Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Robert De Niro hraje ve filmu Bena Whittakera, 70letého vdovce, který si uvědomil, že odchod do důchodu není až tak skvělý, jak se říká. Využije příležitosti vrátit se znovu do hry a stane se vedoucím stážistou módního webu, který založila a provozuje Jules Ostinová (Anne Hathaway). (Freeman Ent.)

Videa (6)

Trailer 1

Recenze (771)

Djoker 

všechny recenze uživatele

Meyers je až příliš velká rutinérka žánru na to, aby natočila vysloveně špatný film. Ovšem místy je to podivování se nad současnou splašenou generací a adorování staré školy už moc křečovité. Ani v jednom okamžiku se to nesesype i díky účasti De Nira, který už sice hrál nerudné dědky, ale v této poloze by ho čekal málokdo. Jeho aura vás přímo nutí uznat fakt, že film rozhodně není ztrátou času. ()

Ant 

všechny recenze uživatele

Neskutečně příjemné překvapení! Takhle dobrý film jsem od Meyers neviděla od 90. let. Feel-good movie s úžasně napsanými postavami, do kterých jsem se okamžitě vcítila. Vtipné, chytré, feministické a parádně zahrané. DeNiro a Hathaway jsou skvělé duo a je radost je spolu sledovat. Je skvělé, jak film dokáže organicky skloubit obě generace a dělá to velkou elegancí, pochopením a vtipem. Jeden z nejlepších filmů roku. ()

Reklama

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Po Alu Pacinovi nalezl svou Druhou mízu i Robert De Niro. A já jsem z toho naměkko. Čistý a upřímný příběh, kterému nemám co vytknout, protože film tu hraje až druhé housle, a to kdo ví jestli. Ben je dědek, jakým bych jednou chtěl být a Jules holka, jakou chci mít. Na mistrovství světa ve hře očí by tihle dva rozsápali i sedmihlavou saň, dvě hodiny s nimi byl ten nejkrásnější čas strávený letos v kině, a to mi věřte, že tam jsem často. ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Neskutečně milý filmík, navíc výborně nadabovaný. Člověk si může říct, že takové filmy už nejsou v dnešní době příliš cool, ale já přesně takové pohodové sympatické filmy rozhodně můžu. Především tehdy, když jsem psychicky v háji a potřebuju pocítit zas trochu té lidskosti. Vynikající film, který pohladí duši. ***** ()

pepo 

všechny recenze uživatele

Klasický film od Myersovej. Prvú hodinu vynikajúco funkčná feel good oddychovka s neuveriteľke sympatickými a uvoľnene zahratými postavami a v druhej polovici, vďaka prepálenej dĺžke nezaujímavá skoro nuda s neuveriteľke sympatickými a uvoľnene zahratými postavami. Hlavnú radosť mám z toho, že DeNiro po rade nedôstojných úloh a výkonov ukazuje, že na to stále má. A z Anne Hathaway raz vyrastie veľká herečka. Slabších 7/10 ()

Galerie (47)

Zajímavosti (22)

  • Když Jules (Anne Hathaway) vypravuje svou dceru Paige (JoJo Kushner) do školy osloví ji zřejmě omylem "JoJo", což je skutečné křestní jméno herecké představitelky Paige. (hansel97)

Reklama

Reklama