Reklama

Reklama

The Last of Us - Season 1 (2023) (série)


Hledej světlo (S01E09)

(epizoda)
  • USA Look for the Light
TV spot

VOD (1)

Obsahy(1)

Těhotná Anna vkládá důvěru do celoživotního přítele. Joel a Ellie dojdou na konec své cesty. (HBO Max)

Videa (1)

TV spot

Recenze (124)

Isherwood 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

It wasn’t time that did it. [Asi spoilery.] Je to tam. Joel v ‚raging‘ módu a hlavně památný finální rozhovor, který „udělal“ hru, ve mně opět rozehrál struny emocí jako před lety. Co je vlastně dobro, kde leží vyšší zájem a co (ne)jsme schopni obětovat pro druhé. Rozsoudit to nelze, lze se o tom jenom nekonečně dohadovat. ()

kubas369 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

8/10. Scéna s narozením Ellie a tím vlastně vysvětlení její imunity, suverénně nejlepší z celého seriálu. Bohužel konečná pasáž ve stylu Ramba na mě moc nefunguje, jednak jsem to čekal, protože nebylo vyhnutí a za druhé Joel celý seriál prostě nepůsobí, tak tvrdě jako ve hře a když pak přepne do smrtícího módu, tak mu to prostě nevěřím. ()

Reklama

Ant_Antony 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jestli tohle mělo být vyvrcholení seriálu roku, tak je to velké zklamání. Narození Ellie - wt(a)f?!?!? Kam se to hrabe na Quite Place... No a závěrečná přestřelka v nemocnici je opravdu - ani nevím, jak to vlastně popsat... První sérii jsem dal jen že zvědavosti, na další se už nechystám (ať už kvůli spoilerům ohledně znalosti hry - ač jsem ji nikdy nehrál - nebo prostě proto, že jsem si k postavám nevytvořil jakékoliv pouto). ()

mosnak 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Původní představitelka Ellie si zahrála její mamu a udělala na mě větší dojem než současná Ellie. Velkolepé finále se nekoná, opět nesdílím nadšení všech přítomných. Na cely příběh The Last of Us je potřeba více než je 9 dílů (a to ještě o jeden díl méně, protože Billuv příběh byl tak trošku mimo). Prý se finálová epizoda hrála v kine. Nedovedu si představit, že bych jel do kina kvůli 40 minutam. Tvůrci seriálu do toho měli narvat více emocí, epizod, houbovich zombiku a hlavne ... Ellie, která bude podobná svých zjevem i pohyby původní předloze. 57% ()

ROCK,THE 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Finální díl byl opět více než luxusní a naprosto přesný předloze, legendární scéna s žirafami mi hrkla slzy do očí, maličkosti jako kdy Joel vysazuje Ellie pro žebřík mi zas vykouzlily úsměv na tváři a epická finální nemocniční vyvražďovačka byla naprosto skvělá a žďímala emoce stejně jako ve hře samotné. Jediné co mě mrzí že tam nebyla nejlegendárnější před závěrečná bitka s nakaženými v tunelu na kterou jsem se hodně těšil ale nevadí, jinak víc než luxusní zážitek a určitě si zaslouží 10/10 PS: Cameo Ashley alias originální Ellie ze hry taky víc než zahřálo u srdce a navíc nám dala nový pohled na matku Ellie o které jsme se prakticky ve hře nic moc nedozvěděli. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (3)

  • Žirafu v této epizodě si zahrála skutečná žirafa jménem Nabu. (mikki089)
  • V epizodě se objevila Laura Bailey jako zdravotní sestra, která svůj hlas propůjčila Abby, hlavní záporačce videohry „The Last of Us Part II“. (mikki089)
  • Ashley Johnson, která ztvárňuje Annu Williams, je hlasová herečka ztvárňující postavu Ellie v herní verzi. (mikki089)

Reklama

Reklama