Reklama

Reklama

Vizionářský režisér snímků Dům tisíce mrtvol, Vyvrženci pekla a Halloween přichází s hrůzostrašným příběhem pěti zaměstnanců karnevalu, kteří jsou v noci před Halloweenem uneseni a drženi jako rukojmí v rozlehlém areálu. Vydáni napospas svým únoscům jsou nuceni hrát zvrácenou hru na život a na smrt zvanou 31. Během příštích dvanácti hodin budou muset bojovat o své životy s nekonečným zástupem vražedných maniaků. (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (120)

rollman1 

všechny recenze uživatele

Rob Zombie má svůj rukopis a jeho první Halloween mě dostal. 31 Bylo mnou velice vyhlížené dílo .Snímek zachycující skupinku lidí, kteří jsou uneseni a povinní hrát hru s názvem 31. Oč jde? Musí přežít 12 hodin s pěti největšími psychopaty a vrahy, kteří jsou převlečení za klauny. Už od obsahu se čeká, že to bude celkem solidní vybíjená a taky je. Můžu vychválit skvělé masky klaunů, soundtrack a nějaká ta brutalita, ač je o dost menší než se dá u jeho filmů čekat. Většina mordů je mimo záběr, ale třeba taková scéna s pilou je naopak pochutnáníčko. Potěší největší zvrhlík Doom-Head, který se sice objeví na chvíli, ale bere si celý film pro sebe. Takže za mě celkem spokojenost a k plnému nadšení mi chybělo jen trošku víc gore. Určitě doporučuji ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Zklamání... Kdyby to natočil někdo jiný asi by to dostalo obecně větší čočku a mě by se to možná více líbilo, ale takováhle fušeřina od chlapa který nás protáhnul domem tisíce mrtvol, to se nedá překousnout... Po mainstreamových Halloweenech mě Rob posledně mile překvapil atmosférickým artem ze Salemu a tak jsem doufal v něco víc než přiblblý koncept plný šablonovitých šašků bez charakteru (i ten Doom-head je taková papírem šustící postavička).. Jediné co se povedlo je, že Rob dokázal na relativně malém prostoru představit sympatické(kladné)postavy tak aby jim divák držel palce.... Vše ostatní od nenápaditých masek, až po diletantskou kameru a střih(hlavně v akčních scénách), je jen nicneříkající podprůměr :/ ()

Reklama

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Po vynikajícím The Lords of Salem se Zombie nepochopitelně vrátil k vyzoomované a epileptické ruční kameře, takže mi hned zkraje znechutil a otrávil celý zbytek filmu, protože polovina jeho záběrů pro mě byla naprosto nestravitelná. Bohužel do té poloviny samozřejmě patří všechny akční a "slasherové" scény. A ta druhá polovina? Nevím, jestli to není jen mým znechucením skákajícím obrazem, ale mám pocit, že už Zombiemu trochu dochází tvůrčí invence. Doufám, že nebude kráčet neblahou cestou Tarantinovou, tedy od originálních a více či méně zajímavých filmů k plytkým a užvaněným pitominám. Hlavně kvůli nesnesitelné kameře je 31 zatím ta nejhorší zombiárna, i když Šery Zombiová s věkem zraje jako víno (nemyslím ovšem herecky). ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Rob Zombie skládá holdy Texaskému masakru a sedmdesátkám. Už zase. Rob Zombie zaměstnává všechny (ne)herce co jich jen v rodině má. Už zase. Rob Zombie dává naplno znát svou fobii z klaunů. Už zase. Rob Zombie natočil variaci na své předchozí filmy. Už zase. A je to stokrát viděná pulpově úchylná vybíjená na jedno použití, kde se na logiku, návaznost, byť jen jednu sympatickou postavu, které byste nepřáli krutou smrt, přehlednost střihu a podobné nadbytečnosti prostě nehraje. To však jeden v okruhu správně naladěných/podnapilých přátel i čeká čili zdaleka největší překážkou té správné trashové zábavě je, že hispánská nacistická čivava se odporoučí až příliš brzo na úkor nápaditosti jednotlivých gore smrtí a působivosti zabijáckých úchylů (s čestnou výjimkou Doom-Heada). ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Příjemné špinavé a ulítlé sedmdesátky, tedy Robův rybníček. Fanouškovský film pro fanoušky, žádné velké umění, ale velká škoda, že Zombie  později nepustil i neprostříhanou verzi X. Jeho milfce Sheri  Moon to pořád krásně děvkovsky sluší, úvodní pasáž  pak byla díky Doom-Headovi vynikajicí a jen škoda, že nedostal více prostoru, anžto jeho závěrečné vystoupení naopak bylo vcelku zklamáním.  Vůbec ten konec mi přišel hodně bezradný, byť  to byl patrně záměr, který bych bez spoileru nevysvětlil.  Ale čert to vem, čili asi takhle, když.  Snesitelné čvachtání. ()

Galerie (79)

Zajímavosti (6)

  • Ide o prvý Zombieho crowdfundingový (fanúšikmi financovaný) film. (FromHell)
  • Film bol natočený za dvadsať dní. (FromHell)
  • Rob Zombie bol nútený film dvakrát prestrihať, pretože mu MPAA odmietla udeliť rating R. Pôvodný rating bol NC-17, takže by film väčšina kín v USA odmietla premietať. (Marceloo)

Reklama

Reklama