Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V temné atmosféře losangeleského tajného hráčského doupěte se scházejí karbaníci. Uznávají jen jediné pravidlo: podvádět. Po dálnici k L.A. se velkou rychlostí blíží automobil. Řidič drží v ruce balíček karet, které s lehkostí snímá: kouzelník, který předvádí své triky. Falešný hráč Vernon. Jeho stará láska Tiffany je žena, která by vyřízla muži srdce, kdyby jí to mělo rychle vydělat prachy. Všichni mají společný cíl: chtějí vyhrát nad Deanem, nepřekonatelným falešným hráčem, kterému ostatní dají všechny své peníze, jen aby mohli říct, že seděli u jeho stolu. A tak přichází ke slovu ON. Velký učitel podvodů a triků Steven (Sylvester Stallone) - král všech hráčů. Karty jsou rozdány a hra začíná! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (144)

Radiq 

všechny recenze uživatele

Průměrná podvodnická zápletka, kde hraje hodně známejch herců, ale jejich průměrnost nemá šanci hustotu kvality zlepšit. Potěší triky s kartama a klasicky atraktivní zápletka z hazardního prostředí, ale konec nemusel být tak chtícně překvapivej (ale to už by zas nebylo ono, takže držím hubu). V roli Natea jsem rozpoznal zpěváka z Cypress Hill (jmenuje se B-Real, real Louis Freese). Nejvíc mě ale dostal neznámej psychopatickej herec Roger Guenveur Smith, kterej hrál Maliniho poskoka Marla - ten jeho vyšinutej pohled, pomalej hlas a kecy, co mu scénárista připravil, mě potěšily natoli, že hvězdu přidávám (ale na imdb se na všech fotkách směje a vůbec nevypadá jako takovej hajzl). PS: jako vždy v oficiálním textu distributora je zas nesmysl - Stallone totiž hraje postavu, která se jmenuje Dean Stevens, a všichni chcou porazit právě ho a né, že je bude učit... ()

gogos 

všechny recenze uživatele

Celkem dobrý film, který opět přináší něco nového ke Slymu... Sly je boxer, akční hrdina, válečník, drsný polda, zachránce lidí, borec v páce, zpěvák country, horolezec, expert na výbušniny a mnoho dalšího a nově.... super karbaník... Je to rozhodně příjemné osvěžení, ale mám takový pocit že od do Demolition mana, Cliffhangera či specialisty natočil pár dobrých a dost průměrných filmů, ale nic světoborného. Doufejme že to příchod Ramba 4 a Rockyho 6 napraví :-) ()

Reklama

cheyene 

všechny recenze uživatele

Solidní podívaná, která svým námětem není zcela originální, ale příjemně se sleduje. Jakmile se kolem 40. minuty filmu objeví na scéně Sylvester Stallone, nabírá snímek druhý dech a směřuje k závěru plnému zvratů. Sylvester Stallone není možná velký herec, ale rozhodně to není žádná tragédie. Hráči jsou film, kde neukazuje své vypracované svalstvo, objevuje se tu ve skvěle padnoucím obleku a se seriózními šedinami ve vlasech, jeho grimasy nejsou vůbec špatné a platí tu pak jednoznačně za největšího sympaťáka a nejzářivější hereckou hvězdu. ()

Mesmeric 

všechny recenze uživatele

Všichni kříčí "Podvod!!", já se nechal rád vtáhnout do karbanského prostředí pokeru a velkých, doopravdy velkých podvodů. Film mě bavil celou dobu, ani na chvilku jsem se nenudil, závěrečné rozuzlení se může zdát tuctové, já si ho i přes to užil. Sylvester se mi v tomto filmu výjmečně doopravdy líbil a jeho obsazení byl dobrý krok. 75% si tento film zaslouží ()

Slam7 

všechny recenze uživatele

Jo už nejsi nejmladší, chtělo to změnu, a sednout si za pokrovej stůl je určitě snažší, než se rvát v ringu nebo běhat po Vietnamu s bouchačkou v ruce. Samozřejmě všichni ví o kom mluvim a ačkoliv tady nemá tu pravou nefalšovanou hlavní roli, tak on byl jedinej důvod, proč jsem se na tenhle film podíval a výsledek???????? Nadřenej drsňák z akčních filmů je mnohem lepší! ()

Galerie (19)

Zajímavosti (14)

  • Bo Hopkins se ve filmu jmenuje John Scarne. John Scarne byl slavný karetní mág 20. století. Ve filmu The Sting například dubloval ruce Paula Newmana. (PußyMagnet)
  • Mnoho situací je odkazem na knihu Karla Johnsona "The Magician and the Cardsharp". Například Malini dostal jméno od slavného kouzelníka uvedeného v knize a Shade je výraz pro podvodný karetní trik. (PußyMagnet)
  • Během filmu můžete několikrát vidět Stalloneho, jak si natírá ruce olejem. To dělá spousta karetních mágů, udržují tím jemné ruce, a zlepší se také manipulace s kartami. (PußyMagnet)

Reklama

Reklama