Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Les Charlots mají plné zuby Paříže. Čeká je slunce, moře a ohnivé flamenco... Větší nudu, než být zaměstnancem pařížské městské hromadné dopravy členové skupiny Les Charlots snad ještě nezažili. Je horké léto, tak co se mořit s turisty v Paříži. Moře volá, proč tedy nezkusit slunné Španělsko. Ale vysněná dovolená se brzy změní v noční můru. Cestovní kancelář všechny podvedla. Spolu s ostatními dovolenkáři se ocitnou na pobřeží bez hotelu, bez peněz, ale s odhodláním se nevzdat a rozhodně se nevrátit. Jejich drobná zaměstnání obvykle končí katastrofou a útěkem, náhodná setkání i lásky také, ale aspoň si přitom všem užijí dobrodružství a legrace. Bažanti jedou do Španělska je jednou z řady komedií, kterými se proslavili francouzští komici známí jako Les Charlots. (Česká televize)

(více)

Recenze (70)

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Já teda nevím, ale i přes to relativně nízký hodnocení tady jsem se i u tohohle dílu bavil víc než dobře. Je na tom znát, že pod jiným režisérem to je trochu jinej styl humoru, ale Girault byl stejnej borec jako Zidi a dokázal z týhle čtveřice bláznů vytáhnout maximum. Takže se jedná asi o můj druhý nejoblíbenější díl. Ne všechny vtipy se povedli, ale kadence je tak vražedná, že už si tady každej nějakej ten dobrej fórek najde.80% ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Nieco ako Dovolena po francouzsku 1 a 2, akurat ze to netocil Patrice LeConte ale Girault /Cetnik zo Saint Tropez, Jak vykrást banku, Cetni se zeni/. Zmetene pobiehanie, skor burleskná komedia, kde volne scenyk na seba volne nadvazuju, dejovu liniu to ani nema. A nebol tu aspon Clavier, ten z Dovolena po francouzsku : 42 % ()

Reklama

tomtomtoma 

všechny recenze uživatele

Čtyři bažanti (Gérard Rinaldi, Jean Sarrus, Gérard Filipelli a Jean-Guy Fechner) jedou na dovolenou do Španělska, kde se jejich hloupost, lajdáctví a nešikovnost proměňuje do sledu za sebou (většinou) rychle jdoucích gagů. Ale je to takové strojené a těžkopádné. Trefuje se do zvyků Španělů, ale tento styl humoru nechápu, nelíbí se mi a přijde mi to spíše vhodné pro malé děti (něco jako klaun v cirkuse a to ještě ne v bůhvíjak dobrm). A ta neskutečná fascinace krásnými, mladými děvčaty, kde už jen stačí aby se jim začali dělat sliny u pusy. Nebavil jsem se, ač jsem se snažil. ()

Hennes 

všechny recenze uživatele

Filmová klasika hudební skupiny Les Charlots. Množství povedených i méně povedených skečů, slepených do filmové komedie. Čtveřice hudebníků se stejně jako v dalších dílech potýká se situacemi do kterých se většinou dostanou náhodou a nechtěně. Skvělě se vyrovnali jak s opravou autobusu, tak s býkem v aréně. ()

kyLuke 

všechny recenze uživatele

Často zatracovaný a neznámý, ale pro mě stejně velmi vtipný kousek s Les Charlots. Je sice pravda, že z 50% vykrádají své první "Bažanty"( nechápu ten název, když tu nejsou ani na vojně), ale těch zbylých 50% vtipů jsou k něčemu( scéna s býky, na lodi...). Prostě a jednoduše vtipný kousek, o kterém sice tvůrci měli vědět, že s ním díru do světa neudělají, ale stejně velmi příjemné. Pěkných 50%. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama