Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V temné atmosféře losangeleského tajného hráčského doupěte se scházejí karbaníci. Uznávají jen jediné pravidlo: podvádět. Po dálnici k L.A. se velkou rychlostí blíží automobil. Řidič drží v ruce balíček karet, které s lehkostí snímá: kouzelník, který předvádí své triky. Falešný hráč Vernon. Jeho stará láska Tiffany je žena, která by vyřízla muži srdce, kdyby jí to mělo rychle vydělat prachy. Všichni mají společný cíl: chtějí vyhrát nad Deanem, nepřekonatelným falešným hráčem, kterému ostatní dají všechny své peníze, jen aby mohli říct, že seděli u jeho stolu. A tak přichází ke slovu ON. Velký učitel podvodů a triků Steven (Sylvester Stallone) - král všech hráčů. Karty jsou rozdány a hra začíná! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (144)

otík 

všechny recenze uživatele

Vcelku příjemná oddychová nevtipná komedie / nedramatické drama s příjemnou hudbou Christophera Younga a zajímavým koncem. Kdo se těší na Sylvestra, má smůlu, protože ten hraje až v druhé polovině filmu, je prošedivělý, kouří doutník a hodně kecá. Melanie Griffith je tu pouze do počtu, Jamie Foxx je zábavný, ale brzy musí opustit plátno, Thandie Newton je jen hezká květinka - mrcha, a tak film stojí na Townsendovi a Byrnemu, kteří to zvládli a uhráli role svých karbaníků velmi dobře. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Docela slušná karetní jednohubka plná podrazů, u které jsem se celkem slušně odreagoval. Tempo filmu slušné, scénář v poho, ale nebejt toho obsazení tak je to asi mnohem horší, protože režisér tomu moc nedal. Stuart Townsend je fajn, Thandie Newton správně sexy, Gabriel Byrne překvapivě hodně dobrý a za zmínku stojí i Stallone s Foxxem v menších rolích. Prostě takový fajn odreagování na večer. ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Pokud bych zasedl za pokerový stolek s brilantním podfukem v rukávu, tak bych se patrně hbitě proměnil v kavku, které se křížová trojka ani modlením nechce proměnit v srdcové eso a z jistého bohatství by byla ztráta celoživotních úspor. On se totiž s výskytem stotisícových žetonů vždycky odněkud vynoří Dean Stevens a jednoduše přitáhne bank do své bezedné šrajtofle. A jelikož nic není tak pravého jako faleš pokerového hráče, tak si myslím, že pro fandy obrázkového hazardu, pohodové kombinatoriky a krásných žen jsou Hráči velice slušnou volbou. ()

biergof 

všechny recenze uživatele

Ty němý záběry na Melanie Griffith by si zasloužily odpad odpadů, klidně tam mohla být její fotka! Jinak docela sranda, ale ta siuleta Melanie Griffith to je hrozný! Sly využívá svého italského šarmu, to mě bavilo, ale co ta trubka kammená Melanie Griffith tam jako dělala? Film měl pěknou zápletku..hele Melanie, vyser se na to, než dělat ve filmu tohle, radši dělej Antóna, o.k.? ()

Roman.Ticka 

všechny recenze uživatele

Zkusím parafrázovat originální "výstižný" text distributora. V nudné atmosféře nezáživného karbanu se sešla banda vyčůránků, kteří vymýšlejí finty jak si co nejvíc nasyslit. Možná přijde i kouzelník. Štětka s drahým jménem neváhá pro pár doláčů vyříznout chudákovi ledvinu. Všichni mají různý cíl: jak se co nejvíc napakovat a zároveň prohrát i kalhoty s největším z největších. A pak přichází ON - SYLVESTER STALLONE - král všech akčních filmů, který všem opět nakopal s lehkostí těžkého frajera prdel a odešel stylově středem. A za poslední půl hodiny bylo vymalováno, jak trefně dementoval uživatel sud... ()

Galerie (19)

Zajímavosti (14)

  • Gang ve složení Tiffany, Charlie a Vernon pije během filmu pouze Jacka Danielse. (PußyMagnet)
  • Všechny karty používané ve filmu byly vyrobeny firmou United States Playing Card Company. Používané značky jsou Aristocrat, Bee, Bicycle, a Tally-Ho. (PußyMagnet)
  • Postava Profesora je založena na Dai Vernonovi. Vernonův portrét také visí na zdi v Magic Castle, když Profesor sedí. (PußyMagnet)

Reklama

Reklama