Reklama

Reklama

Ztráta paměti

Obsahy(1)

Simon Cable se probouzí v nemocnici s totální ztrátou paměti. Nevzpomíná si na své manželství, okolnosti smrti vlastního bratra, ani dopravní nehodu, která ho málem stála život. Má vymazané poslední dva roky života. Jeho lékař mu pomáhá paměť obnovit a postupně se Simonovi začínají vybavovat jednotlivé události ve snech. Brzy zjišťuje, že je v těchto "vzpomínkách" schopen měnit věci, které se mu v minulosti staly. A pokusí se změnit svou minulost. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (102)

ViktorEl 

všechny recenze uživatele

Pre mňa to bol výborný a originálny film (aj keď sa to miestami podobá na Osudový dotyk). Celý film si drží to pravé napätie, ktoré vám nedovolí ani na 5 minút odbehnúť od televízora. K tomu tá mrazivá atmosféra a výborná hudba. Ryan Phillippe zase podáva výborný výkon. Nečakaná pointa filmu len prospieva. K dokonalosti mu, ale čosi chýba. 75% ()

AbelXavier 

všechny recenze uživatele

Srovnani s Butterfly efektem je nesmyslne, I Inside je vice temny v porovnani s onim az teen thrillerem. Skoda ze nebylo lepe vysvetleno ono cestovani v prostoru, kdyz se nahle zjevoval ve svem dome a pak zase zpatky v nemocnici. Prvni pulka vyborna stred vychladnul, ale zaver se nepokusil o americke klise a tim si ziskal mou prizen. Fajn prekvapko. ()

Reklama

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Pochopil jsem to (asi?) až napotřetí a to hlavně proto, že jsem si již pamatoval pár věcí a mohl se soustředit na detaily kolem, které se ukázaly jako stěžejní pro zpracování celého děje. Ten sice není až tak složitý, ale zároveň je neuvěřitelně zmatený (myšleno dobře) a diváka uvrhne do labyrintu pochyb a tajemství, ze kterého se jen hodně špatně vychází ven. Kdo nechce tupě čumět na jednoduché a idiotské filmy, musí rozhodně vidět Ztrátu paměti. 100% ()

herr_carter 

všechny recenze uživatele

Ano, je to opravdu takový lehce amatérský pokus o natočení něčeho vzdáleně podobného filmu Butterfly Effect. Tenhle film místy překvapuje svojí rafinovanou propracovaností, aby pak ihned plynule sklouznul do totálního béčka, neřku-li céčka. Hodně zvláštní film..je evidentní ta režisérova snaha nasrat co nejvíc věcí do ultrakrátké stopáže (rozpočet?), což bohužel mnohdy filmu dost ubližuje a spíše než "rozuzlení", budeme li tomu tak říkat, mě bavilo to počáteční pátraní ústředního herce v sobě sama..................moje hodnocení = 5,5 z 10. ()

cerbygerby 

všechny recenze uživatele

Hodně zamotaný film, neustále přemistování z budoucnosti do minulosti a přítomnosti, člověk se v tom hodně ztácel, tedy aspon já.. proto jsem film zkoukl podruhé..ne že by mi to pomohlo, ale o něco lépe jsem se orientoval.. Skvěle to zahrál můj oblíbenec Ryan Phillippe, takže celkové hodnocení je 4* ()

Galerie (18)

Zajímavosti (1)

  • Natáčelo se od 5. června do 19. července 2002 ve Velké Británii. (GASTON73)

Reklama

Reklama