Reklama

Reklama

Kurýr: Restart

  • Francie Le Transporteur : Héritage (více)
Trailer 4

Obsahy(1)

Profesionální kurýr Frank Martin se musí proti své vůli spojit s nájemnou vražedkyní Annou, aby dostali skupinu bezcitných ruských překupníků s lidmi. Našlapaný mix akce s úžasnou kung-fu řežbou, vizuálně excelentními automobilovými honičkami, zabijácky krásnou „roštěnkou" a pořádnou porcí nadhledu! (Bioscop)

Videa (19)

Trailer 4

Recenze (244)

korbitch22 odpad!

všechny recenze uživatele

Besson už ztratil veškerou soudnost a jestli opravdu tyhle tupý braky plodí ze svojí makovice, doporučuju se důkladně vysrat na tu tunu hašiše co denně hulí a začít se sebou něco dělat.Scénář je prostě neskutečně odporný a neuctivý shit, který Franka Martina degraduje na hloupého poskoka party otravných štětek a každýmu naletí na špek, jakoby měl v hlavě oloupanou mandarinku.Jason Statham by je při první přiležitosti naložil do kufru a hodil z útesu.Co naplat, že akce celkem ujde a místy opravdu umí pobavit, ale film jako celek je tak strašně imbecilní a urážející původní film a postavu Franka Martina, že nic jiného než odpad se nenabízí.I když sem chvilku přemýšlel nad 2* za akci, ten konec mě jen utvrdil v tom, jak příšerně iritující postavy a scénář Besson zase jednou vyblil na napír a jeden z jeho poskoků bez talentu mu to natočil.Ubožárna.15%. ()

Chen 

všechny recenze uživatele

Není tam Jason Statham, tak tomu dejme za uši. Mně se ale nechce a to z prostého důvodu. Film mě pobavil víc než druhý a třetí díl Kurýra. Je to čistokrevné béčko, které to o sobě ví a nestydí se za to, ale současně drží přepálenost v únosných mezích (dobře, až na scénu s vodním skútrem). A Ed Skrein není vůbec špatný. ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Proč? Vážně nechápu, proč bylo něco takového natočeno. Nemá to ani trochu příběhovou zajímavost předchozí trilogie. Hlavně to tedy nemá Jasona Stathama, který je prostě nenahraditelný. Ray Stevenson by fajn, měl jednu dvě dobré scény, sem tam to chtělo vypadat docela cool, ale tohle už je něco, co prostě nedovede ničím upoutat. ()

Triple H 

všechny recenze uživatele

Mal som v nedeľu chuť na niečo úplne vypatlané, nablýskané a zábavné - tak som dľa tu nachádzajúcich sa komentárov po náležitej úvahe zvolil najnovší šmak z kuchyne páně Bessona. Nuž vypatlané to bolo dosť, nablýskané viac-menej tiež, len keby tá zábava v poslednej polhodinke nezačala pokrivkávať. Ale ako balzam na moju po výplachu bažiacu hlavu film fungoval ideálne. Kuknem asi aj pôvodné kusy so Stathamom. ()

Trustme 

všechny recenze uživatele

Neočekávaně nebolestné přežití restartu Muže v Audi, který vejde a neuškodí. Otázkou je, proč to všechno, když původní Kurýr patří díky vizáži, charismatu a bojovnosti pana Stathama k definitivnímu zpracování, které nelze nahradit a omladit, ale jen zjemnit a ztrapnit někým jako je plavčík Ed Skrein. Díky slušné střihačské Delamarreho režii, která zamaskuje neohrabané souboje i Bessonovitý (filmově zkomplikovaný) děj, lze odpustit hercům nadstandardní projev drsňáctví, které vytvářejí za pomoci chraplajících hlasů a nebojácných postojů a divák to dokouká až po dojemný zúčtovací konec. ()

Galerie (58)

Zajímavosti (11)

  • V jednej scéne si Frank chladí zničené hánky v ľade po bitke v klube. Ráno už má hánky úplne v poriadku. (ywo666)

Reklama

Reklama