Reklama

Reklama

The Last of Us - Season 1 (2023) (série)


Drž mě za ruku (S01E04)

(epizoda)
  • USA Please Hold My Hand
TV spot

VOD (1)

Obsahy(1)

Joel a Ellie zanechají auto v Kansas City a snaží se uniknout, aniž by na sebe upoutali pozornost pomstychtivého vůdce rebelů. (HBO Max)

Videa (1)

TV spot

Recenze (143)

Qitek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Epizoda je to dobrá, ale přes něco jsem se nemohl přenýst. Já chápu, že Joel nemůže, nebo nemusí bejt zabiják jako ve hře, ale když tam venku řádí Runneři, Clickeři, FEDRA, nájezdníci a uskupení lidí, co se snaží za cenu života přežít a v minulém díle zanechal Bill vzkaz, ať si vezme Joel všechno co potřebuje a na zdi měl desítky ručních zbraní, samopalů, brokovnic, pušek na dálku, granátů... A Joel si vezme Carabinu s pomalým přebíjením co se zasekne...  Blbosti řeším co? Nějak jsem se přesto nemohl přenést. Zrovna ve filmu, ve hře, ve světě, kde je každá kulka i zbraň vzácná. ()

swenyx 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak po minulém dílu jsme zase v pořádném drivu, scéna v autě úžasná, jsem rád že jí udělali identicky podle hry. Nová smyšlená postava Kathleen asi zatím v pohodě, jen mi teda přišlo že neumí projevovat emoce, byla trošku jak NPC. Je vidět že Joel začíná mít k Ellie city a konečná scéna při usínání byla boží. A konec dílu jsem trefil úplně přesně, bylo mi úplně jasný že díl bude končit setkáním s Henrym a Samem, klasickej bait na další díl, akorát je asi škoda, že to není jak ve hře, tam to bylo akční. ()

Reklama

ac3r 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Já milovník hry a nejsem schopen tomu prostě dát lepší hodnocení. Dyt se tam prostě nic neděje. Úvodní mega akce přepadení spočívá v zastřešení dvou chudáku a hotovo. Fakt dvou tvůrci? :)))) No a potom zajedeme do zajetych kolejí tohohle mega seriálu, kde se vůbec nic neděje a jen se proliza, keca a dávají hlášky ze hry. Kdybyste si z té hry vzali raději úplně něco jiného. Fakt nechápu jak tomu tady potentati můžou dávat 5*, nechápu za co. ()

Eleanor05 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je to zdlouhavé. Kromě jedné akce se tam vlastně skoro nic nestalo, až na to, že si Joel a Ellie spolu vykládají. Jen si vzpomeňte, kolik se toho událo v prvních čtyřech dílech Hry o trůny? Nebo, pokud chceme srovnat zombie apokalypsy, tak na začátku The Walking Dead? Tady se jenom kecá a prolézají se vybydlené baráky. Seriál je prakticky v polovině a nejvíc mi utkvělo v paměti, jak Bill a Frank pěstovali jahody. :P Tohle má být ta seriálová bomba, jak tu všichni popisujete? Snažte se oprostit od svých herních zážitků a začněte hodnotit TEN SERIÁL, nikoli předlohu. 2,5*. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Neplánovaná zastávka v Kansas City, kde se střetneme s dosti početnou složkou rebelů, která v nedávné době svrhla vládnoucí složky FEDRA. Hodně ukacené, ale to už seriálu snad nejde ani vytýkat, takovou zkrátka nastavil laťku a tón. Je to hodně atmosférické a když už se odehraje nějaká akce, tak zpravidla stojí za to. Seriál je velmi statický a posouvá se kupředu především prostřednictvím kratších či delších časových skoků. [75 %] ()

Galerie (12)

Zajímavosti (23)

  • Na konci epizódy zaznie skladba "True Faith" od Lotte Kestner. Je to remake skladby "True Faith" od New Order z roku 1987. (andrejba)
  • Vo februári 2021 Craig Mazin rozoslal výzvu na kasting pre chlapca vo veku 8-14 rokov, ktorý je nepočujúci, černoch a ovláda americký posunkový jazyk alebo černošský americký posunkový jazyk; divadlo Deaf West Theatre potvrdilo, že ide o postavu Sama. V auguste bolo oznámené obsadenie Johnsona a Keivonna Woodarda do úloh Henryho a Sama spolu s potvrdením, že Kansas City nahradí Pittsburgh. (molcan2)
  • Časopis pre dospelých, ktorý si Ellie (Ramsey) pozerá v aute, bol v pôvodnej hre odnesený z Billovho domu. Bola to jedna z veľkých indícií, vďaka ktorej hráči vedeli, že Bill je kanonicky gay. (molcan2)

Reklama

Reklama