Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Chaudard, Pithivier a Tassin jsou sice vlastenci a nosí uniformu francouzské armády, ale rozhodně to nejsou žádní hrdinové a válku by nejraději prožili někde zcela v ústraní. Ovšem osud jim předurčil roli hrdinů i proti jejich vlastní vůli. A tak střídavě osvobozují sedmou rotu z německého zajetí, prchají v převlecích a když na to přijde, tak dokonce i bojují! (Česká televize)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (138)

Lacike 

všechny recenze uživatele

Trio packalov sa vrátilo (aj keď jeden zmenil predstaviteľa za oveľa menej charizmatického) a pokračuje naďalej v neustálej snahe ujsť zo zajatia. Vždy sa im to podarí len na chvíľu a zase ich chytia a tak stále dookola. Tentokrát je kadencia gagov vyššia a zlepšila sa aj ich kvalita. Epizódka s matracmi je doslova geniálna a rozosmiala ma rovnako ako pred rokmi. Pobaví aj running gag s chlapíkom, ktorý vyhadzuje do vzduchu mosty v tú najnevhodnejšiu chvíľu. Takže celkovo to je najlepší diel a len tesne mu unikla aj štvrtá hviezdička. 7/10. ()

topi 

všechny recenze uživatele

Naše sympatická trojice vchází na scénu přesně v tom momentě, kde skončila prví část. Akorát s tím rozdílem, že pozici spojaře Tassina, kterého hrál Aldo Maccione vystřídal Henri Guybet. Jinak v podstatě stejně dobrá zábava plná skečů, na můj vkus kolikrát až moc bláznivých. Český dabing bohužel o třídu horší než u předešlého dílu. V každém případě povedené pokračování. ()

Reklama

HJ-FILIP 

všechny recenze uživatele

Změny Tassina jsem si ani nějak nevšiml. Zato mě sedmá rota opět skvěle pobavila! Podle mě je to jedna z nejlepších komedií s válečným tématem! Scény v zámku, s lokomotivou, s umělým dýcháním a mnoho dalších opravdu dokáže rozzářit úsměv! Ááááááááá, to to bolí. Á - ó- á - ó - dej to pryč - ááá - už to přestalo xD ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

O moc lepsi nez prvni dil, akcnejsi a hlavne vtipnejsi. Nejspis nejlepsi dil serie. Navic tu je par skutecne nezapomenutelnejch foru, jako treba matrace. Taky je fajn, ze tu je Henri Guybet, kterej je jako predstavitel Tassina o moc lepsi. Navic se film odehrava v zajimavejsich prostredich a je tu i par skvelejch hlasek a i kdyz osudy hlavnich hrdinu nejsou nijak moc vyreseny a konec je takovej otevrenej, aspon hezky navazuje na prvni dil. Nicmene i tady ma film problem s tim, ze tu neni zadna vyrazna osobnost. Ale bavil jsme se dobre, takze zaslouzeny 4*. ()

Maynard. 

všechny recenze uživatele

Druhý díl této válečné komedie už mě tolik nevzal jako ten první. Je to hlavně tím, že je to celkem o ničom, co se týče příběhu. No, strávit chvíli u mostu, pak zdlouhavé bloudění v chodbách pod zámkem. A to sem při tom měl dřív i dvojku docela v oblibě. Co mě rozesmívalo uplně nejvíc, tak když si borci vlezli do cizích důstojnických uniforem a pak se vydávali za důstojníky :o). To jako šlo. Ale jinak možná zbytečně přeplácaný a jak sem už napsal, tak dějově hodně slabota. Uvidím, jestli se vrhnu na poslední díl, asi ho nechám ještě chvíli uležet. Je ale fajn, že se dá válka brát i z veselé stránky a nejen z té stinné a pochmurné... ()

Galerie (31)

Zajímavosti (6)

  • Použitá parní lokomotiva řady 140 C38 je skutečný válečný stroj. Byla vyrobena v roce 1919 ve Velké Británii pro francouzskou armádu. V roce 1941 byla zrekvírována a odeslána do Německa. Později se stala majetkem soukromého železničního spolku. (Foxhound#1)
  • Natáčanie filmu prebiehalo na zámku vo francúzskom mestečku Vigny. (dyfur)

Reklama

Reklama