Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dva nejhledanější muži Divokého západu Frank a Jesse James se představují v příběhu svých posledních dnů. Jesse a Frank zůstávají osamoceni a musejí bojovat proti všem. Nezkrotná touha je žene zpět do akce a svou kůži nedají lacino! Bratři mimo zákon přicházejí v podání hudebních legend Johnnyho Cashe a Krise Kristoffersona. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Recenze (16)

cinemafil 

všechny recenze uživatele

Zpěváci country jako hvězdy westernu. Proč ne. Johnny má trochu nad váhu, ale v roli usedlého farmáře to nemusí vadit. Kris jako Jesse byl trochu z divočejších vajec a role mu sedne. Včetně svůdce žen! Vlastně se jen jejich svodům nebránil. Můžou legendy Wild West žít jako usedlí farmáři a taťkové od rodin? Drama musí být až do konce. Nemůžou vypadnout z role. A ubohé charaktery se dokážou přiživit na slávě legendy tím, že ji zezadu zastřelí. Herostratové žijí v každém věku, ale jejich život nebývá dlouhý. Zavraždil lupiče, vraha , desperáta a sám beztrestně žil a dokonce vystupoval v show, kde předvádí scénu vraždy. Podivný exkurz do právního vědomí WW koncem 19. století! Myslím, že film se povedl a tak 4* ()

Jizni Tlapa 

všechny recenze uživatele

S očekáváním jsem si pustil tento western kousek už jen kvůli představitelům hlavních rolí. Co mne ale čekalo byla veliká, táhlá nuda bez jediného momentu hlubší myšlenky , jediné kvalitní přestřelky či jakéhokoliv dalšího překvapení. J.Cash je zde už skutečně za zenitem , udejchán a oblečen do košile XXXXL cválá na zmoženém hřebci vstříc největšímu propadáku své herecké kariéry. Charismaticky K.Kristofferson je naopak příjemným zpestřením a "záchráncem" jediné čsfďácké hvězdy (nikoliv šerifské). ()

Reklama

strikeman 

všechny recenze uživatele

Kdyby šlo o "plnotučné" zpracování, asi bych musel dát dvě, ale jako televiznímu westernu mohu snímku udělit i tři hvězdy. V podstatě mohu ve většině aspektů souhlasit s komentářem Aky, zetteho i rigbyho. Ještě bych připojil, že Kris Kristofferson se vyskytl i ve zdařilejších westernech, jako je např. Mrtvý nebo živý (můj názor, zde na čsfd má hodnocení nižší)... ()

gumli 

všechny recenze uživatele

Na TV produkciu celkom dobré.Jesse James bol ale slávnejší ako jeho brat Frank.Ide tu o jednu z najznámejších postáv divokého západu,o ktorej sa vie skoro všetko.Vo filme je dej len z posledných rokov Jesse Jamesa 1877-1882.Už za svojho života sa stal legendou.Narodil sa 5.septembra 1847,zavraždený bol 3.apríla 1882 členom vlastnej bandy Robertom Fordom,ktorý dúfal že dostane tučnú odmenu.Aj keď je známe že Jesse James bol lupič,zloduch a aj vrah,predsa vo filme mu každý fandí,ináč to nejde.Dokonca aj jeho hrob a pomník je stále udržiavaný,a to aj v súčasnosti.Je taký priemerný western,v USA veľmi obľúbený. ()

kitano 

všechny recenze uživatele

Televízny povod ( a tým pádom trochu lacný look) je jediné, čo trochu brzdí inak perfekne obsadený a zahratý western. Príbehy o Jesse Jamesovi ma nikdy príliš nebrali, no toto je skor komornejší príbeh o dvoch zostarnutých desperátoch, ktorý sa túžia usadiť a viesť rodinny život. Perfekný záver. (7/10) ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno