Reklama

Reklama

Ztráta paměti

Obsahy(1)

Simon Cable se probouzí v nemocnici s totální ztrátou paměti. Nevzpomíná si na své manželství, okolnosti smrti vlastního bratra, ani dopravní nehodu, která ho málem stála život. Má vymazané poslední dva roky života. Jeho lékař mu pomáhá paměť obnovit a postupně se Simonovi začínají vybavovat jednotlivé události ve snech. Brzy zjišťuje, že je v těchto "vzpomínkách" schopen měnit věci, které se mu v minulosti staly. A pokusí se změnit svou minulost. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (102)

kjakob 

všechny recenze uživatele

Film si dokáže vybudovat atmosféru skrz sem tam dobré střihy, originální hudbu a výkon Ryana Phillippeho. Ale ten závěr. Autoři zjevně šli na celou látku originálně a do zápletky se ztrátou paměti zabudovali ještě cestování v čase. Nápad to není špatný, ale provedení pokulhává. Díky tomu se film stává někdy nepřehledným a naráží na řadu nelogičností v ději. ()

burton 

všechny recenze uživatele

Ježiš, tak oni to nenatočili Němci! Noale to je teda blamáž, omlouvám se, páč jsem celou dobu trošku nadávala, že jsem se na tohle dala a spílala těm skopčákům za to, že kdyby neobsadili toho hezouna, tak by na to nikdo ani nemrk.. Noale řekla jsem si, že to dokoukám, abych se dobrala nějakého konce. Takže jsem se dozvěděla, jak to nakonec dopadlo, což je podstatný a víc už o tom nebudeme mluvit. ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Pan Cable ztratil od mozku kábl a tápe v andělu po nemocnici, Phillippe tápe herecky a chudák sklíčený divák tápe, jestli dva roky náhodou nejsou jen dvě minuty a kdo je tady vlastně v očistci. Pointu jsem myslím pobral, ale zároveň přitom popřel rčení, že jedno je jen kolečko od trakaře. Puzzle nevhodné pro děti od 4 do 80 let.. ()

Faye 

všechny recenze uživatele

„ Představte si svůj život jako skládačku jejichž díly někdo zamíchal, žádný se neztratil, jenom je musíme poskládat dohromady, na svá místa, ve správném pořadí.“ Skládanka je to rozhodně zajímavá, zvlášť, když v okamžiku, kdy puzzle jakž takž pasují, vám do nich někdo (něco) drkne a můžete začít znovu, z jiného konce. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Milujem filmy s tématikou cestovania v čase, časové paradoxy a podobne. Film začína veľmi dobre, hneď upúta pozornosť a napätie sa udrží po celý zvyšok filmu, aj keď už od začiatku je jasné, čo za hroznú vec to ten hlavný hrdina urobil. Ale mám taký pocit, že v tomto prípade sa scenár v časovej slučke tak zamotal, že sa na konci už nevymotal. Končí to rovnako ako sa to začína, takže aj keď si človek nejaký ten názor urobil, toto ho vracia späť na začiatok a vlastne sa nič nevyrieši. 60/100 ()

Galerie (18)

Zajímavosti (1)

  • Natáčelo se od 5. června do 19. července 2002 ve Velké Británii. (GASTON73)

Reklama

Reklama