Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Robert De Niro hraje ve filmu Bena Whittakera, 70letého vdovce, který si uvědomil, že odchod do důchodu není až tak skvělý, jak se říká. Využije příležitosti vrátit se znovu do hry a stane se vedoucím stážistou módního webu, který založila a provozuje Jules Ostinová (Anne Hathaway). (Freeman Ent.)

Videa (6)

Trailer 2

Recenze (771)

anderson 

všechny recenze uživatele

Pozerať sa na to ako sa z mafiánskeho De Nira stáva morálne uvedomelý rozprávkový deduško je naozaj útrpné. Film je zjavne určený ľuďom, ktorí nemajú potuchy o TAXIKÁROVI a ktorí sú načisto odtrhnutí od reálneho života. Čiže by toto "veledílo" pokojne mohli púšťať členom nášho parlamentu. :-) (6.2.2016) ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Feministická agitka jako prase. Muž přestože měl slibněji rozjetou kariéru zůstává v domácnosti, žena která šéfuje veliké společnosti, kterou sama založila a De Niro, který sveřepě hájí její zájmy a podporuje ji v jejich cílech. Co bychom také chtěli, když režíruje žena. Film by mě zřejmě z těchto důvodů ani zase tak moc špatný nemusel přijít, kdyby se tam toho dělo trošku více vtipného. Jedna scéna, kdy "kluci" jedou pro mámin počítač situaci nezachrání. Castingových omylů jsem také našel několik. Všichni (ne)herci kromě Anne, Roberta nebo Rene jsou téměř otřesní. 50% ()

Reklama

Indiana 

všechny recenze uživatele

Nejsympatičtější film loňského roku, Nancy Meyers se trefila do černýho a natočila parádní oddychovku, co se může směle srovnávat i s Po čem ženy touží. K tomu si přidejte její trademark v podobě krásně vybranejch newyorskejch lokací a skvělýho De Nira a vychází nám tu do budoucna další poctivej televizní evergreen, kterej si kdykoli rád připomenu. 85% ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Seriózní a trochu kožený důchodce, který si hledá nové pracovní uplatnění jako stážista v rozevláté hipsterské firmě, slibuje zárodek slušné komedie. Zvlášť, když seniora hraje Robert De Niro, druhdy představitel hodně drsných chlapíků, kteří by takovou rozjuchanou firmičku dokázali srovnat jediným pohledem. ____ Začátek filmu slibný námět naplňuje. Robert sice mohl víc vzdorovat ležérní atmosféře oděvního e-shopu a jeho mladí kolegové ho nemuseli přijmout až tak snadno a rychle, ale budiž…. Horší je, že tím se vyčerpalo hlavní téma hned v úvodu a místo něj nastupuje jakýsi zástupný vztah otce a dcery mezi postarším stážistou a mladou šéfovou, které firma i rodina přerůstají přes hlavu. A z komedie je náhle upocené melodrama, které disponuje i jednou děsně cool přechytralou holčičkou s kudrlinkami. /31. 8. 17./ ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Hezký a lidský film, který splňuje všechno, co si pod tím člověk dokáže představit a zároveň nejlepší film od Nancy Meyers. Zápletka s důchodcem na stáži, který přezaměstnané šéfové pomáhá nahodit život do správných kolejí je sice triviální, ale je zrežírovaná s lehkostí a nenuceným humorem, že nad tím člověk nijak zvlášť nepřemýšlí. Navíc když Anne Hathaway a Robert De Niro hrají tak, jak hrají. Snad jedinou výtku bych měl k prvoplánovému dojáku v závěru. ale ten mi celkový dojem nezkazil. 95% ()

Galerie (47)

Zajímavosti (22)

  • Když Jules (Anne Hathaway) vypravuje svou dceru Paige (JoJo Kushner) do školy osloví ji zřejmě omylem "JoJo", což je skutečné křestní jméno herecké představitelky Paige. (hansel97)
  • Když si Jules (Anne Hathaway) vypráví s manželem (Anders Holm) večer v posteli a na klíně jí leží notebook, má v záběrech střídavě ruce na klávesnici a mimo ni. (MrAldridge)
  • Scéna, v ktorej Ben (Robert De Niro) hovorí, že dokáže povedať všetko, čo o ňom niekto potrebuje vedieť za 10 sekúnd, v skutočnosti trvá asi 13 sekúnd. (Arsenal83)

Reklama

Reklama