Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Čerstvý majster sveta v kickboxe Eric Sloan (Darren Shahlavi) dostal ponuku, ktorá sa neodmieta: za 400 tisíc dolárov zápasiť v Thajsku s miestnym šampiónom v thajskom boxe Tong Pom (Dave Bautista). Ponuku príjme, no netuší, že zápas skončí horšie ako predpokladal - jeho smťou. Ericov mladší brat Kurt (Alain Moussi) túži po pomste a po nevydarenom atentáte na Tong Poa vyhľadá uznávaného majstra bojových umení Duranda (Jean-Claude Van Damme), aby ho pripravil na súboj, v ktorom bude môcť vraha svojho brata poraziť čestne a férovo. (m.a.t.o.)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (113)

SeBig 

všechny recenze uživatele

Trochu jsem čekal, že mě už tohle téma neosloví, přesto trénink mě bavil víc než ty fighty co tam byly.. a proč doprdele PROČ to je "Remake" když to mohlo být v klidu pokračování.. puvodní herce tam dostali TAK PROČ ZNOVA PŘÍBĚH SLOANOVIC BRATRŮ..proč znova TONG POE?? Líný skurvený scénaristi vymyslet novej příběh, okopčim ten starej. Filmová problematika dnešní doby.. nikdo už nemá napady. Jdete do hajzlu. Trénink a JCVD (i když mi je ho líto) jediný věci co chválim. ()

Ellmariachi 

všechny recenze uživatele

Zase taková srágora jak tu někteří tvrdí to není. On už původní K. není kdo ví co, ale bylo to na VHS byl tam JCVD, takže jsme to žrali a někteří z nás ne jednou zkusili kopnout do stromu co to s náma udělá. Tenhle remake s Jeanem v pozici kouče a mentora si na nic nehraje. Ví, že je béčko, které se časovou smyčkou dostalo do roku 2016 a víc nechce. Kdo si to neuvědomuje nemá se na podobný kousky dívat. Stěžovat si budu pouze na hlavního hrdinu, který mi přišel nesympaticky, neslaný nemastný, ale rvát se uměl. 60 procent za Žána ve fajn roli kde dal vzpomenout na léta, kdy byl neporazitelný. ()

Reklama

stuntmanMIKE 

všechny recenze uživatele

Tak sa nám rozhodli zrýmejkovať 80tkový akčný film, ktorý je mnohými braní ako klasika akčného žanru (kokotina) a pre mnohých najlepším filmom ŽánKlóda. Nie zlý nápad... problém, ale je, že miesto rýmejku z roku 2016 spravili rýmejk z roku 1989. Chcem tým povedať, že som mal pocit ako keby som sa nepozeral na nový film, ale na nejakú zabudnutú béčkovú sračku z 80. rokov. A ja naivný som si myslel, že sme to už niekam za tú dobu posunuli. Leda hovno. Údery sú sádzané pol metra od ksichtu, aby to náhodou nevyzeralo reálne, Tong Po chodi po aréne ako keby mal v prdeli stále zarazeného róbertka a samozrejme si náš hrdina po 30 ranách od 2 metrového nekultúrneho svalnatého hovada maximalne utrie kútik odkial mu cverčí pramienok krvi. Čiže vlastne zopakovali všetky chyby 80tkových filmov v roku 2016 !!! Samozrejme do toho pridali aj nejaké nové "trendy" ako obsadiť do hlavnej úlohy nesympatického neherca bez kúska charizmy, obsadiť do vedlajšej úlohy jebačku, ktorá sa vie reálne byť (áno...Gína) a dať jej 5 scén, kde jediný akčný moment prichádza, keď pobozká mŕtvolu na čelo. Takže zhrnuté a podčiarknuté... to že je to na 90% kópia originálu by som ešte zniesol a odpustil, ale to že tam posrali asi všetko čo sa dalo... to nie ()

JohnSmith 

všechny recenze uživatele

Souboje nebyly špatný,ale ten příběh byl opravdu hloupej.Neříkám,že původní Kickboxer bylo něco extra,ale rozhodně měl lepší choreografii soubojů a nebyl ten děj tak neskutečně přeplácanej.Prostě nový Kickboxer je krok zpět a nezachránili to ani van Damme s Bautistou. A závěrečný souboj?To byla tragédie největší. ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Zkritizovat film jako Kickboxer Vengeance by bylo strašně jednoduché a samozřejmě i zasloužené, já se ovšem pokusím jít směrem vyhledávání pozitiv, což dá asi daleko větší práci, než na to jen nakydat hnůj, ale i přesto se o to pokusím a začnu hned u samotného Žán Klóda, který tu ztvárňuje vedlejší postavu, a myslím, že to jeho představení tu není nakonec až taková hrůza, že se pořád dokáže poměrně svižně hýbat a rozdat i nějaký ten efektní úder, a navíc tu ani nikterak nepřehrává, prostě působí takovým stoickým, vyrovnaným dojmem, takže za mě dobrá, oživující účast, výsledek rozhodně nekazící. Když už jsem u těch postav a jejich hereckých představitelů, tak Bautista tu je ještě v podstatě na začátku své herecké kariéry a je to poměrně znát, je neohrabaný, a to nejen při soubojích, no a Alain Moussi je týpek, který sice evidentně bojovat umí, nicméně herecky je to také pořádné poleno, což ovšem u něj není ten zásadní nedostatek, jelikož v jeho neprospěch hovoří i naprostá absence charisma, a to je teprve průser, protože pak v tu chvíli nemá jako ústřední hrdina co nabídnout a šanci kohokoliv zaujmout a bez toho fakt nejde. Zpět ale ke kladům, a tam na vrchol určitě patří množství veškerých soubojů, kterých je po celou dobu trvání filmu opravdu hodně a i když jejich kvalitu zpracování nelze jistě označit za lepší než průměrné, tak opakuji, od první minuty se tu většina postav jen řeže na xy způsobů a jednak hlavně díky tomu celý ten film pak poměrně svižným tempem uteče, a jednak to i docela dobře zamaskovává vážně naprosto triviální, ultratuctovou a lacinou zápletku, kterou jinak musí případný divák zcela ignorovat, aby ten film v půlce nevypnul. Co se pak týče dalších prvků, jako atmosféra, napětí, emoce, dramatické okamžiky, to vše se tu očekávaně v podstatě ani nevyskytuje, na druhou stranu tu zároveň ale nenacházím ani nic, co by ten film nějak zásadním způsobem ztrapňovalo, či snad úplně degradovalo na nějaký nesnesitelný filmový hnůj, prostě si to celé jede tu svou nenáročnou cestou, která podle mě cílové diváky dokáže i přes veškeré své nedostatky pobavit, a to si myslím, že je dostačující fakt na velmi slušné a silné 2*. ()

Galerie (48)

Zajímavosti (9)

  • Jako bojový choreograf na filmu pracoval Larnell Stovall. Kredit koordinátor kaskadérů s ním sdílí Supoj Khaowwong. (Rominator)
  • Vo filme si vedľajšie úlohy zahrali hneď traja bývalí šampióni MMA najprestížnejšieho organizácie UFC: Fabricio Werdum, Cain Velasquez a Georges St-Pierre. (Patrik200s)

Reklama

Reklama