Reklama

Reklama

Hladová srdce

  • Itálie Hungry Hearts (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Jude je Američan, Mina je Italka. Oba se náhodou potkají v New Yorku. Následuje bouřlivý milostný románek, vezmou se a Mina otěhotní. Mladému páru tak začíná zcela nový život. Od prvních měsíců těhotenství Mině silný mateřský instinkt napovídá, že pod srdcem nosí výjimečné dítě. A protože má až přehnaně blízký vztah k přírodě, začne jako posedlá syna chránit před škodlivými elementy z okolního světa a snaží se uchovat jeho naprostou čistotu. Jude se nejprve z lásky nechává Minou vést, ale jen do té doby, než stane tváří v tvář hrozivé pravdě: syn přestal růst a jeho život je v ohrožení. Jude musí rychle zakročit. A tak mezi ním a Minou vypukne vše prostupující boj plný podezírání a roztrpčenosti, který, přes zoufalou snahu najít řešení, nakonec vede k otevřené emocionální konfrontaci. (Cinemax)

(více)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (100)

LaRhette 

všechny recenze uživatele

Propojení způsobu snímání a obsahu/ději i žánru filmu je perfektní, jediné výrazné zaškobrtnutí na celém filmu je pro mě nesmyslná snaha autora doříkávat. (spoiler) Monolog matky ve vězení se stává naprosto nadbytečným a vlastně trochu otravným, všichni přece víme, proč udělala to, co udělala. Nebezpečí závěrečné otravy. ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Napriek tomu, že ide o typ filmu, aké dáva TV Doma v nedeľu poobede, má film čosi v sebe. Predovšetkým uveriteľných (a dostatočne nehollywoodsky vyzejúcich) hercov. Film občas zamrazí (Moje dieťa vyrátilo mäso.), občas zarazí fungovanie štátneho aparátu a občas by nezaškodilo, keby hlavný hrdina spravil niečo netradičné... Ale potom by asi film stratil nedeľných divákov, ktorí milujú filmy (ako) podľa skutočnej udalosti... ()

Reklama

Martin741 

všechny recenze uživatele

Ciry brutal. Takto ja nebudem vypisovat litanie, napisem to strucne. Rok 1960 zaznamenal filmovy kult Psycho, 1963 mal Ptaci od Hitcha ...... atd atd 1999 bol natoceny 8 mm ...... 2009 Avatar a 2014 Hungry Hearts. Viac netreba dodavat, snad len ze ta dvojka sa vyslovene nasla, k Scarlett Johansson sa Adam proste nehodi. Jo a videl som aj Jake Webera /Dawn of the dead/ : 100 % ()

emma53 

všechny recenze uživatele

Komentář píši několik dní po zhlédnutí a ještě teď je mi z toho nanic. Nechápu, jak to mohlo dojít daleko. Nechápu lékařskou péči a ten jejich úžasný zájem, nechápu sociální pracovníky, nechápu ale ani milujícího manžela a už vůbec ne, Minu. Ale koho jsem pochopila, byla babička, snad jediný v úvozovkách racionálně myslící člověk. Mohu s přehledem napsat, že jsem měla adrenalin v maximální pohotovosti a mít poblíž Minu, tak jí pošlu do nejbližší psychiatrické léčebny. Tedy minimálně, protože sklony jsem měla jako babička. Nedá se nic dělat, suma sumárum, takoví rodiče někdy jsou, ale co my ostatní, mlčky přihlížíme, když něco podobného vidíme a děláme jako že nám do toho nic není. To je totiž naturel většiny, schovat hlavu do písku jako pštros. Uff, to mě zase jeden film dokázal totálně rozhodit. ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Ľudia ako Mina, všetci pojedači placenty, popíjači sava, antivaxeri a podobná ľudská špina, by mali mať zakázané deti vôbec splodiť, nie ich ešte vychovávať. Pred pár dňami akurát zomrel štvorročný chlapec. Mamina sa radila na facebooku s antivaxermi a tí ju presvedčili, aby mu nedávala lieky. Zomrel na chrípku. Na rovinu? Neužil som si to. Ani neviem ako kto hral. Verím, že dobre. Škoda, že vás to nenechá sa sústrediť na nič iné ako rozmýšlať, akou najbolestivejšou smrťou by mala byť zavraždená hlavná ženská hrdinka. Napadlo ma ubodanie. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama