Reklama

Reklama

V zábavné komedii plné nezřízených pitek se představuje Vince Vaughn v roli tvrdě pracujícího podnikatele, který se společně se svými dvěma spolupracovníky (Dave Franco a Tom Wilkinson) vydává do Evropy, aby tu uzavřel životní obchod. Jejich výprava se ale brzy vymkne kontrole, když se triu smolařů staví do cesty ty nejšílenější překážky, jako jsou hospodské potyčky během Oktoberfestu, zmatky v hotelu, rozbitá navigace nebo celosvětový festival fetišistů. NAKONEC se těmhle šílencům snad i podaří smlouvu uzavřít, jen musí celý výlet přežít. Na ex! (Bontonfilm)

(více)

Videa (12)

Trailer 1

Recenze (117)

zolo23 

všechny recenze uživatele

Taká normálna otrepaná americká priemernosť z docela slušným obsadením a sem-tam z perverzným vtipom. Vaughnovi tieto úlohy sedia ,ale bojím sa že sa nadobro zaškatuľkoval do rovnakých komických postáv (kde už vážne nieje čo hrať) čo je škoda pretože chlapec má určite naviac. Franco je cool, ale dementa vie zahrať snáď každý...možno aj ja :) ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

dá se za komedii považovat něco,co diváka donutí za hodinu a půl jen 2x mírně zvednout koutky?osobně si myslím,že ne a ačkoliv byl tenhle byznys zkraje provázen solidními ohlasy,v reálu je jen další z nekonečné řady sterilních (ne)komedií,která recykluje pořád jeden a ten samý nápad.V tomhle případě to navíc tvůrci podpořili Vincem Vaughnem,který hraje stále a dokola jednu a tu samou postavu...jen se pokaždé jinak jmenuje.Ze zbytku obsazení (které na papíře není vůbec špatné) nejvíc vyčnívá Dave Franco,bohužel ale ne v tom pozitivním smyslu.Ti co by nakonec mohli film vytahnout trošku výš se pouze mihnou (Sienna Miller,Nick Frost,...)...40% ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Baví mne sledovat snažení malých firem v souboji s giganty o vysněné zakázky. Tentokrát jsem sice tak nějak nepochopil, o co se jedná, co se prodává, co se "načechrává" a ani jsem si svou rukou ještě nikdy nepotřásl s cizím penisem, ale byl jsem při sledování nepříliš čestných obchodních praktik natolik zaskočený několika brutálně směšnými situacemi, že se mi to snad nakonec i líbilo. ()

peetriss 

všechny recenze uživatele

Po poměrně povedených Pozdravech ze spermabanky jsem nečekal, že další spolupráce režiséra Scotta a herce Vaughna přinese něco tak nepovedeného, nevtipného až trapného. Při sledování Nepovedeného kšeftu jsem nevěřícně vrtěl hlavou, zda pánové tvůrci myslí vážně, že tomu mám smát!? Křeč od začátku až do konce, a nic na tom nemění snaha zakomponovat vážnější a současné téma internetové šikany. Z pohledu Vince Vaughna ještě větší průšvih, než jeho nedávní Stážisti, a to je co říct! Ani nevím, proč jsem nešel rovnou na odpad! ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Tento druh filmov mám veľmi rád. Rovnako ma potešili Levyho Stážisti. Jednoduché, s dobre napísanými postavami, s morálnym posolstvom a s happyendom. Vaughn nemá až také šťastie na filmy, ako by si zaslúžil, ale takýto druh filmov mu ide podstatne lepšie ako komukoľvek z pôvodného fratpacku. Miller je krásna. Wilkinson strašný pohoďák a veľmi prekvapil Dave Franco. Nenáročné a dá sa na tom skvelo zasmiať. Japonec utekajúci s Daveom v guli po Berlíne ma rozosmial tak veľmi, až sa susedia ozývali búchaním. Nadhodnocujem, ale toto je presne môj typ Guilty Pleasure. ()

Galerie (32)

Zajímavosti (8)

  • Výroba a autorizovaná distribúcia filmu podporila vznik viac ako 15 000 pracovných miest. (Laslo)
  • Film sa nakrúcal v Bostone a Framinghame v americkom štáte Massachusetts a taktiež v štúdiu s názvom "Studio Babelsberg" v nemeckom meste Brandenburg. (Hudakfilms)
  • Pôvodný názov filmu bol Buisness Trip. (Hudakfilms)

Související novinky

Největší propadáky roku 2015

Největší propadáky roku 2015

29.11.2015

Člověk občas slýchá zábavný argument, že nemá ten či onen film předem odepisovat, ale má si na něj udělat názor až poté, co ho uvidí. Vzhledem k tomu, že jde do českých kin zhruba 250 filmů ročně (a… (více)

Kdo se vytáhnul na Super Bowlu?

Kdo se vytáhnul na Super Bowlu?

02.02.2015

Super Bowl je každoročním svátkem nejen pro fanoušky amerického fotbalu, ale také filmu. Studia totiž utrácejí miliony dolarů za to, aby mohla mezi reklamy procpat své půlminutové TV spoty, obvykle… (více)

Reklama

Reklama