Reklama

Reklama

Připravte se, že to Robert de Niro a Zac Efron pořádně roztočí! Všechno se totálně zvrhne, když upjatý Jason (Efron) vyrazí na road trip se svým přisprostlým dědou Dickem (De Niro). Barové rvačky, divoké večírky, epická karaoke noc - Dick je rozhodnutý užívat si života naplno a naučit to i Jasona, který se snaží včas vrátit na svou vlastní svatbu. Během nejdivočejší jízdy jejich života oba dva zjišťují, že se mají od druhého co učit. (Magic Box)

(více)

Videa (18)

Trailer 1

Recenze (348)

Vyhy odpad!

všechny recenze uživatele

To jako vážně? Roberte, k čemu si se to upsal. Dobře, beru to, že se snažili o komedii, ale vůbec se jim to nepovedlo. Nemělo to žádný smysl a ani děj. To jako vážně musím sto dva minut koukat na to, jak stařec na stará kolena paří a balí ženské? Ne, to vážně nepotřebuji. Původní myšlenka byla možná dobrá a kdyby se zpracovala trochu jinak - dobře, tak úplně jinak - mohla z toho být příjmená a hlavně zábavná komedie. Kde jsou ty časy, kdy nás De Niro bavil ve Lotrech a Fotrech. ()

URBAN 

všechny recenze uživatele

Robert De Niro a Zac Efron dokázali ve svém spojení zpracovat trapný humor netrapným způsobem. Tomu se možná dá říkat umění. Nicméně já jsem z tohoto typu humoru vyrost, ale tento film mě dokázal rozesmát. Ne hodně a ani málo, ale dostačujícím způsobem aby jsem se bavil. A pro cílovou skupinu, je tento film přímo ideální. ( 31.7.16/MAC ) ()

Reklama

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Z. Efrona moc nemusím ale R. De Niro je bourák. Ale v ústřední dvojici nevidím ten zásadní problém. Čekal jsem od toho prostě větší porci humoru. Pár scén mě sice pobavilo a i pár dobrejch hlášek by se našlo ale jako celek mě to prostě nebavilo. Podívat se na do dalo ale určitě nejde o film ke kterýmu bych se vracel. ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Kompletní encyklopedie sprostejch slov, buchty a svalouši, imbecilní příběh a De Niro. Hollywood je kouzelnej v tom, že ve spojení "blbej nápad" dokáže obě slova škrtnout a nahradit je filmem. Já bych rád škrtnul šaty Zoey Němcové, Aubrey Náměstíové a Julianne kolení-šlachové a nahradil je sebou. Jdu na to, čau. ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Tak za mě hódně milý překvapení! Jak nemusím Efrona, tak tady mu to šlo bezvadně a ta chemie mezi ním a Robem, kterýho zase naopak žeru jako sviňa, byla bezvadná! De Niro je brutální hovado, který nešetří vulgarismem a chrlí prasácký hlášky co se mu jen huba otevře. A možná že i proto, se mě tenhle starej lotr líbil jako prase! Viď dědečku... 90% ()

Galerie (111)

Zajímavosti (12)

  • Scenár k filmu sa v roku 2011 ocitol na tzv. Blackliste, teda zozname najlepších ešte nesfilmovaných scenárov. (m.a.t.o.)
  • Zac Efron (Jason Kelly) používal dvojníka při jízdě na motocyklu, kde měl být nahý. (BloodMax)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno