Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V temné atmosféře losangeleského tajného hráčského doupěte se scházejí karbaníci. Uznávají jen jediné pravidlo: podvádět. Po dálnici k L.A. se velkou rychlostí blíží automobil. Řidič drží v ruce balíček karet, které s lehkostí snímá: kouzelník, který předvádí své triky. Falešný hráč Vernon. Jeho stará láska Tiffany je žena, která by vyřízla muži srdce, kdyby jí to mělo rychle vydělat prachy. Všichni mají společný cíl: chtějí vyhrát nad Deanem, nepřekonatelným falešným hráčem, kterému ostatní dají všechny své peníze, jen aby mohli říct, že seděli u jeho stolu. A tak přichází ke slovu ON. Velký učitel podvodů a triků Steven (Sylvester Stallone) - král všech hráčů. Karty jsou rozdány a hra začíná! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (144)

cheyene 

všechny recenze uživatele

Solidní podívaná, která svým námětem není zcela originální, ale příjemně se sleduje. Jakmile se kolem 40. minuty filmu objeví na scéně Sylvester Stallone, nabírá snímek druhý dech a směřuje k závěru plnému zvratů. Sylvester Stallone není možná velký herec, ale rozhodně to není žádná tragédie. Hráči jsou film, kde neukazuje své vypracované svalstvo, objevuje se tu ve skvěle padnoucím obleku a se seriózními šedinami ve vlasech, jeho grimasy nejsou vůbec špatné a platí tu pak jednoznačně za největšího sympaťáka a nejzářivější hereckou hvězdu. ()

Jenda 

všechny recenze uživatele

Děj se točí hlavně okolo Gabriela Byrnea a Stuarta Towsenda , ač je mohutně propagován Sly Stallone. Stellone nemá ve fimu moc času - vlasně akorát v závěrečném karbanickém večeru. Film ukazuje jak je lehké prohrát balík a jak všichni podvádějí a podrážejí své kamarády a kumpány. Melanie Griffith je tu zřejmě jen aby bylo hlavních herců sudý počet. Celkově to není nudná podívaná, samý zvrat, ale ne že bych ho musel třeba za týden vidět znovu. ()

Reklama

otík 

všechny recenze uživatele

Vcelku příjemná oddychová nevtipná komedie / nedramatické drama s příjemnou hudbou Christophera Younga a zajímavým koncem. Kdo se těší na Sylvestra, má smůlu, protože ten hraje až v druhé polovině filmu, je prošedivělý, kouří doutník a hodně kecá. Melanie Griffith je tu pouze do počtu, Jamie Foxx je zábavný, ale brzy musí opustit plátno, Thandie Newton je jen hezká květinka - mrcha, a tak film stojí na Townsendovi a Byrnemu, kteří to zvládli a uhráli role svých karbaníků velmi dobře. ()

Slam7 

všechny recenze uživatele

Jo už nejsi nejmladší, chtělo to změnu, a sednout si za pokrovej stůl je určitě snažší, než se rvát v ringu nebo běhat po Vietnamu s bouchačkou v ruce. Samozřejmě všichni ví o kom mluvim a ačkoliv tady nemá tu pravou nefalšovanou hlavní roli, tak on byl jedinej důvod, proč jsem se na tenhle film podíval a výsledek???????? Nadřenej drsňák z akčních filmů je mnohem lepší! ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Docela slušná karetní jednohubka plná podrazů, u které jsem se celkem slušně odreagoval. Tempo filmu slušné, scénář v poho, ale nebejt toho obsazení tak je to asi mnohem horší, protože režisér tomu moc nedal. Stuart Townsend je fajn, Thandie Newton správně sexy, Gabriel Byrne překvapivě hodně dobrý a za zmínku stojí i Stallone s Foxxem v menších rolích. Prostě takový fajn odreagování na večer. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (14)

  • Bo Hopkins se ve filmu jmenuje John Scarne. John Scarne byl slavný karetní mág 20. století. Ve filmu The Sting například dubloval ruce Paula Newmana. (PußyMagnet)
  • Na začiatku filmu je vidieť veľa zariadení na podvádzanie kariet, ktoré sa používali v 19. a 20. storočí. Medzi nimi je zariadenie Kepplinger, ktoré bolo najpopulárnejším používaným zariadením na podvádzanie kariet. (Arsenal83)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno