Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V temné atmosféře losangeleského tajného hráčského doupěte se scházejí karbaníci. Uznávají jen jediné pravidlo: podvádět. Po dálnici k L.A. se velkou rychlostí blíží automobil. Řidič drží v ruce balíček karet, které s lehkostí snímá: kouzelník, který předvádí své triky. Falešný hráč Vernon. Jeho stará láska Tiffany je žena, která by vyřízla muži srdce, kdyby jí to mělo rychle vydělat prachy. Všichni mají společný cíl: chtějí vyhrát nad Deanem, nepřekonatelným falešným hráčem, kterému ostatní dají všechny své peníze, jen aby mohli říct, že seděli u jeho stolu. A tak přichází ke slovu ON. Velký učitel podvodů a triků Steven (Sylvester Stallone) - král všech hráčů. Karty jsou rozdány a hra začíná! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (144)

Likan7 

všechny recenze uživatele

Průměrný scénář, podprůměrní režie. Hráči mají na svou dobu skvělý obsazení, Thandie Newton vypadá nadpozemsky, Byrne to zase utáhne herecky, Sly se tu jen projde a stačí mu to. Jenže celý to je zabalený to zoufale nudný zápletky, která je k tomu ještě natočena tak šíleně, že mě to po půl hodiny uspávalo. Filmy z hráčského prostředí mám rád a cíleně je vyhledávám, takže bych měl být cílovka o to jasnější, ale takhle ne.. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Mám rád poker, takže ja som si film celkom užil, aj keď scenáristicky to nie je žiadna sláva. Teda až na ten koniec, ten bol naozaj prekvapivý s parádnou a nečakanou fintičkou. Ale pokiaľ sa vo filme nemihnú karty tak nudí, dobrá atmosféra je snáď iba pri hráčskom stole, nikde inde. Takže priemerná jednohubka, ktorá neurazí ale ani výrazne neoslní. Viac si ju užijú ľudia, ktorým nie sú karty cudzie. 65/100 ()

Reklama

zdenny 

všechny recenze uživatele

Film podle konceptu "každý vykouří s každým". Líbí se mi filmy z tohoto prostředí, jen toho pokerového umění tam nebylo ukázáno moc - ne jako v jiných filmech. Každopádně volba S. Stalloneho je pro mě vždy dobrá, protože mám toho herce rád a jeho charisma mě uchvátí v kterémkoli filmu. Takže - nebylo to špatné, závěr trochu přeplácaný - 59 %. ()

cheyene 

všechny recenze uživatele

Solidní podívaná, která svým námětem není zcela originální, ale příjemně se sleduje. Jakmile se kolem 40. minuty filmu objeví na scéně Sylvester Stallone, nabírá snímek druhý dech a směřuje k závěru plnému zvratů. Sylvester Stallone není možná velký herec, ale rozhodně to není žádná tragédie. Hráči jsou film, kde neukazuje své vypracované svalstvo, objevuje se tu ve skvěle padnoucím obleku a se seriózními šedinami ve vlasech, jeho grimasy nejsou vůbec špatné a platí tu pak jednoznačně za největšího sympaťáka a nejzářivější hereckou hvězdu. ()

Skip 

všechny recenze uživatele

Při podvodu je podvedený vždycky jaksi za blbečka, ale dělat z lidí ve filmu až takové blbečky, to není moc fér. Po technické stránce se mi film docela líbil, ale obsah, s tím už je to o moc horší. Prostě je to ve všem všudy slabé a pointa skříbe jak písek mezi zuby. Aspoň že herci nehráli nijak špatně. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (14)

  • Během filmu můžete několikrát vidět Stalloneho, jak si natírá ruce olejem. To dělá spousta karetních mágů, udržují tím jemné ruce, a zlepší se také manipulace s kartami. (PußyMagnet)
  • Gang ve složení Tiffany, Charlie a Vernon pije během filmu pouze Jacka Danielse. (PußyMagnet)
  • Většina hlavních mužských charakterů je pojmenována podle známých jmen v karetním oboru. (PußyMagnet)

Reklama

Reklama