Reklama

Reklama

Ulver: The Norwegian National Opera

Dokumentární / Hudební
Norsko, 2012, 82 min

Recenze (2)

topi 

všechny recenze uživatele

Ulver jsem viděl třikrát, dvakrát v klubech a jednou na open-airu a vždycky to bylo skvělé vystoupení. Moc rád bych někdy viděl tuhle nenapodobitelnou bandu v takovém prostředí, z jakého pochází tento záznam. To musí být absolutní požitek a jsem rád, že si ho můžu vychutnat aspoň na tomto Blu-rayi. Pro fanoušky zde vypíšu skladby, jak jdou koncertně v pořadí : The moon piece, Eos, Let the children go, Little blue bird, Rock massif, For the love of god, In the red, Operator, Funebre, Excerpts of silence, A memorable fancy, Hallways of always, England, A cold kiss, Like music, Not saved, The leg cutting piece. Samozřejmě i v tomto divadle Norské národní opery Ulver použili skvělou projekci, která jejich hudbě dodává další rozměr. Je to nádherná, náladová a temně do duše se zarývající podívaná. Bravo ULVER!!! ()

bohhous22 

všechny recenze uživatele

Nikdy jsem neviděl Ulver naživo a pravdou je,že několik posledních neo-classical desek mě nebaví,ale určitě bych je moc rád viděl.Tím spíš v prostředí např. obecního domu v Praze,čehož se fandové této perly nejspíš nedočkají.Přesto je pro mě Ulver srdeční záležitost.Peridition City nebo Blood Inside jsou špička jejich stylu. ()

Reklama

Zajímavosti (1)

  • Ulver vznikli jako black-folk metalová kapela v roce 1993. Od acoustického folku, přes tvrdý black metal vypracovali Ulver svůj styl až k elektronické a experimentální hudbě a jsou celosvětově uznávanými muzikanty. Mimojiné se podíleli i na soundtracku k norskému filmu Černý Laponec (2003). (bohhous22)

Reklama

Reklama