Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jak málo stačí ke kontaminaci neznámým virem z vesmíru. To zakusí záchranná skupina, která má za úkol najít a přivést zpět jednoho ze svých členů Whita Carmichaela z nejvzdálenějšího konce galaxie, planety Infini. Jakmile se ocitne záchranný tým na planetě, začíná se ukazovat pravá podstata viru, pouhá kapka krve nakaženého a ztrácíte kontrolu, převládá agrese a hněv a zdá se, že už není cesty zpět... nebo ano? (Standic1)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (102)

Hugomil 

všechny recenze uživatele

Za málo peněz, hodně muziky. Zase tak "strašný" tento snímek nebyl. Začátek filmu vypadal celkem slibně a scéna s návratem první várky vojáků mě zaujala. Taktéž interiéry a vůbec celková vizualizace filmu byla solidní + neznámí, ale dobří herci tomu neubírali na kvalitě. Trochu to "zazdil" konec, ale jak už to ve Sci - fi žánru bývá, je těžké uspokojit náročného diváka dnešní doby. Já byl po dlouhé době, v tomto žánru, spokojen. ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Scifíčko se zajímavým rozjezdem, které se postupně naprosto rozmělnilo ve zdlouhavém a zmateném pobíhání po základně.. Pro mě osobně to začalo být zajímavé až teprve ve finiši, kdy na povrch vyplula jistá myšlenka, která byla sice dost nešikovně podaná ale aspoň celému filmu zpětně dodala jistou přidanou hodnotu. ()

Reklama

fefee 

všechny recenze uživatele

Pozerateľné nízkorozpočtové austrálske sci-fi ktoré pokiaľ nečakáte nič dostanete príjemnú dávku napätia a sci-fi žalmu, nad ktorím sa tu už natočilo mnoho filmov ale stále má čo ponúknuť, a rozhodne nenudí keď Vás film aspoň trošku pohltí až do konca. Oceňujem pár nápadov a štipku tej klaustrofobickej sci-fi drámy. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Celkem příjemné sci-fi, které v sobě kombinuje skutečně hodně vzorů a nedokáže jejich základ dotáhnout do zdárného konce, ale na druhou stranu si myslím, že prostor, který si film vytyčil, byl využit docela dobře, a i když je to levnější, tolik to z toho nečiší. Škoda, že to je až zbytečně dlouhé a málo drsné. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Překvapivě dost dobře natočené a zahrané béčkové sci-fi inspirující se třeba Dead Space, potažmo Horizontem událostí nebo Carpenterovou Věcí. Jednoduchý, ale slušně dopointovaný příběh, špinavé prostředí opuštěné stanice s trochou 80's stylizace v podobě počítačů jak z minulého století (tu je zase vidět inspirace Vetřelcem), hromada potu, krve a slizu a kdovíjakých tekutin ještě. Když se nad tím zamyslím, je to opravdu jedna velká vykrádačka, ale na to, jak je úsporná, je vizuálně i režijně velmi dobrá. ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama