to víc jak 15let co jsem tento film viděl, tak mé hodnocení je spíše z pohledu naivního a neznalého 12letého kluka, než 29letého pragmatika. A kdo ví jaké bude až jej skouknu někdy v budoucnosti (VHS na které jej mám je spíše do muzea než do videa a to video které mají rodiče je spíše lapačem prachu než výkonným strojem-18let je ale úctihodný věk). ()

Sany33 

všechny recenze uživatele

Príbeh: Začiatok lyžiarskej sezóny znamená aj plné ruky práce pre lyžiarsku hliadku. Nábor nových členov ako aj existenčné problémy v Snowy Peaks. Herecké obsadenie: Vôbec nemám čo by som vypichol. Na svoju dobu veľmi dobrý kasting. Nikto ma neiritoval a nepôsobil nijako rušivo. Prevedenie: Veľmi podobný štýl ako policajná akadémia akurát na snehu. Dobre zvolený je aj zvukový podmaz. Akurát nechápem existenciu toho exota s tými bábkami ale asi to tam niekto musí takto oživovať aby divák nezaspal. Dosť ma boleli scény pri zjazdoch kde evidentne nešlo o hercov a produkcia sa to ani nesnažila nijak moc zakrývať. Pocity: Vo finále sa mi to ale páčilo. Akcia, humor, hudba, romantická sekvencia. Taký nízkorozpočtový filmíček na jedno pozretie. Pridaná hodnota: Akcia na lyžiach bohužiaľ z minulého storočia. 76% ()

Reklama

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Nakonec to kupodivu zase až tak hrozně nedopadlo. Šel jsem do toho s tím, že si možná zničím další svoji dětskou nostalgii, ale nakonec po takovým nijakým rozjezdu jsem se pobavil docela obstojně. Šílenec co jezdí na všem možným pak určitě vede a hrozně mi připomínal Zeda z Policejní akademie. Dočkáme se tu i slušných akrobatických lyžařských kousků i když trojité salto s pěti vruty tu ještě nečekejte. Na to má copyright Aleš Valenta. Každopádně taková nenáročná crazy zábava typická pro dobu svého vzniku. Pokud jste to v dětství neviděli, nebo vám lyžování absolutně nic neříká, tak raději ruce pryč.55% ()

DarkoCohen 

všechny recenze uživatele

Jako tady skoro všem i mně přisla takhle komedie nesmírně vtipná, když jsem byla malá. S bráchama jsme měli takovou tradici, že jsme si ji pouštěli, spolu s Ace Venturou a Kamarádem do deště, alespoň jednou do roka. A já jsem si vždycky česala vlasy stejně, jako to v tomhle filmu nosí největší krásky.o) Nedávno jsme si ji s kamarády pouštěli znova a to při příležistosti, o které by se dalo říct, že vám přijde směšný skoro všechno. A tak mě celkem zamrzelo, že kromě pár vyloženě profláknutých scén, jsem se už mockrát nezasmála. Přesto ale vždy, když se řekne Ski Academy, se mi vybaví příjemně strávený čas a to se přece počítá! 60% ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Já mám tenhle film prostě rád už od malička a dodnes patří mezi nejoblíbenější komedie mého otce. Je to celkem prdel a dá se narazit na několik opravdu povedených scén, kterým se zasměju i po dvaceti letech, co jsem to viděl poprvé. Navíc to na rozdíl od těch novodobých kokotin není jen o sexu a ztrátě panictví (panenství), ale hlavně o „boji“ mezi horskou hlídkou a slizkým pracháčem + jeho pohunky. Najdou se tu i slušná děvčata, srandovní postavy, slintající a grgající pes a samozřejmě akrobatické kousky. Takže tomu s klidným srdcem dám solidní průměr a vždy se na to rád podívám znovu. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (1)

  • Film se natáčel v americkém státě Uhah v lokalitách Park City, Little Cottonwood Canyon, Snowbird a Alta od 8. března do 25. dubna 1989. (GASTON73)

Reklama

Reklama