Reklama

Reklama

Film vypráví příběh gangsterů, dvojčat Reggieho a Rona Krayových, jedněch z nejznámějších neblaze proslulých zločinců v historii Velké Británie a jejich říše organizovaného zločinu, kterou v 60. letech dvacátého století vybudovali ve východní části Londýna. Hlavní dvojroli Rona a Reggieho ztvárnil Tom Hardy. (Freeman Ent.)

Videa (15)

Trailer 1

Recenze (552)

luka4615 

všechny recenze uživatele

Tom Hardy exceluje ve dvojroli v této jinak bezzubé, natažené a místy i hodně nudné gangsterce, která se režisérovi zcela vymkla z rukou. Nebýt děravého scénáře a olbřímí stopáže, bez zaváhání bych tomuto filmu udělil plný počet. Bohužel, ani výborný Tom Hardy nemůže tomuto filmu pomoci z jeho hroutícího se piedestalu. Je to veliká škoda, jelikož film měl velký potenciál a pro mě, jakožto fanouška Hardyho a gangsterských filmů, byl i jeden z nejočekávanějších. „Me and my brother, we're gonna rule London!“ ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Nekompromisní Britská odpověď na tu Émerickou mrtku z krtka emh jak se jmenuje? Jo Black Mass či co to je za jebku no a taky chtě nechtě musím ač nerad uznat, že něco na tom Hardym je! Tohle sice taky tak úplně není ten typ drsný gangsterky který bych chtěl vidět, ale i tak se neubráním dojmu, že Briťáci zkrátka umí tyhle žánrovky dělat o dost líp, než jejich kolegové ze země kterou omývá oceán žabích sraček v New Jersey.75% ()

Reklama

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Jeden perfektný Tom Hardy a jeden otravne prehrávajúci Tom Hardy v gangsterskej rozprávke, v ktorej sa veľa nezabíja (skoro vôbec), ale zato sa veľa nosí kytíc, šplhá na frajerkin balkón po odkvape a rieši romantických vzťahov. Niektoré vtipy ale skvelé, hlavne ten o psychopatovi, čo vojde do baru s kladivami v rukách. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"A než začneme, znám jeden vtip. Moc pěknej. Paranoidní schizofrenik vejde do baru ..." Tak tohle nám Reggie nedovyprávěl, protože v tu chvíli Ron začal porcovat konkurenci. To bylo hodně vtipné a naštěstí tento vtípek nezůstal osamocen. O něco horší je skutečnost, že gangstery nemám rád, takže mě hra na to, že bratři Krayovi jsou takoví sympaťáci, co by ženu ani kladivem neuhodili, zase až tak moc nezaujalala. Přesto mě double Hardy bavil. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $30miliónovTržby USA $1,867,859Tržby Celosvetovo $38,800,000Tržby za predaj Blu-ray v USA //počet predaných kusov Tržby za predaj DVD v USA //počet predaných kusov ║ toto je ta práva látka pre Briana Helgelanda, toto mu sedí, k tomu keď tu má ťahúňa ako momentálne Tom Hardy je, radosť pozerať, správne drsné a drzé, nechýbajú správne frky, hefty /videl v kine: 80%/ ()

Galerie (54)

Zajímavosti (14)

  • Ronnie (Tom Hardy) byl nakonec v roce 1979 označen za šílence a zbaven svéprávnosti. (cihlenka)

Reklama

Reklama