Reklama

Reklama

Připravte se, že to Robert de Niro a Zac Efron pořádně roztočí! Všechno se totálně zvrhne, když upjatý Jason (Efron) vyrazí na road trip se svým přisprostlým dědou Dickem (De Niro). Barové rvačky, divoké večírky, epická karaoke noc - Dick je rozhodnutý užívat si života naplno a naučit to i Jasona, který se snaží včas vrátit na svou vlastní svatbu. Během nejdivočejší jízdy jejich života oba dva zjišťují, že se mají od druhého co učit. (Magic Box)

(více)

Videa (18)

Trailer 1

Recenze (348)

claudel 

všechny recenze uživatele

Je to extrémně sprosté, naprosto nekorektní, částečně nechutné a navíc naprosto předvídatelné, ale stejně mi to tak náramně sedlo, že jsem dobře pobavil a nasmál. Měl jsem pocit, že si to Robert De Niro celkem hodně užívá a stejně tak mu skvěle dělá parťáka Zac Efron, jenž se dostává do kůže "Sousedů" :-) A když do toho zapojíme Zoey Deutch, není co řešit. Oddechovka par excellence. ()

malylada 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem větší prúser a road movie prolezlá oplzlými vtípky celkem šlape . Sice místy za hranou, zvlášť v podání De Nira, kterého již v podobné roli doufám neuvidím. Především mi vadila Aubrey Plaza, které by dal člověk přes tlamu při každé příležitosti. Je tam více světlých momentů, než těch trapných a zpívající Efron? Na pána !!!! ......5/10 ()

Reklama

Ellmariachi 

všechny recenze uživatele

Musím říct, že snad poprvé jsem viděl De Nira hrát něco, co mě osobně přišlo, že ho moc nebere. Jakoby rolí proplouval na poloautomat. On herci jako je on poloautomat stačí, protože je to prostě pan Herec. Jenže to zkrátka poznáte. Koukat se na Efronovo tělo mě taky zrovna nerajcuje a tak zbylo jen pár fórů. Některé vtipné, jiné míň a některé nemá smysl ani komentovat. Bohužel, až si někdy na tenhle film vzpomenu vybaví se mi jen podle mého názoru trošku slabší De Niro. 60 procent. ()

StanislachKo 

všechny recenze uživatele

Príšerne lacné a šuštiace papierom, ale DeNirova postava išla až tak do vulgárna, až som tomu musel začať fandiť. Rozhodne by sa z toho dalo vyždímať viac (a za Efrona by som uvítal akúkoľvek inú náhradu...), ale bavil som sa. A to je myslím alfabetaomegy. Neobjektívnu štvrtú však capnem za záver (SPOIER!), keď už to citeľne smeruje k tej morálno filmudevastujúcej lajne, že starký si to rozmyslel a nahú sexy študentku pošle kadeľahšie. A ono ne! :-) ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Tak neviem. Začínam už byť presvedčený, že sa R. de Niro nevie alebo nechce zmieriť so svojou starobou, pretože v poslednom čase točí iba filmy, ktoré sa venujú problémom so starobou a o tom, aké úžasné je žiť aj v pokročilom veku, a že život starobou ešte nekončí. Už začína byť monotónny. Jeden-dva filmy sa ešte dajú pochopiť, ale keď je už toho moc, tak je z toho človek logicky presýtený. Na druhú stranu ale uznávam, pár komických výstupov sa tu celkom vydarilo, ale aj tak nečakajte žiaden komediálny zázrak. Možno by pomohlo, keby sa tu viac zatlačilo na drámu a ponúklo sa tým divákovi i niečo viac, ako len pár lacných gagov s opitým Zacom Efronom. 50/100 ()

Galerie (111)

Zajímavosti (12)

  • Zac Efron (Jason Kelly) používal dvojníka při jízdě na motocyklu, kde měl být nahý. (BloodMax)

Reklama

Reklama