Reklama

Reklama

VOD (1)

Šéfkuchař Adam Jones (Bradley Cooper) měl všechno, co si jen mohl přát, bohužel svojí vinou o to všechno přišel. Se dvěma hvězdičkami od Michelina měl bývalý postrach pařížských restaurací pocit, že mu patří svět. Vždy dělal věci po svém a jediné co ho zajímalo, byla dokonalá exploze chutí na talíři. Nyní se o to musí pokusit znovu – otevřít si vlastní restauraci a získat nepolapitelnou třetí michelinskou hvězdu. Na to ale bude potřebovat získat na svoji stranu ten nejlepší tým. Dokonalý šéf je výjimečně vtipný a emotivní příběh o lásce k vaření a jídlu, o lásce mezi dvěma lidmi a o síle druhé šance. (Forum Film CZ)

(více)

Videa (28)

Trailer 2

Recenze (390)

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Prostředí michelinských restaurací mě zajímá, takže bylo fajn nahlédnout do jeho filmové verze. Víc než příběh - protože ten byl docela prostý - mě samozřejmě zaujaly dobroty, které šéfkuchaři vytvářeli na talíři. Šokující, a perfektně zahrané, byly hysterické scény, které u toho Bradley předváděl. Ačkoliv nevím, jestli by mi chutnalo, kdybych viděla, jaký stres za tím stojí. Slabší 4*, a přiznávám, že v mém hodnocení hraje velkou roli jídlo. ()

Lucjen 

všechny recenze uživatele

Bradley Cooper hrá druhého Gordona Ramsayho a nehrá ho vôbec zle, Miller je sympatická a Brühl ma ešte nikdy nesklamal. Thompson a Uma Thurman už boli iba takou čerešničkou. Na filmy o varení sa pozerá vždy dobre, čo si budeme hovoriť, už len pre menšiu inšpiráciu. Burnt sa však snaží byť aj vzťahovou drámou a vôbec mu to nejde. Oveľa viac by ma potešilo trochu nadhľadu. Začínam mať pocit, že čím viac silných hereckých pilierov sa v nejakom snímku objaví, tým viac sa zabúda na scenár. A je to sakra cítiť. ()

Reklama

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Bradley Cooper se snaží v kuchyni se točí jak holub na báni. Sienna Miller je kočka. Alicia Vikander konečně nevyužitá, vlastně je zde zcela zbytečně. Mou pozornost si získal tedy hlavně Daniel Brühl, který hraje pro mě zdaleka nejzajímavější postavu celého filmu. Daniel je prostě borec, který umí. Toho vaření je tady docela hodně a milovníci všech kulinářských pořadů, které běží v televizi vlastně nonstop už od dob kdy vařila Jiřinka Bohdalová si příjdou na své. 60% ()

Fr 

všechny recenze uživatele

„NECHCI, ABY SEM CHODILI ZA JÍDLEM, ALE ZA SEXEM. CHCI NABÍZET KULINÁRNÍ ORGAMUS…“ /// Kuchařskej Rolling Stones (nebo taky arogantní zmrd) je zpátky mezi svejma (kteří ho moc rádi neviděj) a chce třetí hvězdu (tu vod „M“). Poskládá si team jako ty týpci v akčních filmech a jestli jste na ty kuchařský šou, tak tohle „Prostřeno“ s Pohlreichem je určený právě vám. ANO ŠÉFE tady totiž zní docela často! Celkem dost známejch tváří, slovní humor, sympatický postavy. Nechybí zklamání, drsnej soupeř, láska, dojemný okamžiky ani kuchařskej orgasmus. Prostě je tady vod každý ingredience trochu a líbí se mně, že nesklouznou k vočekávanýmu klišé. Filmovej orgáč to není, ale je z toho něco voňavýho cejtit. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) V žrádle (i lásce) na kari bylo hodně koření. 2.) V kuchyni jsem jako doma. /// PŘÍBĚH **** HUMOR * AKCE ne NAPĚTÍ * ()

Kaka 

všechny recenze uživatele

Herecká plasticita a živelnost Bradleyho Coopera ohromuje, ale jinak je tahle lehce extrémisticky působící honba za Michelinem trochu moc učesaná a pro běžného konzumenta, který se spokojí s kebabem od vedle, ale delikatesy mu nic moc neříkají. Představoval bych si méně rutinní vypravování a více zajímavých postav tak jako byla ta hlavní. Minimálně Sienna Miller mohla být, stejně tak Daniel Bruhl, či trestuhodně nevyužitá Alicia Vikander, který strhne i na absolutním minimu prostoru. Tyhle pokrmy nejsou o procesu najezení se, ale o emocích. To stejné čekám od filmu, ale jsou patrné nedodělky. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (13)

  • Původně se film měl jmenovat Chef, ale tento název už použil Jon Favreau pro svůj film Chef (2014). (JORDY)

Reklama

Reklama