Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Předurčenost je klec. O tom ví manželka hokejové hvězdy NHL (Jiří Mádl) a bývalá Miss Severní Čechy (Taťána Kuchařová) své. Nemá dokončené ani gymnázium, což ji trápí. Už se ale pomalu smiřuje s tím, že zvláštní duchaplnost od ní nikdo neočekává. Opravdu ale nepatří už nikam jinam než do sektoru manželek hokejistů? Poté, co potká vysokoškolského profesora (Adrian Jastraban) se zaměřením na vzdělávání dospělých zjišťuje, že všechno může být ještě jinak. (Česká televize)

(více)

Videa (1)

TV spot

Recenze (328)

Lyli 

všechny recenze uživatele

Bez předsudků jsem si sedla k téhle komedii, a stejně se mi nezalíbila. Proč? Snaha přesvědčit mě, že Kuchařová je herečka, to zabila. Naprosto chápu její touhu, být víc než modelka, bohužel by to chtělo kapku sebereflexe. Ovšem, těžko ji bude mít, když jí nějaký jouda dá hlavní roli v komedii, která jede v hlavním vysílacím čase. Mno, a co dál k filmu? Nemastná komedie, která se hitem nestane asi ani v hokejové kabině. Příběh, který mě nudil již po půl hodině, a vtipné momenty dávají snad jen kamarádky ze sektoru manželek, proslov v továrně na pneumatiky a Mádl. ()

gogos 

všechny recenze uživatele

Tak todle se vážně moc nepovedlo. Tahle sportovní komedie na můj vkus až moc často přebíhá do romantických pasáží, až moc často se projevuje poměrně nesmyslnými scénáristickými přešlapy (vysokoškolský profesor neschopný splácet dluhy), až moc často se prezentuje topornou Kuchařovou. Na druhou stranu tu není špatný Mádl, Matonoha, neuráží mě ani hlavní dětský hrdina. Ale v kontrastu toho, jak film dělá idioty ze sportovců, socky z vysokoškoláků je to prostě málo. Správnej dres občas pobaví, občas překvapí, nenudí a celkem rychle uteče. Bohužel to ale sračkovitost zbytku nevyrovná. Nejhorší dílo od Kolečka, kterému tu třetí hvězdu přidám snad jen proto, že je to z mého oblíbeného slávistického prostředí. ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Mě občas připadá, že na naší televizní i filmovou tvorbu platí mnohem přísnější měřítka, než na zbytek světa. Správnej dres je naprosto pohodová romantická komedie s možná trochu moc přeslazeným koncem, ale to je snad jediný výraznější kaz. Mádl sice svojí postavou nesplňuje parametry hvězdy NHL, ale jinak potrhlého sportovce s fóbií z paparazzi zvládnul výborně a po stránce komediální film táhl. Jastraban roli zamilovaného profesora podal s přehledem a v kabinetu mu skvěle sekundoval Vladyka. No a na Taťáně Kuchařové sice bylo znát, že to není herečka, ale zase je to sakra hezká ženská a navíc postupem času jakoby získávala na jistotě, takže ani jí neni nic moc co vytýkat. To nízké hodnocení vůbec nechápu a film si ho rozhodně nezaslouží. 80% ()

panMartin 

všechny recenze uživatele

Hodně nereálný film. Manželka hokejisty si chce dodělat maturu, aby se konečně cítila jako plnohodnotný prvek společnosti. Proč by Kuchařová měla bažit po starým téměř plešatým chlápkovi, který nedokáže zaplatit alimenty když má doma milionáře který jí dá všechno co chce. Střízlík Mádl má do vizáže profi hokejisty hoooooodně daleko. Závěrečná scéna před autobusem je k smíchu. Kuchařová jako neherečka nebyla v roli úplně tragická, jak to obvykle v případě celebrit bývá. Bonus byl že se na ní krásně kouká. Líbil se mi Matonoha jako vekslák (směnárník). Nevim, co Sládeček zamýšlel, ale tohle se vážně nepovedlo. ()

Autogram 

všechny recenze uživatele

Červená knižnica pre starších pánov, ktorí sa neboja, že majú svoj askriptivní status, a neboja sa krásnych žien. Hokeju rozumejú všetci a ešte viac ľudí rozumie filmu a tak tu máme odpady a jednohviezdy, lebo neuveriteľná romantika. Sakra, je to film, ja som sa bavil, nie kráľovsky, ale nemalo to ďaleko. Len ma zarazila podoba s Notting Hillom, ktorý som nejako rozpozeral, a teraz som mal pocit akoby pokračovania. Vôbec netuším, čo má niekto proti Mádlovi, bol tu presne taký, ako mal byť, a že nie je veľký a svalnatý, s tým veľa neurobí. Taťána bola na začínajúcu herečku výborná, miss se vším všudy, dokonca mi párkrát pripominala Veškrnovú zamlada. Silné tri hviezdy. –––– Jó. Miss Severní Čechy. To by byl zářez! –––– Tak paranoidní, abych si myslel, že vy dva spolu něco máte, fakt nejsem. ()

Galerie (103)

Zajímavosti (9)

  • V závěrečné scéně odjíždí po zápase autobus Slavie z litvínovského náměstí. To je ale od stadionu vzdáleno několik kilomterů. (MiloradMrdak)
  • Jiří Mádl seděl při mistrovských utkáních na střídačce, záběry na ledě byly dotočeny později. (michael.sold)
  • V závěrečných titulcích je chybně uveden název skupiny AD/DC, správně má být AC/DC. (petrsv)

Reklama

Reklama