Reklama

Reklama

12 opic

(seriál)
Trailer 2
Dobrodružný / Drama / Mysteriózní / Sci-Fi / Thriller
USA, (2015–2018), 33 h 45 min (Minutáž: 41–47 min)

Hrají:

Aaron Stanford, Amanda Schull, Kirk Acevedo, Noah Bean, Tom Noonan, Željko Ivanek, Emily Hampshire, Shannon Lucio, Ramon De Ocampo, Barbara Sukowa (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(47)

Obsahy(1)

James Cole je poslán z budoucnosti, aby zachránil lidstvo před virem, který v roce 2017 zabije 7 miliard lidí. Musí najít a zabít muže, který virus vypustil... (TV Prima)

Videa (8)

Trailer 2

Recenze (74)

Kracken 

všechny recenze uživatele

S tímhle seriálem to je jako s písničkou kterou máte spojenou s nějakým příjemným zážitkem z minulosti. Film 12 opic od Terryho Giliama miluju. A tohle mi příjde snesitelné jen ze dvou důvodů. Ten první důvod je momentální tragikomická situace která vládne světu a ten druhej je že si tou písničkou rád připomenu jaký to kdysi bylo sedět v kině Kapitol a být s Willisem a Pittem při tom. ()

MoiJe 

všechny recenze uživatele

Pilot: Na film zabudnite. Hlavne pretože cestovanie v čase tu má (iné) dôsledky na budúcnosť a tým sa proste mení všetko. Mená scenáristov pre mňa skôr zneistia, Nikita ani Terra Nova nie sú práve chytré veľdiela a veľmi rýchlo začali nudit. Na základe pilotu ale zatiaľ vôbec nedokážem povedať, aká bude dynamika jednotlivých epizód, pilot rozhodne spád mal a nenútil ani k posmešným úškrnom popod nos. Inak postapo budúcnosť neveľmi zaujímavá, do tej rozpočet rozhodne nešiel. Herci dobrí, i keď dúfam, že si nebudú držať len tie dva výrazy (zmätený a v-bolestiach-ale-odhodlaný) dlho. Zatiaľ určite pozriem ďalej. ()

Reklama

BlackHood 

všechny recenze uživatele

Seriál je strašně napínavý, už i od pilotu. Jak jsem si četl komentáře, tak ten, kdo viděl a líbil se mu film, tak tohle mu moc neleze (nebo to je taky tím, že se neumí sžít s novou dobou, připadá jím teď film, jako film, a je pro ně jen originální to, co vzniklo před mnoha lety), já jsem film neviděl a je to pro mě skvělý seriál. Když si chcete pustit něco napínavého, nového a ne zastaralého, tak do toho určitě jděte. ()

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Jedna série a to mi rozhodně stačilo :) Vůbec nemám v plánu dívat se na druhou :D :D :D První díl - ok - zaujalo mě to - proto jsem jela dál :) :) Pak mi začalo lízt na nervy věčné oslovování blonďaté starší paní s brýlemi - "Pane Cole", pak mi začala lízt na nervy blonďatá hlavní představitelka, která nejen, že neustále byla krásná, ale prostě její herecké výkony byly pro mě úděsné :D :D A pak mi začalo být celkem jedno, jak to dopadne, jelikož mezi 5tým a 8mým dílem jsem měla asi 3 měsíce pauzu, páč mě to vůbec nezajímalo :D :D Začala jsem se v tom dost ztrácet, jelikož neustále přeskakování 2017, 2015, 2043 nebo ještě ke všemu, když by se tam objevil nějaký další rok :D :D Takže jsem vlastně už jen čekala na to, zdali někdo další zemře, zdali tedy se to ukončí či jak :D A vůbec jsem nechápala souvislosti a navazující situace (ano - mohla to být moje pozorovatelská chyba či schopnost sledovat a soustředit se). Zděšení nastalo ve chvíli, kdy jsem pochopila, že nezůstane u jediné série :D :D Takže poslední záběr a čao :) Nikdy více :) Nápad dobrý, realizace příšerná :) ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Vydržel jsem šest dílů, ale musel jsem to odpískat a rozhodně ne kvůli tomu, že s Gilliamem to má společné jen to jméno. Čím častější totiž bylo skákání v čase, tím zmatenější byl děj a absurdnější časové paradoxy. K tomu se ani moc nevyvedl casting, takže tu není nikdo, kdo by to zachránil alespoň v herecké rovině. Myslím, že v současné seriálové konkurenci nemá 12 Monkeys moc šancí na výraznější úspěch. 35% ()

Galerie (511)

Zajímavosti (2)

  • Pilotní díl se natáčel v Detroitu v Michiganu a další díly v kanadském Ontáriu. V rámci čtvrté série se filmaři podívali i do České republiky (zejména do Prahy). (lost815)
  • Psychiatrické centrum, ve kterém je umístěna Jennifer (Emily Hampshire), se jmenuje "J.D. Peoples Psychiatric Treatment Center", pojmenovaný podle scenaristů filmu 12 opic (1995) - Janet a David Peoples. (lost815)

Související novinky

Sebevražedný oddíl 2 má nové scenáristy

Sebevražedný oddíl 2 má nové scenáristy

11.06.2018

Zatímco hodnocení kritiků nebylo v případě Sebevražedného oddílu nijak oslnivé, po finanční stránce se filmu dařilo. Momentálně tak vzniká pokračování, které do kin pošle zkušený režisér Gavin O… (více)

Reklama

Reklama