Reklama

Reklama

Kurýr: Restart

  • Francie Le Transporteur : Héritage (více)
Trailer 3

Obsahy(1)

Profesionální kurýr Frank Martin se musí proti své vůli spojit s nájemnou vražedkyní Annou, aby dostali skupinu bezcitných ruských překupníků s lidmi. Našlapaný mix akce s úžasnou kung-fu řežbou, vizuálně excelentními automobilovými honičkami, zabijácky krásnou „roštěnkou" a pořádnou porcí nadhledu! (Bioscop)

Videa (19)

Trailer 3

Recenze (244)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

po už tak bídné trojce přichází tohle veskrze sterilní pokračování,které má mnohem blíž k nevýraznému seriálu než k prvním dvěma Stathamovkám.Upřímně doufám,že dojení téhle značky tímhle pokusem definitivně končí.Když už nic,mohla to v tomhle zachránit alespoň akce,ale ta je tady natolik nevýrazná,až běda...40% ()

Rakosnicek77 

všechny recenze uživatele

Nechápu to hodnocení. Ano není to Statham, ale je to kurýr a kurýr byl vždy těžce přehnaný. Vždy se tam objevovaly scény, nad kterými člověk nemohl přemýšlet a pokud kvalitu původního kurýra vyzdvihuje jenom herec v hlavní roli, tak to potom ano. Ale tento film je pro mě naprosto totožný. Není to sice až na tak vysoké úrovni, ale účel to splnilo úplně stejně. Akce, auta, holky, všechno co měli předchozí díly. A ty ulítlé scény byli i v původních dílech. Takže za mě to je dobrá průměrná podívá. ()

Reklama

Triple H 

všechny recenze uživatele

Mal som v nedeľu chuť na niečo úplne vypatlané, nablýskané a zábavné - tak som dľa tu nachádzajúcich sa komentárov po náležitej úvahe zvolil najnovší šmak z kuchyne páně Bessona. Nuž vypatlané to bolo dosť, nablýskané viac-menej tiež, len keby tá zábava v poslednej polhodinke nezačala pokrivkávať. Ale ako balzam na moju po výplachu bažiacu hlavu film fungoval ideálne. Kuknem asi aj pôvodné kusy so Stathamom. ()

ivan_drago 

všechny recenze uživatele

Měli spíš natočit prequel, jak mu rovnali držku svěrákem, navíc si tohraje na jakysi zlodějský film, navíc by se měl naučit mluvit, navíc ty holky jsou strašný, jeho táta nejotravnější figura, vše je takové nucené a v nesouladu, nelogické, film Vám nedovolí vydechnout v tom špatném slova smyslu a neustálé nelogičnosti a otravné momenty akce a chytračení se absolutně míjejí účinkem... Závěrečný pokus o nějaké emoce a překvapivý zvrat je do nebe volající..."No ty pičo, to je ale kravina..." A tak nebohému divákovi zbyde pouze nic nechápající "Kurva proč?" než na tento otřesný filmový zažitek navždy zapomene... ()

panMartin 

všechny recenze uživatele

Hezké holky, božská Audinka S8. Se Stathamovským kurýrem to má společný jen název. Film je nudný ,hlavní hrdina nestojí vůbec za nic. Zápletku ani nemá smysl komentovat. V akčním filmu mít takhle dementně sestříhané souboje, tomu říkam umění. Zkrátka ztráta času, nuda a jedna docela dlouhá reklama na Audi. Film se měl jmenovat spíš Kurýr: Pomsta kurev. ()

Galerie (58)

Zajímavosti (11)

  • Dej sa odohráva v roku 2010, no vo filme je možné vidieť Apple iPhone 5 (predávajú sa od roku 2013) a vozidlá Audi S8, modelový rok 2015. (m.a.t.o.)
  • Jason Statham se vyjádřil k tomu, proč ve filmu nehrál: „Byla opravdu skvělá zkušenost ty filmy točit a rád bych v tom pokračoval. Jenže chtěli, abych podepsal hned tři filmy, ke kterým zatím ani nebyl scénář a navíc mi za všechny tři dohromady nabídli méně peněz, než kolik jsem předtím dostal zaplaceno za jeden díl! Bylo to obchodní rozhodnutí.“ Jason Statham chtěl za svou roli dostat 11 milionů amerických dolarů. (PROCESOR)

Reklama

Reklama