Reklama

Reklama

Karate tiger 2: Zuřící blesk

  • Hongkong No Retreat, No Surrender II (více)
Trailer

Obsahy(1)

Scott Wilde si užívá dovolené ve slunečném Thajsku. Čeká, že se tu setká se starým kamarádem Mac Jarvisem a jeho přítelkyní Sulin. Setkání je však velmi krátké, protože děvče chce pokračovat v cestě do Kambodže. Tam mají namířeno i Scott s Jarvisem, i když vědí, že zem ovládají zlověstní a nebezpeční Rudí Khmerové. Oba kamarádi narazí na své cestě na despotického ruského důstojníka Juriho, který ve svém gulagu drží mnoho zajatců, mezi nimi i nešťastnou Sulin. Cíl obou mužů je jasný: při osvobozování děvčete nemá v ruském táboře zůstat kámen na kameni. To je už předem víc než jisté... (Intersonic)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (89)

anderson 

všechny recenze uživatele

Takéto kung-fu mám rád. A MATTHIAS HUES je cool. Ale príbeh tu prosím nehľadajte. Veď celý Vietcong by sa musel potrhať od smiechu a červení khméri detto. Zásadná technická poznámka: Tento film sa u nás na videokazetách firmy INTERSONIC distribuoval skutočne pod názvom KARATE TIGER 2 ale s podtitulom ZUŘÍCÍ BLESK (originál filmu totiž je RAGING THUNDER). (30.3.2004) ()

Ilhan 

všechny recenze uživatele

Staré dobré béčko se skvělými souboji, slušným příběhem a příkladným záporákem (ikdyž ty uměl Matthias vždycky dobře). Loren Avedon na to, že vypadá, že neumí do pěti počítat, je bijec k pohledání a sledovat jeho kopy v akci je opravdu zážitek. Velmi nadprůměrné béčko jedné nadprůměrné béčkové série. ()

Reklama

danny_21 

všechny recenze uživatele

Pokračování Karáča bylo zábavné - Rudí Kmerové, Kambodža, hekající Cynthia s perfektním setřihem, Žána vystřídal bad motherfucker Hues ali Juri a povedl se casting v podobě Lorena, který že teda umí kopnout haksnou :-) Potom už to začalo jít dolů s kvalitou v této sérii, docela se divím, že vydržela skoro 15 let - 50 % ()

Luk80 

všechny recenze uživatele

Pořád skvělá akce plná velkých výbuchu a soubojů. Loren, Cynthia a Matthias. Antonín Navrátil daboval Lorena hodně v pohodě. I v prvním díle nadaboval hlavního hrdinu. Lorena potom ještě ve čtvrtém a posledním skvělém díle. Miluji ten přední obal. Cynthia ve výskoku a za ní borci ve zbrani. A celé to náramně doplňují žraví krokodýli. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Jako malý jsem miloval tento instruktážní návod na to, kterak ve dvou lidech zlikvidovat sovětskou základnu. Je to sice béčko nejbéčkovatější, ale na druhou stranu mne dodnes baví bitka s dalajlámy, kopací schopnosti svázané Terry a samozřejmě zneškodnění steroidového padoucha obrazem Lenina. Tohle je prostě véháesková klasika a já si nedovolím jít pod tři hvězdy. ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama