Reklama

Reklama

The Last of Us - Season 1 (2023) (série)


Napospas (S01E07)

(epizoda)
  • USA Left Behind
TV spot

VOD (1)

Obsahy(1)

Zatímco Joel bojuje o přežití, Ellie vzpomíná na noc, která všechno změnila. (HBO Max)

Videa (1)

TV spot

Recenze (183)

muti 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na scénu prichádza Zendaya z Wishu a snaží sa ukradnúť si nielen poslednú noc s Ellie, jej srdce, ale aj väčšinu tejto časti. Darí sa jej to žiaľ skvele až kým nepríde osudový cucflek. Táto časť nič nevyriešila, je to čistý filler ktorý má ukázať čosi ohľadom konania postavy Ellie. Jeden by povedal, že sa dá celá časť proste preskočiť pretože nič nerieši a celá časť je veľkým Flashbackom. ()

FaithZombie 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tentokrát celkem zklamání. Sledovat dvě teenagerky, jak objevují krásy dávno ztraceného světa je sice nejdřív zábava, ale omrzí se to. Chápu, že se milují a jsem za ně ráda, ale celé to blbnutí okolo mohlo být kratší. Závěr byl ovšem hodně silný, i když ve výsledku jsme se v ději celkově neposunuli téměř nikam. ()

Reklama

husandaaa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Díl začíná na velmi emotivní vlně. Každý kdo hrál hru ví, jakým směrem se tato epizoda bude ubírat. Kdo ne, bude napjatě vyčkávat, co se přihodí. Tato epizoda nás v ději neposune o tolik napřed, ale představí nám opět kus srdíčka, který tento příběh má. Soustředíme se hlavně na Ellie a na její minulost. Nádherně se nám to přitom prolíná i s tím, čím si prochází teď. Je to věrný, vděčný a má to srdce. Mám teď obrovská očekávání od posledních dvou epizod! Už aby tu byly. ()

Cermbo 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

To, že už celé 2 epizody seriálu z celkových devíti musí být věnováno gayům a lesbám je k zamyšlení. Sedmá část s názvem Left Behind je v pořadí již druhý díl, který děj neposouvá absolutně nikam. Ano, moc dobře vím, že se děj drží předlohy DLC ke hře, kde struktura příběhu byla podobná. To samé se však nedá říct o třetí epizodě o Frankovi s Billem, kde nás tvůrci ochudili o mnoho epických a akčních momentů a zároveň zničili postavu herního Billa. Celý vztah Riley a Ellie rozhodně šlo vmáčknout do poloviční stopáže a podobně jako v DLC, tak to více prolnout se sháněním léků pro Joela. Bohužel nejnudnější a nejhorší díl ze všech, kde ještě trpím nesympatickou Bellu Ramsey, která (alespoň pro mě) Ellie není a nikdy nebude. ()

Hawkey15 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Škoda, že tvůrci nezakomponovali i příběh spadlého vrtulníku a jeho posádky. A také jsem doufal, že episoda skončí přesně tou scénou, kterou skončilo DLC ke hře. Přemýšlel jsem jestli kvůli tomuhle aspektu dát 4, ale hlavní linka byla předána výborně i s rozsahem emocí, které jsem cítil při hraní. Pro mě osobně zatím jedna z nejlepších epizod, která znázorňuje jeden z nejsilnějších momentů hry. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (16)

  • V DLC sa Ellieine flashbacky na Riley striedajú so scénami, v ktorých v súčasnej časovej línii hľadá v opustenom obchodnom centre zásoby na vyliečenie Joelovho zranenia. V seriáli je druhé nákupné stredisko úplne vystrihnuté, pričom súčasná časová línia sa obmedzuje na jeden dom. (molcan2)
  • Kľúčenka kapitána Kwonga má vyryté logo červenej labky spoločnosti Naughty Dog, vývojárov videohry. (molcan2)

Reklama

Reklama