Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dva nejhledanější muži Divokého západu Frank a Jesse James se představují v příběhu svých posledních dnů. Jesse a Frank zůstávají osamoceni a musejí bojovat proti všem. Nezkrotná touha je žene zpět do akce a svou kůži nedají lacino! Bratři mimo zákon přicházejí v podání hudebních legend Johnnyho Cashe a Krise Kristoffersona. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Recenze (16)

Němi odpad!

všechny recenze uživatele

Totalni brak, jemuz neverim, ze "scenar" nevznikal az pri prvnim ostrem jeti. Nakonec hodne by to vysvetlovalo... Minimalne to, ze jednotlive sceny na sebe nijak nenavazuji a nemaji temer zadny smysl ani takhle pohromade. Herci jsou strasni (Cash!) a reziser inscenuje posledni dny jedne z nejvetsich ikon divokeho zapadu se vzrusivosti, s jako uvitate cloveka, ktereho vidite popate za hodinu. Brak! ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

V dětství jsem byl doslova odkojený na knihách od Karla Maye, nebo Davidu Hamiltonovi. Tisíc dolarů za Buffala Billa a Buffalo Bill kontra Jesse James mám přečtené „xkrát“. I proto se vždy rád podívám na filmy s tímto obávaným psancem, nebo westerny celkově. Tento televizní film však hodně trpěl nepříliš „zábavným“ dějem. Tu a tam se zde navíc objevilo několik nudných pasáží a tím utrpěl celkový dojem asi nejvíc. Herecké výkony byli v rámci možností dobré – jak Johnny Cash tak Kris Kristofferson si nevedli špatně (hlavně tedy druhý jmenovaný), ale prostě tomu chyběla šťáva a pořádná atmosféra. Přece jenom bych vám raději doporučil jiné filmy s Jesse Jamesem, kterých bylo natočeno opravdu hodně a lepších.50% ()

Reklama

cinemafil 

všechny recenze uživatele

Zpěváci country jako hvězdy westernu. Proč ne. Johnny má trochu nad váhu, ale v roli usedlého farmáře to nemusí vadit. Kris jako Jesse byl trochu z divočejších vajec a role mu sedne. Včetně svůdce žen! Vlastně se jen jejich svodům nebránil. Můžou legendy Wild West žít jako usedlí farmáři a taťkové od rodin? Drama musí být až do konce. Nemůžou vypadnout z role. A ubohé charaktery se dokážou přiživit na slávě legendy tím, že ji zezadu zastřelí. Herostratové žijí v každém věku, ale jejich život nebývá dlouhý. Zavraždil lupiče, vraha , desperáta a sám beztrestně žil a dokonce vystupoval v show, kde předvádí scénu vraždy. Podivný exkurz do právního vědomí WW koncem 19. století! Myslím, že film se povedl a tak 4* ()

Jizni Tlapa 

všechny recenze uživatele

S očekáváním jsem si pustil tento western kousek už jen kvůli představitelům hlavních rolí. Co mne ale čekalo byla veliká, táhlá nuda bez jediného momentu hlubší myšlenky , jediné kvalitní přestřelky či jakéhokoliv dalšího překvapení. J.Cash je zde už skutečně za zenitem , udejchán a oblečen do košile XXXXL cválá na zmoženém hřebci vstříc největšímu propadáku své herecké kariéry. Charismaticky K.Kristofferson je naopak příjemným zpestřením a "záchráncem" jediné čsfďácké hvězdy (nikoliv šerifské). ()

strikeman 

všechny recenze uživatele

Kdyby šlo o "plnotučné" zpracování, asi bych musel dát dvě, ale jako televiznímu westernu mohu snímku udělit i tři hvězdy. V podstatě mohu ve většině aspektů souhlasit s komentářem Aky, zetteho i rigbyho. Ještě bych připojil, že Kris Kristofferson se vyskytl i ve zdařilejších westernech, jako je např. Mrtvý nebo živý (můj názor, zde na čsfd má hodnocení nižší)... ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama