Reklama

Reklama

To byl zítra flám 2

  • USA Hot Tub Time Machine 2 (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Když je Lou, který se stal "otcem internetu", zastřelen neznámým útočníkem, Jacob a Nick se znovu vracejí strojem času ve vířivce do minulosti, aby zachránili svého přítele. Nechtěně však přistanou v budoucnosti s Adamem juniorem. V pokračování originálního komediálního hitu teď musejí změnit budoucnost, aby zachránili minulost - což je vlastně přítomnost. (HBO Europe)

(více)

Videa (15)

Trailer 1

Recenze (96)

Han22 

všechny recenze uživatele

Paradoxně snesitelnější než první díl. Nechutná fekální hovadina je to řádná, scény plné blití, spermatu a perverze jsou tu stále (TV show), ale díky zasazení do budoucnosti a jakémusi pokusu o příběh je to sledovatelné. Ke konci mě ty postavy začaly i celkem bavit, asi jak si člověk zvykne na retardovaného, ale vtipného a věrného kámoše. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Minulost je ve skutečnosti budoucnost v přítomnosti." Tak to mi dává smysl. Horší je to s tou trapnou exhibicí v úvodu snímku, kterou jsem přežil jen díky svému speciálnímu tréninku ve sledování nejhorších filmů všech dob. V budoucnosti se to o naštěstí o hodně zlepšilo, třeba soubojem s "chytrým" autem, použitím protidrogového nanokomanda, příbuzenskými sexuálními vztahy, třasákem a samozřejmě přirovnáními vypadá jako ... (Lex Luthor co opíchal Marka Zuckerberga). Znovu se na to ale nepodívám a to ani v budoucnosti a možná ani v minulosti. ()

Reklama

KNTRFKT 

všechny recenze uživatele

Pokud se občas musíte opustit a potvrdit si, že z vás ještě není úplný pozér, který považuje Humra za vrchol artového umění, pak si pusťte tuhle kokotinku. Nedostane se vám ničeho intelektuálnějšího, než různých metafor o čurácích a anální sexu a aspoň nebude muset hloubat nad existencionální podstatou vytříbenosti tohoto snímku. Zase se tam objeví starej Čevy Čejs a až na postavu Adama tam z jedničky najdem snad všechny. Nejzajímavější postavou je Scott, u kterého v podstatě nikdy nevim, kam čumí a vždycky si tak spekuluju, kdo tohohle člověka kde vyhrabal a ještě ho dotáhl do relativně slušných filmů (tenhle do toho nepočítám). Zkrátka je to taková šílená prasárna, od který se nic než prasárny nedaj čekat a tak šup se šprckou přes hlavu a indžoj. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Nepřišlo mi to už tak dobré jako první díl, ale pořád jsem se místy docela bavil. Navíc v rámci toho ani nemáte potřebu hodnotit, jaká je logika celého cestování v čase, protože jde stejně o postavy a o to, co dělají. Některé vtipy byly skvělé, ale pohříchu jich bylo velmi málo. Pořád si ale myslím, že to je v rámci americké produkce nadprůměrná komedie. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

S vulgárním kopulačním humorem se to sice přehánělo, avšak hlavní problém znamenala unylá zápletka s "hledáním vraha" v alternativní budoucnosti, která do toho nikdy pořádně nešlápla a jen provazovala sterilní komediální výstupy. Pár z nich decentně pobavilo a celá taškařice po tragickém začátku překvapivě rychle utekla, ale bez přidané nostalgické hodnoty jako v jedničce jsem na ni zapomněl dřív, než jsem si ji vůbec pustil. :-) ()

Galerie (34)

Zajímavosti (1)

  • V tejto časti sa už neobjavil herec John Cusack, pretože jeho postava bola nahradenou inou. (Hudakfilms)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno