Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Mimozemšťanka Mila se stává dobrovolnicí, která se rozhodla navštívit planetu Zemi. Nikomu jinému se na ni na rozdíl od jiných planet letět nechce, protože Země je hrozná, ale přece jen už je to dvě stě let, co byla navštívená naposledy, takže by se tam někdo měl podívat. Mila proto přilétá do Paříže, a jediné, co má u sebe, jsou batikované šaty. Pomalu se začíná seznamovat s prapodivnou současnou společností, ve které se musí platit podivnými papírky, jídlo se nedá jíst, vzduch dýchat, každý je nemocný, ženy musejí používat jakési „rtěnky", bez kterých by na ně ostatní lidé nebyli hodní. (ybuko)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (193)

siloalampa 

všechny recenze uživatele

Po dlhej dobe vcelku divný film, ktorý má bezkonkurenčne skvelý námet, za ktorý prikladám minimálne hviezdu navyše. Po formálnej stránke trošku nedotiahnuté a rozporuplné, ako komédia priemerné a ako celok odvážny počin s veľkolepými momentami. Scéna s huslistami dosť dobrá, sem tam by sa zišlo v istých momentoch "odpojiť" pár géniov i v dnešnej dobe. ()

Alementina 

všechny recenze uživatele

No... hodně rozporuplné pocity, jakože námět pěkný, ale naprosto nedotažený.... Opravdova reklama na navrat k zivotu v prirode ... jen teda v tech jejich hnizdech u jezer, nějak nevim, že i když pršelo jen rano :), tak to jim pršelo na hlavu.. a obleceni si delali z ceho... a hlavně, kam zmizela cela ta velka populace lidi, jakože vymřela... a nejvíc mě dojalo, jak kluci "telefonovali" z letadla mame, dle pravidel filmu s nimi v tu chvili letadlo muselo spadnout... k zamysleni me to donutilo, ale nevim, jeslti spravnym smerem. ()

Reklama

aLPaC 

všechny recenze uživatele

Tendenční, propagandistické, hlavní herečka trhlá kráva (postupem času přeci jen snesitelnější). První půlku jsem chtěl dát jasnej odpad, pak se přeci jen pár podařených fórků našlo (u fotbalu jsem se fakt zasmál a to mám fotbal rád a balet ne). Když však ekologickou agitku, tak něco ve stylu Avatara, tohle už po druhé nedám. ()

Kurikmoon 

všechny recenze uživatele

Poriadne uletené. Naozaj som sa bavil. Akonáhle bol človek odpojený od systému, naozaj sa pár minút tváril ako mentál. Ale ide hlavne o eko-komédiu poukazujúcu na uponáhľané, egoistické a často nelogické konanie, či rovno životný štýl. Trefné a zábavné. Na mňa to platilo. Teda až na zlatý klinček na konci futbalu... ()

coscarelli 

všechny recenze uživatele

Vynikajuca francuzska natierka , kde vyhral obsah nad formou. Skromne zlozenie nevadí, vie rozpravat dusou a ide si za svojim. Pokrm otvarajuci oci, nevtieravo a nenasilne zvyraznuje velku problematiku tohto zvrateneho sveta. Vraj bol zakazany, sikovny pochopi preco... Beriem do adopcie, je to velky kus. Milujem zelenu. S.S: Sceny z ihriska ma dostali do kľaku a zacervenali branicu. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (3)

  • Na konci závěrečných titulků je věnování všem lidem s dobrým srdcem, kterým není osud tohoto světa lhostejný. (Terva)
  • Natáčelo se ve Francii a v Austrálii. (Cheeker)
  • Film byl neoficiálně v celé Evropské Unii zakázán. (Cheeker)

Reklama

Reklama