Reklama

Reklama

The Last of Us

(seriál)
  • USA The Last of Us
Trailer 3
USA, (2023–2025), 16 h 7 min (Minutáž: 43–80 min)

Hrají:

Bella Ramsey, Pedro Pascal, Gabriel Luna, Merle Dandridge, Jeffrey Pierce, Nico Parker, Murray Bartlett, Con O'Neill, Anna Torv, Troy Baker, Storm Reid (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(18)

Dvacet let po zániku moderní civilizace je otrlý přeživší Joel najat, aby propašoval čtrnáctiletou Ellie z nebezpečné karanténní zóny. Oba se musí vydat na cestu napříč Spojenými státy a spoléhat jeden na druhého, aby přežili. (HBO Max)

Recenze uživatele Dody345 k tomuto seriálu (4)

Když se ztratíš v temnotě (2023) (S01E01) 

Zatím mě to moc nechytlo. Ten televizní rozhovor na začátku byl hodně zajímavý až mrazivý a pak bylo zajímavé sledovat vypuknutí apokalypsy, ale potom už to nebylo nic moc. Upřímně nebyla tady žádná sympatická postava s výjimkou Pedra Pascala a jeho bráchy, ti byli super. I když potom jsem moc nechápal proč je tak ušlápnutý a poslouchá tu ženskou. Jinak casting Belly Ramsey je neskutečný krok vedle, je strašně nesympatická až ošklivá. Samozřejmě nic proti ní osobně, každý je nějaký, ale ona by se více hodila jako nějaké to houbové zombie anebo na nějakou postavu bez jména co je někde v pozadí děje, třeba kdyby byla místo toho dítěte v úvodu co přijde do toho města, ale určitě ne jako hlavní postava, která má táhnout seriál a to když má hrát hezkou a sympatickou Ellie z předlohy. To na tom castingu na tuhle postavu byla jen ona anebo schválně vybrali nejméně sympatickou a nejošklivější holku co tam byla? ()

Nakažení (2023) (S01E02) 

Určitě lepší než první epizoda a i atmosféra byla v určitých pasážích super, jen pořád nemůžu přijít na chuť Ellie. Jednak svým chováním (hru jsem nehrál, tak nevím, jestli i tam byla taková), ale hlavně svou představitelkou, která mi přijde strašně nesympatická a když k tomu přidám i to chování, tak je celkem nesnesitelná. Možná kdyby byla hezčí a sympatičtější představitelka, tak by mi tak nevadila. ()

Long Long Time (2023) (S01E03) 

Bylo zajímavé sledovat, jak se vypořádává s apokalypsou jeden z těch lidí co se na ni vlastně připravují. Zvláště na tom začátku, kdy objížděl ty obchody a prostě se připravoval. Pak si našel partnera (upřímně bylo mi jedno, že to byli gayové, ale tu postelovou scénu si mohli odpustit) a tak nějak tu apokalypsu trávili spolu. Nebylo to špatné, ale zbytečně zdlouhavé a pak už trochu nudné. Pak ten závěrečný dopis pro Joela byl dobrý. Nebýt to v rámci The Last of Us, ale nějaký samostatný příběh jako film, tak by mě to asi chytlo více. Každopádně Bella Ramsey jako Ellie je pořád nesympatická a ošklivá. ()

Napospas (2023) (S01E07) 

Velká nuda. V epizodě je ukazována minulost Ellie a ta je pro mě neskutečně otravná, možná to je tím, že ji hraje pro mě nesympatická a ošklivá herečka. Ellie dokážu trpět jen když je s Joelem a i tak jen horko těžko, takže když je hodinu na obrazovce bez něj, tak to je pro mě utrpení. ()

Související novinky

Třetí řada Euforie přece jen dorazí

Třetí řada Euforie přece jen dorazí

16.07.2024

Jen pár měsíců nazpět jste se u nás mohli dočíst, že plánovaná třetí řada veleúspěšné Euforie se zmítá v problémech a není zdaleka jisté, jestli se vůbec na druhou sérii bude nějak navazovat a příběh… (více)

Vrátí se Johnny Depp jako Jack Sparrow?

Vrátí se Johnny Depp jako Jack Sparrow?

06.03.2024

Johnny Depp (Piráti z Karibiku: Salazarova pomsta) má v posledních letech poměrně turbulentní období. Po soudních tahanicích se svou bývalou partnerkou Amber Heard (Aquaman a ztracené království), z… (více)

NEJ filmy a seriály roku dle žebříčků ČSFD

NEJ filmy a seriály roku dle žebříčků ČSFD

31.12.2023

Blíží se konec roku, a tak opět nastal čas na bilancování toho, které filmy a seriály z letošní produkce se umístily nejlépe v ČSFD žebříčku, jehož podoba není ovlivněna ničím jiným než celkovým… (více)

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

30.12.2023

Rok 2023 se uchýlil ke svému konci a přišel tedy čas, abychom vám stejně jako v předešlých letech opět představili výroční topky tří filmů a případně taky tří seriálů podle některých z… (více)

Reklama

Reklama