Reklama

Reklama

The Last of Us - Season 1 (2023) (série)


Nakažení (S01E02)

(epizoda)
  • USA Infected
Z natáčení

VOD (1)

Obsahy(1)

Po útěku z karanténní zóny se Joel a Tess dohadují o Elliině osudu, zatímco si klestí cestu troskami dávno opuštěného Bostonu. (HBO Max)

Videa (1)

Z natáčení

Recenze (167)

korbitch22 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No, atmosféra je pořád parádní, vizuální stránka rozpadajícího se světa úžasná a navíc tohle já opravdu miluju, apocalypsu a rozpadající se velkoměsta, Pedro si jede v klidu svoje bomby...jenže. Chování postav v muzeu, které mají být protřelé, mají mít plno zkušeností s přežitím se v muzeu chovají tak debilně, že sem chtěl scénáristu umlátit dual schockem. Místo toho, abych se pomalu přiblížil k potvoře a střelil ji z pěti centimetrů do xichtu, snažím se jim jak idiot utéct abych na sebe upozornil šlapáním po střepech, pobrukováním, mlaskáním a mlčením. Cukali mi koutke. A když se na konci snaží ta slepice odpálit zapalovačem který neškrtá, když má všude tři prdele zbraní, munice a granátů...už sem chcal hlavičky lysohlávek. Udrželo si to 4* s odřenou prdelí a pokud nás chce scenárista v dalších dílech obohacovat stupidním chováním postav...tak to potěš koště. Příště tak hodnej nebudu. 70% a to především díky parádnímu prologu epizody. ()

Midar 

všechny recenze uživatele

Nic neříkající nuda, ve které se za celých padesát minut vlastně nic moc nestane. Po poměrně dobrém úvodů přichází jedná nekonečná a zatraceně nudná procházka, na které jsou zajímavé snad jen krásné záběry na rozpadající se město. Když už se pak po úmorných čtyřiceti minutách konečně začne dít něco potenciálně zábavného, je vám to vlastně úplně jedno, protože to postrádá jakékoliv napětí či atmosféru a všichni tři hlavní protagonisté jsou vám do jednoho naprosto ukradení. Řemeslné kvality to sice má a nápad s vraždící houbou je samozřejmě taky super, tak nějak ale začínám tušit, že to nebude nic pro mě. ()

Reklama

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prevedenie: Tess a Joel sa rozhodnú doručiť zásielku v podobe Ellie do veže Svetlušiek aby ju vymenili za batériu. Cesta k cieľu sa ale komplikuje a do cesty sa im postaví hneď niekoľko nástrah zdevastovaného Bostonu. Prevedenie: Páčilo sa mi ako Tess vysvetlila divákom mechaniky sveta. Proste do čoho nebuchnúť aby ste nepoštvali proti sebe bandu hubou ovládaných dementov. Čo nám dievča aj následne ukázalo v praxi. Napätie super, tempo super. trocha mám problém zo stopážou, ktorá je dosť krátka a aj s nevymáchanou hubou mladej Ellie. Alle s tým sa popasujem. 95% ()

PaTeXx 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První pětihvězdičkový díl. Dlouho očekávaný první encounter s clickerem vyvolal obrovskou vlnu pozitivních nervů. A že fakt kurva obrovskou. Excelentní práce s kamerou a audiovizuální stopa, vzhled clickerů byl podle očekávání úžasný. Mrzí mě, že se trošku přeskočila pasáž v mrakodrapech, ale knihovna ji vynahradila naprosto dostatečně. No nic, Bille, here we come! ()

kondor77 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je znát změna režiséra. Nicméně výprava standartní (oproti hře přidali jen pár pixelů navíc) a narozdíl od hry si stále nemohu najít cestu k Elí, která se chvílemi chová jako píč*. V rámci hry mi její drzost a sebevědomí přišla skoro až přitažlivá, zde otravná. Asi je to od začátku špatně zvolenou herečkou. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (3)

  • V úvodu epizody má divák možnost vidět ve scéně z Jakarty ceduly „Baťa“. (Punisher)
  • V prízemí hotela sa trojica prebrodí cez cca 3/4 metra hlboký bazén vody. Po výstupe po schodoch hotela majú suché nohavice aj topánky. (andrejba)
  • Když Ellie (Bella Ramsey) jí sendvič, je v průběhu střihů nakouslý vždy z jiné strany. (willy1)

Reklama

Reklama